|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Marusinka napsal(a):
samozřejmě nemusel sedět doma, to po něm nechci.Ale já bych tohle teda nemohla překousnout, být v nemocnici on, určitě bych nejela za frajerem
Nemocnici sem nepleť... kdybyste byli oba ve vztahu spokojení, ani jeden byste nešli na rande za někým jiným.
Otázka ale je, jestli to bylo rande, nebo jen přátelské setkání v nevinném duchu.
Ale to víš Ty, jestli se přítel schází i s jinýma kamarádkama, nebo jestli se nikdy s žádnou jinou kamarádkou neschází... a tohle je první za 2 roky - tak to je podivný.
Já bych se musela zbláznit například, kdybych měla kontrolovat všechny ženský, se kterýma se přítel schází... protože má hodně kamarádek a i pracovních kontaktů ženských... ale protože vím, že chce mě, a ne jinou, tak to momentálně neřeším...
Ty mu asi moc nedůvěřuješ, viď?
Už Tě někdy podvedl, zklamal? Když jsi psala, že nechceš zase naletět...
Není tady

Ahá, tak sa radšej budeš užierať vnútri... To je naprd. Buď sa s ním porozprávaj, alebo sa na to úplne vykašli, ale toto zhrýzanie sa je úplne to najhoršie, čo môže byť...
Není tady
Marusinka napsal(a):
No právě proto o tom nechci začít s ním mluvit,aby si nezačal myslet,že jsem stíhačka,že jde jednou za čas někam a že mu nevěřím,kde byl a tak.
Tak budeš v sobě dusit pochybnosti...
Mně kdyby něco nesedělo, tak bych se zeptala.
Ale ono je rozdíl, na chlapa vlítnout jako fúrie... a mezi tím, se ho klidně zeptat.
"Miláčku, myslela jsem si, žes byl u bráchy, ale slyšela jsem sms-ku na pevné, ze které vypadá, že nebyl. Je mi z toho smutno, žes mi neřekl pravdu"...
Není tady
Právě ,že se za ty dva roky s holkama nescházel (teda myslím, samozřejmě to nevím stoprocentně). Říkal mi pořád, že k životu kamarádky nepotřebuje,že má dost kamarádů. Tak nevím
Není tady
Hm,to právě nevím jak to zjistit, jestli to bylo jen nevinné setkání nebo budoucí partnerka, milenka.
Není tady
Marusinka napsal(a):
Právě ,že se za ty dva roky s holkama nescházel (teda myslím, samozřejmě to nevím stoprocentně). Říkal mi pořád, že k životu kamarádky nepotřebuje,že má dost kamarádů. Tak nevím
Odpověď dostaneš pouze od přítele. My se tu můžeme dohadovat do alelůja, ale budou to pořád jenom dohady.
JEHO se musíš zeptat.
Není tady
A ty si jako myslíš,že mi to řekne jo. Sory lhal jsem,ale byl jsem za svojí tajnou ctitelkou,když si se probouzela z narkozy. To těžko, chlapi zapírají.
Není tady
Marusinka napsal(a):
A ty si jako myslíš,že mi to řekne jo. Sory lhal jsem,ale byl jsem za svojí tajnou ctitelkou,když si se probouzela z narkozy. To těžko, chlapi zapírají.
Víš, záleží na tom, jak máte ten vztah nastavený. Jestli jste zvyklí spolu komunikovat, mluvit a sdělovat si svoje pocity a nebo ne.
Jestli jste zvyklí si lhát... tak bude lhát.
Ale popravdě řečeno, takovýho chlapa a takovej vztah bych já nechtěla. Pro mě je komunikace hodně důležitá...
Není tady
... no a kdyby byl - tak co? Mohl se sejít se svojí tajnou ctitelkou, s dalšíma 2 lidma... normálně na kafe na pokec... a nic by se nestalo.
Ale kdyby Ti to řekl - tak už by ses stíhačkou stala, co? :-)
Z toho co jsem četla tady na Babinetu... tak chlap zapírá zejména proto, že se chce vyhnout hysterickým výlevům své ženy.
Pokud má zkušenost, že když řekne pravdu, že uděláš hysterickou scénu - tak lhát bude...
Ještě jedna rada... zeptej se ho jenom pokud uneseš odpověď... - tj. představ si, že řekne "ano, byl jsem s ní, mám ji rád a od Tebe odcházím" - dokážeš takovou případnou odpověď unést?
Pokud ne - tak se ani neptej...
Není tady
Marusinka napsal(a):
No, a jini to naopak reknou. A pak je na nas, jak se s tim poperem.
Není tady
No já bych brala tu pravdu. A kdyby chtěl jít za ní,tak ať jde. Pochopila bych to i takové věci se stávají.
Není tady
No to by mě zajímalo jak si může rozumět s 16 letou holkou,která chodí na základní školu. To mi jako mozek nebere.
