Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 13. 5. 2009 15:18

Marusinka
♥♥♥----

Jsem z toho smutná

Dobrý den, ani nevím jak mám začít. Tak to zkusím,snad to bude srozumitelné. V pondělí jsem nastoupila do nemocnici na operaci. Večer mě přišel navštívit přítel a povídali jsme si, co se stalo doma a že večer půjde navštívit svýho bráchu,že nebude doma,kdybych mu náhodou volala na pevnou linku. No a když jsme se včera vrátila domů tak zvonila pevná linka,tak jsem jí zvedla a tam bylo,že jsme obdrželi novou zprávu,zda si jí chci vyslechnout. Tak jsem dala ano, zpráva byla z toho večera,kdy byl přítel u svého bráchy.tak jí nestačil vyzvednout. No a v té zprávě bylo sejdeme se před barákem u Klárky.čau Lukáš (to je jeho kamarád). Shodou okolností mi ten Lukáš volal ten večer do nemocnice jak mi je a řekl mi,že je se svou přítelkyní a ta má kamarádku Kláru.Takže to vypadá,že spolu někde byli všichni 4. Nevím co si o tom mám myslet,nechci ho zbytečně podezřívat nebo se zbytečně pohádat.Ale jak teď musím týdenpo té operaci ležet,tak mi to hlodá v hlavě.

Není tady

#2 13. 5. 2009 15:29

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Re: Jsem z toho smutná

To nemusí znamenat vůbec nic... ale taky může.
Nelam si s tím teď hlavu, odpočívej a až budeš fit, tak se ho na to normálně zeptej... A uvidíš, co odpoví...

To že je člověk zadaný neznamená, že se nemůže ve vší počestnosti bavit s jinýma lidma ne? :-)

Není tady

#3 13. 5. 2009 15:31

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Moc ti to hloda. Jsi rozcitlivela po operaci, chces se citit v bezpeci a moc se v tom rejpes.

Ja bych (zduraznuji ja) po pritelove navratu informovala, ze jsem vyzvedla zpravu toho a toho zneni, ktera uz ted asi neni relevantni. Slus, konec.

Sbirej sily a nenech se zdeptat. Musis se uzdravit, ne se nechat hlodat.

Není tady

#4 13. 5. 2009 15:32

Marusinka
♥♥♥----

Mě nevadí,že se baví s jinýma lidma,ale že mi lhal. Neměl důvod. Neptala jsem se ho, co bude dělat večer. Začal mi to říkat sám,že půjde za bráchou. Už v tu chvíli co to říkal,mi to bylo divný, protože se s bráchou moc nestýká,ale nic jsem na to neříkala. No a teď tohle ta Klárka totiž do něj byla zamilovaná a než jsme spolu chodili,tak ho pořád uháněla. Chci vědět pravdu,ale nevím  jak se ho na to mám zeptat. Aby to nevyznělo,že jsem nějaká stíhačka.

Není tady

#5 13. 5. 2009 15:33

Marusinka
♥♥♥----

No právě já ted potřebuju být v klidu a né se nervovat. A víš co je i divný,že když jsem mu volala na mobil v tu dobu,co měl být u bráchy,tak mi to  vůbec nebral.

Není tady

#6 13. 5. 2009 15:35

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Jo aha, on Lukas neni bratr. No... tada JA bych myslela, ze si proste neco naplanoval a nechtel ti to vysvetlovat, kdyz jsi byla na kapackach ve spitale, tak placl bratra. Aby prave sis nezacala cosi domyslet... Teda ale Lukas by zaslouzil par facek, za tohleto. (Za posilani zpravy na pevnou linku.)

Není tady

#7 13. 5. 2009 15:36

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Marusinka napsal(a):

Mě nevadí,že se baví s jinýma lidma,ale že mi lhal. Neměl důvod. Neptala jsem se ho, co bude dělat večer. Začal mi to říkat sám,že půjde za bráchou. Už v tu chvíli co to říkal,mi to bylo divný, protože se s bráchou moc nestýká,ale nic jsem na to neříkala. No a teď tohle ta Klárka totiž do něj byla zamilovaná a než jsme spolu chodili,tak ho pořád uháněla. Chci vědět pravdu,ale nevím  jak se ho na to mám zeptat. Aby to nevyznělo,že jsem nějaká stíhačka.

