18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pracuju od maturity na střední knihovnické kole v knihovnictví u řadu let (přes 20 )...V tomto oboru, jak víme, člověk nezbohatne. Mám platovou výjimku, protoe vykonávám činnost ...to tu nebudu rozepisovat, ale prostě, která náleí absolventům V.... Bylo mi sděleno, e mi výjimka končí k určitému datu, a e bych si měla doplnit vzdělání alespoň Bc. nebo VO...Zjistila jsem, e letost (to u bych stejně nestihla) se dá studovat knihovnictví jen denním studiem. V Praze. Jest na někoho vyvíjen podobný tlak, resp. chce někdo ne junior té studovat tento obor při zaměstnání nebo studuje? Popř. má individuální studijní plán či jak? Díky předem za odpověď, bude-li nějaká
Není tady
Nala jsem tohle:
http://knihovnam.nkp.cz/sekce.php3?page … _oboru.htm
Jetě se třeba zítra zeptám sestry, ta by o tom mohla něco vědět.
Upravil(a) Tercila (16. 5. 2009 1:09)
Není tady
Lil pokud by ti stačila voka, tak Vyí odborná kola informačních slueb - setká se tam se svými starými některými známými profesory ze Střední knihovnický. Myslím, e je i na seznamu, co ti psala Tercila. Pokud ne, tak v Jinonicích je V.
Ahojte, koukám, e toto je dosti stará diskuze, ale třeba sem jetě někdo zabloudí. Knihovnictví se dá studovat dálkově na Masarykově univerzitě (Filozofická fakulta). kola je vdy kadý třetí pátek. Studium se v současné době moc nezaměřuje na knihovnictví, jako spíe na informační záleitosti. Tedy např. webem,, fungováním internetu, sociálními sítěmi, vyhledávání informací, competitive intelligence, informační bezpečností, autorským zákonem, Informačními systémy či Metodologií ve výzkumu. A u to zní jakkoliv náročně, náročné je to tak středně. Člověk se do toho rychle dostane. Nejlepí na tomto oboru je jeho atmosféra a velice iroké spektrum uplatnění: http://kisk.phil.muni.cz/.
Není tady