Není tady
Marusinko, prostě se ho na to v klidu zeptej. Nevymýšlej dopředu katastrofické scénaře.
Mně se stalo něco podobnýho, já ležela v nemocnici po operaci, tehdejší přítel se šel ven bavit s kámošema a pak mi ještě ukazoval fotky, jak byl v objetí několika slečen 
Není tady
Marushinko, třeba vzkaz Sejdeme se u Klárky před domem může být jen určení místa setkání, ve stylu sejdeme se u sámošky, nebo tak něco...
Jinak znám jednu pravdivou příhodu, co se stala mé známé. Stala se asi před 10 lety, kdy mobily ještě byly drahé, takže v rodině býval jen jeden: Pípla SMSka. Od neznámého čísla. Ta má kamarádka ji otevřela a stálo tam: Ahoj Jardo, tak já zítra přijedu a hned na to vlítnem, jo?
Ta kamarádka pak prožívala asi stejné pocity, jako teď ty. Když pak přišel manžel domů, ukázala mu tu SMSku. A zjistilo se, že on měl s kamarádem domluvený, že mu zítra pomůže pořezat dřevo, co měli složené před barákem, že kamarád to jen SMSkou potvrzoval...
Jinak jsem pro, aby ses svého přítele normálně zeptala. Jiná cesta jak zabránit pochybnostem (a možná i křivému nařčení) není.
Hele, tak se hho vecer proste (PROSTE! Zadna agrese) zeptej, a zitra nam rekni. A nemas se rozcilovat, takze se nerozciluj, zejo. Jste dospeli a ockovani... jak se rika.
Není tady
Dobře, zeptám se ho jestli byl opravdu u toho bráchy. Když mi řekne,že jo. Tak mu jen řeknu,že doufám,že mi nelže. A dál už mu nic říkat nebudu.
Není tady
No jasně,ale on mi ještě v té nemocnici říkal,že dneska už Lukáše neuvidí,že jede za tou holkou. A včera mi pak říkal,že ho od odpoledne neviděl, měl mi totiž vrátit ten Lukáš foták.
Není tady
Teda to je Dallas
No, přidávám se k holkám, naprosto v klidu bych se zptala, kde teda byl? Že když byl večer s Lukášem a spol, tak alespoň mohl přinést ten foťák. A k "nic víc mu říkat neudu" - to podle mě vyvolá pocit stíhačky. Pokud nezmíníš tu zprávu, která v tobě tyhle pochyby vyvolala, tak pak to bude vypadat, že se ptáš nepodloženě a máš blbej pocit sama o sobě, což ty bys neměla, kdyby nebylo zprávy, ne?
No a tak bych se o ní kldině zmínila, ba co víc, řekla bych že zrovna tahle zpráva mě dovedla k myšlence že mi lže 
No a nebo zavolej bráchovi, že už od pondělka hledáte přítelovu kreditní kartu, jestli jí náhodou u něj nevytrousil, když tm byl na návštěvě a je to 
Upravil(a) Definitiv (13. 5. 2009 17:03)
Není tady
to není špatný nápad s tou kreditní kartou, no jo ,ale háček .Co když se pak ten jeho brácha zeptá jestli už tu karty našel. No?
Není tady
Jansě že našel - byla zapadlá v gauči
nebo mu řekni ať to proboha bráchovi neříká, protože ten je nerad když se moc staráš, zvlášť když seš nemocná, a myslí si, že to nevíš
nebo ať mu to neříká protože ten tvůj má pocit že musí všechno zvládnout sám....
Nebo si vymysli něco jinýho, co by mohl mít tvůj přítel u sebe a nechybělo by mu to kdyby to ztratil - třebas tvoje flashka k počítači (občas si jí půjčuje a ty jí teď nemůžeš najít, bla bla....) a kdyby se tě zeptal před ním, tak co - můžeš tvrdit že je to pravda a že se našla, a když se zeptá před ním, tak tímpádem bude i prokázáno že tam byl, ne? Nebo bráhovi pěně zavaří 
Není tady
Já na něj ale číslo nemám. To bych musela vlézt přítelovi do telefonu a napsat si ho.A to se mi moc nechce. Nedělám to.
Není tady
No hele chceš vědět vo co de? Tak se zeptej. Tady se to nedozvíš, to je tutový.
Není tady
Já vím,ale když to nemám 100% podložený ,tak je mi to trapný.
Není tady
Já bych řekla, že jsem vyslechla tu zprávu a zeptala bych se, kdo je Klárka.
No, já se ti nedivím, taky by mi to asi vrtalo hlavou, proč mi přítel lhal, je to nějaké divné... a těžko říct, možná to něco znamená, možná nic. Budeš se ho muset asi zeptat, jenže to je taky těžký, když ti nebude chtít říct pravdu, tak ti to stejně neřekne... jinak na něm nic "divnýho v chování" nepozoruješ?
Není tady