|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holka, ty si hledáš takových prtiargementů, že bude možná nejepší když se nezeptáš
pořád máš nějaký proti, proti tohle, proti tamto...nejspíš to vastně vůec vědět necheš a hledáš jen potvrzení toho, že je to správnej názor.... jak chceš 
Není tady
Já osobně souhlasím s majkafou, normálně bych se zeptala na férovku. Při vymýšlení různých plánů a strategií typu "jak se zeptat", se ti taky může stát, že se do toho všeho pěkně zamotáš...
.
Není tady
Našla jsem si icq číslo na toho jeho bráchu, tak mu zkusím napsat, mám u něj ještě dve cd co mu můj přítel půjčoval,tak při té příležitosti se ho zeptám jestli tam byl
Není tady
a pak až mi odpoví ,tak teprve se přítele zeptám kde byl,kdyby náhodou se potvrdilo to,že u toho bráchy nebyl. To je dobrý nápad ne?
Není tady
prosímtě, dávno je s bráchou domluvený co oba řeknou... nechej to plavat, moc kombinuješ, napřed si rozmysli jak naložíš tím, co eventuelně zjistíš
Není tady
No právě, kdyby to byla nevinná schůzka jen kamarádka,tak by mi to nevadilo,ale lhát mi nebude a dělat ze mě debila taky ne. To si raději najdu někoho jinýho nebo budu sama,to je taky dobrý.
Není tady
Já si teda myslím, že domluvený to nemaj
zaprvý marušinka psala že zas tak velký kámoši s bráchou nejsou, za druhý je člověku blbý něco takovýho žádat od někoho jinýho než nej kámoše (většinou) a za třetí - většina chlapů to zkrátka nedomyslí a pak se strašně diví, když jim na to někdo přijde 
Není tady
Marusinko, nedělej Colomba. Úplně normálně popiš situaci přesně tak, jak se stala, že sis vyslechla vzkaz a pak se zeptej. Možná se nestalo vůbec nic a ty to svým špízováním akorát zkazíš. Chovej se rovně. A pak uvidíš, co bude dál.
Nevytvářej si možná nesmyslné domněnky. Věci jsou často jinak, než se zdají.
Upravil(a) majkafa (13. 5. 2009 19:57)

V jednoduchosti je krása. Respektive v jednoduchosti je elegance nebo taky velká efektivita. Nevymejšlej blbosti, zbytečně plejtváš svojí energií a poté i energií přítele. Pokud se chceš zeptat, udělej to nejjednodušeji, jak jen můžeš, hlavně bez afektu a jiných emocionálních výšin 
Není tady
Hele tys nebyl v sobotu u bráchy? Já že mi přišla esemeska na pevnou od Lukáše, že se sejdete u Klárky... jste si byli sednout jo? A jaký to bylo?...
Není tady
Nu, tohle bych rozhodně nezkoušela. To není fér. Ona totiž ta zpráva přišla JIM na pevnou, a ne JÍ. Šmarjá, proč neříct přesně, jak to bylo? Všichni muži nejsou blbečci.
Upravil(a) majkafa (13. 5. 2009 20:12)
markéta napsal(a):
tys nebyl v sobotu u bráchy?
i tohle by bohatě stačilo!
"Tys nebyl v sobotu u bráchy?"
"Proč se ptáš?"
"Jenom tak, tak byl nebo nebyl?"
"A kde bych jako měl být?"
"S Klárkou."
Není tady

majko, aspoň ty ještě doufáš 
Není tady
Jsem už z toho celá zamotaná,ale díky za rady a piště klidně dál
Není tady

Si z toho celá zamotaná, protože se to snažíš furt zamotávat místo to, aby si to udělala přímo a rychle 
Není tady
Marusinka napsal(a):
Jsem už z toho celá zamotaná,ale díky za rady a piště klidně dál
vůbec nezáleží na tom, co my si myslíme, ale na tom, co se stalo a jak se to tobě bude líbit, tohle jsou všechno zbytečný spekulace, poslechni Kalika a zeptej se. Stejně nebudeš mít jistotu, že ti řekne pravdu.
Není tady
Taky bych se normálně zeptala, jestli bude lhát, určitě to poznáš, že je to nějaký divný, bude stručnej, chovat se zvláštně.. Hlavně mu nenechat moc času na přemýšlení
Pravdu třeba nezjistíš, ale buď uvidíš, že kecá a nebo se to nějak jasně vysvětlí..
Není tady
Chudák chlap, jestli na něj Marusinka použije některé z rad. 
Zuzi, kolik pikosekund času navrhuješ? 
Upravil(a) majkafa (13. 5. 2009 20:46)
No aby nestihl vymyslet dobrou výmluvu
Kdybych měla hádat, tak já bych řekla, že šli ven ve čtyřech, zájem Klárky mu imponuje, jako každýmu chlapovi, chtěl si možná trochu zaflirtovat, ale přítelkyni v nemocnici to neříct, páč mu to bylo blbý.. A nic víc v tom není..
Není tady
Jo jasně to se líbí každýmu chlapovi,ale kdyby to tak bylo ,tak je to od něj pěkne hnusný. Když ví,že já nikam nemůžu,že jsem byla uvězněná v nemocnici a on si někde flirtovat. Jestli se dozvím,že tam opravdu byl,tak si to chlapeček pěkně schytá a nebudu si brát žádný servítky
Není tady

zuzík22 napsal(a):
Taky bych se normálně zeptala, jestli bude lhát, určitě to poznáš, že je to nějaký divný, bude stručnej, chovat se zvláštně.. Hlavně mu nenechat moc času na přemýšlení
Pravdu třeba nezjistíš, ale buď uvidíš, že kecá a nebo se to nějak jasně vysvětlí..

Není tady

Marusinka napsal(a):
Jo jasně to se líbí každýmu chlapovi,ale kdyby to tak bylo ,tak je to od něj pěkne hnusný. Když ví,že já nikam nemůžu,že jsem byla uvězněná v nemocnici a on si někde flirtovat. Jestli se dozvím,že tam opravdu byl,tak si to chlapeček pěkně schytá a nebudu si brát žádný servítky
Maru, jak vidím, pořád žiješ v bludu, že když si nemůžeš užívat ty, tak nesmí ani on. Toho je třeba se zbavit
Není to dobrej způsob myšlení. Proč by měl pykolovat za to, že ty nemůžeš? Lepší by určitě bylo, kdyby si mu to přála
Jak se říká, přej a bude ti...
Není tady
Marusinko a sáhni si do svědomí, kdybys byla někde na vínku s klukem Ty, řekla bys mu to? I když by v tom nic nebylo?
Já přiznávám, že bych mlžila... pokud by se mě zeptal na rovinu, tak bych to vysypala, ale dobrovolně neee.. 
Není tady