|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdravím snažilky. Žijeme v Británii a před pár měsíci jsme začali pídit, jestli je v našem snažení nějaký problém, tak jsem začala obíhat doktory. Potvrzení proběhlé ovulace trvalo půl druhého týdne (krevní testy). Spermio, kdybychom byli extra rychlí, což jsme nebyli, by dalo skoro měsíc (taky se v ČR berou dva vzorky v rozmezí dvou týdnů?). Doktor nám v podstatě nesdělil žádné podrobné informace, pouze nám řekl, že "jsme v normě". A teď mě posílá k ženskému do nemocnice na potvrzení průchodnosti vejcovodů s tím, že bude trvat 3-4 měsíce, než příjdu na řadu
Tak by mě zajímalo, jak dlouho se čeká v ČR, ať mám nějaké srovnání. Můžete mě někdo uvést do obrazu? Díky 
Není tady

Ahoj Berber, myslím, že podobné zkušenosti má i Leontýnka, taky jí tam moc mudři neřeší. Já se na hydro a hysterolaparoskopii dostala hned následující cyklus, žádné dlouhé čekání.
Spermio myslím, zjištění počtu, pohyblivosti atd.? nebo nějaký podrobnější rozbor? Množství a kvalitu jsme věděli do půl hodiny, na ty druhé výsledky jsme čekali 5 týdnů, ale byly mezi tím vánoce.

Není tady

Ahojda,
takze konketne na Morave to je tak, spermio vysledek morfologii apod. je do druheho dne a kultivace byla do tydne nebo mesice(dle nalezu,pracuji na ustavu,kde se to dela a netrva to ani mesic), hormonalni profil asi do 14 az 21 dnu, ja cekala na HSG(pruchdnost vejcovodu) tyden,nebot jsem drive nemohla a bylo to podle cyklu,takze me objednali na termin,co jsem chtela, genetika byva do mesice a imunologie 14 dnu(zalezi na mnozstvi materialu), MAR test na pockani, nechapu,co na tom ve VB tak dlouho trva.Zalezi na tom, ale kde ti to delaj ve velkych mestech je vseobecne delsi cekaci doba,ale zase tak dlouho ne.Objenali nas do CAR podle toho, jak jsme chteli.Takze u nas to asi tak hrzone neni.
Není tady

Ahoj Berberko..jj..Sadourek ma pravdu.Taky jsem v GB a docela nestastna.Na HSG jsem cekala 3 mesice. 
Není tady
leontyna napsal(a):
Ahoj Berberko..jj..Sadourek ma pravdu.Taky jsem v GB a docela nestastna.Na HSG jsem cekala 3 mesice.
Olala, tak to se dříve dostanu domů do ČR než na řadu tady :-( Mohla bys mi napsat trochu více svých zkušeností? Chtěla bych vědět, co mám od nich očekávat. Řekli Ti alespoň konkrétní podrobnosti nebo Tě odbyli jako nás se spermiogramem "jste/nejste v pohodě, a to je tak všechno" ? 
Není tady
Ještě jednou já - nenašla by se tu, prosím, nějaká dobrá duše, která by mi stručně vypsala, jaká různá vyšetření se provádějí, když se zjišťuje případná neplodnost? Myslím, že následujících několik měsíců, možná rok, strávím ještě v Británii a opravdu nemám k místním doktorům důvěru co se procesu týče. Ráda bych si "pohlídala", že někdo něco záměrně nevynechal, aby se ušetřilo. Kam vás posílají v ČR? Co všechno se zkoumá? Já vím, že to tu všechno "někde je", ale procházet 10 a více diskusí s tím, že mi něco stejně ujde, mi příjde jako ztráta času. Za Cca 2 až 3 měsíce se, doufám, dočkám vyšetření průchodnosti vejcovodů (ehh...ještě mi nepřišla pozvánka, jen na tu budu určitě čekat další měsíc :-///). Pokud tohle vyjde v pohodě, co pak? Dík...

Není tady