Základní otázka - jaký máš vztah s přítelem? Jak jste spolu dlouho, bydlíte spolu atd.? :-) Jenom pro dokreslení situace, jak je to vážné a jak vážná je Klárka... :-) Kolik vám je? :-)

Je fakt, že lhaní by mi vadilo taky. A asi bych to chlapovi vyčetla - to lhaní...

Zeptat? No normálně. Miláčku, proč jsi mi říkal, že jdeš k bráchovi, když jste byli s Lukášem, jeho slečnou a Klárkou venku?
Nebo se nejdřív zeptej toho Lukáše, jestli s ním přítel byl... a pak příteli můžeš říct jen výsledek.

Stíhačka... záleží na okolnostech. "Vadí mi že mi neříkáš pravdu" - to stíhačka není, podle mě...

Otázka je, jestli jsi "stíhačka" normálně...

Není tady

#8 13. 5. 2009 15:36

Marusinka
♥♥♥----

Ne Lukáš je jeho kamarád a já ho už znám taky dost dlouho. S ním byl právě celý den venku. A pak měl jet k tomu bráchovi. Nechci se znovu spálit. No a ten Lukáš chodí s holkou a ta Klárka je její nejlepší kamarádka.

Není tady

#9 13. 5. 2009 15:37

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Daniela S. napsal(a):

Jo aha, on Lukas neni bratr. No... tada JA bych myslela, ze si proste neco naplanoval a nechtel ti to vysvetlovat, kdyz jsi byla na kapackach ve spitale, tak placl bratra. Aby prave sis nezacala cosi domyslet... Teda ale Lukas by zaslouzil par facek, za tohleto. (Za posilani zpravy na pevnou linku.)

Ale to nemusí být úmysl... taky mi přišla do práce sms-ka na pevnou linku... a to proto, že jsem předtím někomu volala a ta dotyčná osoba prostě dala "poslat sms" na to číslo a nedošlo jí zkontrolovat, že to není mobil... to je hned :-) Ani to nevěděla, že mi to poslala na pevnou.

Není tady

#10 13. 5. 2009 15:38

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Marusinka napsal(a):

No právě já ted potřebuju být v klidu a né se nervovat. A víš co je i divný,že když jsem mu volala na mobil v tu dobu,co měl být u bráchy,tak mi to  vůbec nebral.

Bodejt, ze to nebral, byl venku a bavil se. Neslysel nebo si vypnul zvoneni. Tak se nenervuj, posli si ho pro zmrzlinu a nech se prikryt. Zasel ven s Klarou, notabene se dvema dalsima lidma, to prece vubec nic neznamena (krom toho, ze se citis ublizena, protoze v tu dobu jsi byla pod kudlou, to je pochopitelne).

Není tady

#11 13. 5. 2009 15:38

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Marusinka napsal(a):

Ne Lukáš je jeho kamarád a já ho už znám taky dost dlouho. S ním byl právě celý den venku. A pak měl jet k tomu bráchovi. Nechci se znovu spálit. No a ten Lukáš chodí s holkou a ta Klárka je její nejlepší kamarádka.

Maruško, a v kolik hodin přišla ta sms-ka... třeba byli venku přes den a večer šel přítel k bráchovi?

Spálit - jak dlouho teda spolu jste? Měla jsi už čas přítele "prověřit" časem?

Není tady

#12 13. 5. 2009 15:40

Marusinka
♥♥♥----

Bydlíme spolu 2 roky, Lukáše jsem se ptala když mi volal do té nemocnice jestli je s ním on řekl,že ne a řekl,že je u bráchy a Lukáš s tou přítelkyní,ale v tu dobu co mi to říkal, tak pak druhý den souhlasil ten čas  v té zprávě. Já už nevím čemu věřit. Jo a ještě k upřesnění té holce je 16 let. Mě je 25 let a přítelovi 24 let.

Není tady

#13 13. 5. 2009 15:42

Marusinka
♥♥♥----

zpráva přišla kolem půl 8 večer  a tak nějak v tuhle dobu měl být u bráchy.

