29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkušenosti s kosmetikou Mary-Kay? Mám dost citlivou pleť a právě tato kosmetika mně byla doporučena. Vyzkoušela jsem už výrobky mnoha značek, ale nebyla jsem spokojená.
Já mám dobrou zkušenost ated jsem objevila Yves Rocher...je to trošku levnější a kvalitní..jsem alergik a tahle kosmetika mi vyhovuje.Navíc mají slevy a věrnostní akce a vzorečky ..můžeš si všechno vyzkoušet.
Není tady
Ahojky, mam skusenost iba s dekoretivnou kozmetikou tejto znacky. A musim uznat, ze je vysoko na urovni!
Není tady
Na citlivou plet je dobrá La roch posay. Mají v lékárnách. Mary Key znám také jen dekorativní a je super.
Není tady
Každému sedne něco jiného a u kosmetiky to platí taky. Chtěla bych sehnat nějaký vzoreček, protože koupit hned celé balení za několik stovek a potom vyhodit... Jedna moje známá mně nabízela právě tuto kosmetiku a nevím, jestli do toho jít.
Já jsem měla doma kosmetickou poradkyni Mary Kay ...a mohla jsem si všechno vyzkoušet ..krémy i dekorativní kosmetiku..jestli to ta tvoje známá prodává,měla by ti to taky dát vyzkoušet.
Není tady
Bydlí daleko, takže to není jednoduché.Našla bych někoho blíž.
lidičky, já bych potřebovala poradit s výběrem make-pu. Na trhu je nyní tolik kosmet. značek, že ztrácím orientaci. Mám problematickou pleť se sklonem k akné a maštění. Proto hledám produkt, který bude zejména dobře krycí, hydratační, zmatňující a také nestíratelný. Pokud máte nějaké zkušenosti, byla bych moc ráda za jejich zveřejnění. (uvádějte prosím i cenu, pokud ji znáte). Děkuju, Iveta
Není tady
Mary Kay chci taky vyzkoušet, všude na ni slyším jenom chválu.
Není tady
Jednou mě odchytly Mary Kay dámy a nabídly mi, že mě zkrášlí za půl hodinky. Ten den jsem šla po ránu od lékařky a ani jsem se moc nenamalovala, tak si asi myslely, že potřebuju poradit. No nelituji toho, opravdu mě za půl hodinky zkrášlily, že jsem mohla jít klidně na večírek :-)) Kosmetika mě nijak nedráždila na pokožce a to je co říct, protože mám citlivou pleť. Samozřejmě, že jsem si hned od nich koupila alespoň rtěnku, používám jí ráda.
Upravil(a) Samanta (7. 5. 2007 15:34)
Není tady
Mary Kay doporucuju !
kosmetika je to super
Není tady
mně maximálně vyhovuje....jsem alergik a toto je jediná kosmetika po které se neosypu...mohu jen doporučit....dokonce jí sama prodávám
Není tady