|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jani gratuluji ke KO a neboj cvrček se otočí... pamatuješ, já to tu nedávno taky řešila a prdolka se otočila
Není tady
Pauli hodila sem kočárek na webík, ale to pravé foto udělám až budu mít ty kolečka.
Není tady
jojo PAvli pamatuju, že se otočila, vzorná dceruška 
no snad ten náš prcek se taky umoudří
a díky všem za palečky
Není tady
Jani, moc gratuluji ke KO, vsak ma prdolka jeste casu na otoceni dost, neboj
...no a tri dny sem, tri dny tam...staci se o kousek umacknout a hnedky jim vyjde, ze je vetsi nebo mensi - vim, o cem mluvim 
Pauli, taky moc gratuluji ke KO - tchan je koukam zlaticko...cekatel a jeste jste si dali zuuuzo baaaajo obidek 
Lusi, ja mela porod za pet hodin od prasknuti vody - doma - za sebou...pila jsem malinik...tak si vyber

Pavli, ftipek paradni
, kocik primovni, jeste ta kolecka, ze?! 
Není tady
Jani-gratulec ke kontrole, uz mas macicka, mne nikdo realny vahovy odhad jeste nerekl, tak sem zvedava
Pavliku-kocarek je krasny a ten drobny detail s kolecky se snad brzy doresi
:lol:No uz sem si rikala, ze bys nam asi na net nehodila fotecku s kocikem bez... Pockaj a manza na sobe necha delat dobrovolne pokusy jo? 
Jinak s tema bylinkama a pod radsi jeste pockam, az mi prileti chlap, tak na to hned vlitnu, jinak bych mela takovy blby pocit...aby to treba neprislo driv. Ted sem cetla, ze ten malinik se pije od 36tt. A to lnene seminko pry docela prohani.. 
Není tady
Holky, luxusní bříška 
Pavli, kočárek moc hezkej - s kolečkama bude ještě lepší.
Pauli, já koupila lněné semínko v DM drogerii. U nás tam mají i regál s bio potravinami a tam ho měli.
Ta Arnica montana 9CH je určená:
pro dobrou funkci svalů a cév
prevence vzniku krvácení
urychlení hojení, vstřebání hematomů
odstranění pocitů zhmoždění
lék má specifický účinek na svaly a kapiláry
Dá se koupit v lékárně, kde prodávají homeopatika ve volném prodeji, stojí 70-80Kč, bere se 5kuliček denně. Po porodu je to schéma trochu jiný, to se v první hodině mají vzít 4 dávky po čtvrt hodině a potom zase normálně. Dám pak vědět, jestli to pomohlo 
Není tady
Dobré ráno.Jani kdy jsi po ránu????
Ja si asi dneska poprvé uvařím maliník,už mám nasušeno.
Adul tobě držím palce at je brzo líp,už jsem na tebe myslela,že jsi tu dlouho nebyly,a co martínek,hodný???
Není tady
Verunko, ty jo, předvoj v porodnici.. Tak ještě chvíli vydrž 
Anisku, s CS 6 bude porod dřív než 30.6. 
Jani, prcek má ještě čas na přetočení.. Má tam ještě hodně místa, tak si dá říct 
Žanet, já být tebou, tak už neberu hořčík.. Přeci jenom lépe děloha pracuje bez takové dávky hořčíku..
Katkod, tak nějak od toho 36tt se začíná pít maliník.. Takže za tři dny se přidám do party čajíčkářů 
Není tady
Ahojky holky,
sem tam vám sem nakukuju a vidím, jak to šíleně letí a vám přibývají ty těhotenské týdny - vzpomínám, jaké to bylo s bříškem a v posledních týdnech těhu... bylo to náročný, ale přitom nádherný těšení se na miminko.. 
Teď už ho
mám u sebe, náročný je to pořád, ale strašně krásný!!! 
takže už jsme vám ofiko předaly štafetu a vy jste na nás už suprově navázaly!
Chci vám popřát co nejmíň problémů do konce těhu, rychlé a co nejmíň bolestivé porody bez komplikací - a hlavně zdravá a hodná miminka!!!

Mějte se hezky, pa Berka z Jarňat 09
Upravil(a) Berka (14. 5. 2009 8:08)
Není tady
Jani, gratulace ke KO, to už máš pěkného macíka !!
Já chci taky vědět, kolik můj mimís váží, jestli je vše OK s placentou...se to doufám dozvím za 14 dnů na velkém UTZ!! A že máš malého koncem pánevním, to nic neznamená...má na otočení ještě čas...moje kamarádka měla malého hlavičkou dolů a dva dny před porodem se jí otočil!! Tak musela nakonec na císaře...
Není tady
Ahoj holky
Není tady
Včera jsem byla celé odpoledne na návštěvě u spolužačky.Má 9 měsíčního syna,tak jsem sbírala informace,co a jak.
Není tady
Jani celkem to jde.Ta moje psychika není žádná sláva.Včera mi poslali autosedačku,tak by měla každým dnem dijít.Hledám na netu nějaké dekorace do dětského pokojíčku.Budu něco vyrábět.
Není tady
Protože budu rodit vestejné porodnici jako ona,tak jsem se jí poptala,co a jak.Poradila mi s čím měla dobré zkušenosti myslím kosmetika,kojení,plínky....Probraly jsme spolužáky apod.
Není tady
tak to je fajn, já mám 2 dobré spolužačky z gymplu, co jsou taky těhotné, jedna má termín 14 dní po mě, chodíme spolu na těhu kurz
a druhá bude rodit někdy na podzim, ale je to fajn, jak se po 10 letech zase dáváme dohromady
a s jakou kosmetikou měla dobrou zkušenost ? a s plínkama ?
já mám něco od Hippu, nějaké vzork NIvey a JOhnssonu a kouím do porodnice takovou malou taštičku od Bubchenu
a plenky mám taky po různu a vyzkouším, co bude vyhovovat- jedny HUggies, jedny pampersky, a dvoje happy bella
Není tady
Holky, dnes budu jen nakukovat, spousta práce, ale mám dotaz - hlavně na ty, co už perou mimi věcičky...Sestra mi teď říkala, ať si nekupuju Lovelu, že nechává na světlých věcech žluté skvrny...a že to probíraly i se švagrovou a nějakýma kamarádkama, a všechny to potvrdily...né že by byly žluté skvrny hned po vyprání, ale prý jak se to poskládá do skříně a pak za nějaký čas vytáhne, nebo když se to vypere víc krát....taky mi doporučila, ať si raději koupím Batole...
Není tady
kosmetika nivea a seba-med a plínky jak které pampers,huggies.říkala,že záleží co je cenově výhodnější.
Není tady