Není tady

#14 13. 5. 2009 15:44

Marusinka
♥♥♥----

Jo přes den spolu byli to mi říkal a pak mi sám od sebe začal vyprávět,že si psal s bráchou přes internet a že se k němu půjde podívat. Taky další otazník, vůbec počítač nezapínal a ani na něm nebyl.

Není tady

#15 13. 5. 2009 15:45

Marusinka
♥♥♥----

Já vím,že to nic neznamená.Ale když mi začíná lhát v takhle banálních věcech,kam to povede dál.

Není tady

#16 13. 5. 2009 15:47

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Až Ti bude líp... tak se přítele prostě na rovinu zeptej. Že přišla na pevnou linku taková a taková zpráva a co to znamená. Po 2 letech bydlení snad k sobě můžete být upřímní, ne?
Pokud nebudeš zvyšovat hlas, nenasadíš vyčítavý tón... ale pouze se normálně zeptáš... tak bys snad neměla vypadat jako "stíhačka"...
Třeba je to nedorozumění... a pokud ne, tak to aspoň budeš vědět, na čem jsi.

Není tady

#17 13. 5. 2009 15:48

Marusinka
♥♥♥----

No ranilo by mě to,když ležím v nemocnici a on by si jezdil za holkama

Není tady

#18 13. 5. 2009 15:48

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Marusinka napsal(a):

Jo přes den spolu byli to mi říkal a pak mi sám od sebe začal vyprávět,že si psal s bráchou přes internet a že se k němu půjde podívat. Taky další otazník, vůbec počítač nezapínal a ani na něm nebyl.

Jak to víš? Máš špionážní software? va

Tohle všechno jsou jenom domněnky.

Dokud si o tom s přítelem nepromluvíš, pravdu nezjistíš.

Není tady

#19 13. 5. 2009 15:49

Marusinka
♥♥♥----

No právě,kdybych to věděla 100% tak mu to řeknu,ale jelikož to 100% nevím,tak o tom nemůžu začínat.Protože se z toho vykroutí. Z té odpovědi.

Není tady

#20 13. 5. 2009 15:50

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Marusinka napsal(a):

No ranilo by mě to,když ležím v nemocnici a on by si jezdil za holkama

Měl sedět doma? :-)
Jedna věc je, že když nejsi doma, že on se může jít bavit...
Druhá věc je, jak funguje váš vztah a jestli on nehledá milenku nebo jinou partnerku.

To si ale musíš do svědomí sáhnout i sama, jste ve vztahu v pohodě?

Jinak je jedno, jestli je to Klárka, může to být úplně někdo jiný... ale primární věc je váš vztah. Když budete vy dva v pohodě ve vztahu, žádná jiná holka Tě neohrozí.

Není tady

#21 13. 5. 2009 15:51

Marusinka
♥♥♥----

Jinak ve vztahu problémy nemáme.

Není tady

#22 13. 5. 2009 15:51

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Marusinka napsal(a):

No právě,kdybych to věděla 100% tak mu to řeknu,ale jelikož to 100% nevím,tak o tom nemůžu začínat.Protože se z toho vykroutí. Z té odpovědi.

Teda vy spolu komunikujete, to je síla... Komunikace veškerá žádná, co? dumbom

To Tě teda lituju, když po 2-letém soužití s chlapem mu nemůžeš říct svoje pochybnosti a pocity grater - důvěra a komunikace je totiž základ vztahu... bez komunikace se daleko nedostanete...

Není tady

#23 13. 5. 2009 15:52

Marusinka
♥♥♥----

samozřejmě nemusel sedět doma, to po něm nechci.Ale já bych tohle teda nemohla překousnout, být v nemocnici on, určitě bych nejela za frajerem

Není tady

#24 13. 5. 2009 15:52

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Marusinka napsal(a):

Jinak ve vztahu problémy nemáme.

Jo to je vidět gloria

Není tady

#25 13. 5. 2009 15:53

Marusinka
♥♥♥----

No právě proto o tom nechci začít s ním mluvit,aby si nezačal myslet,že jsem stíhačka,že jde jednou za čas někam a že mu nevěřím,kde byl a tak.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí