|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pavli, kdyz uz nehodis do placu vtip, tak aspon vtipnou "historku z nataceni", ze?!

Ivko, taky dobry torpedo vase Alicka
- chudak Ty a jeste vetsi chudak krecek 
Anisku, gratulace ke KO
Luli, brisko je proste 
taky jsem ho hodila na webik, mam tam i fotecky s honzikem
(album překvápko
)
Není tady
Holky, jdu vas jen pozdravit... od pondeli jsem KO, mam skriplej nerv na krku, vystreluju mi to k prsu a do cele leve ruky....brecim tu bolesti a nejhorsi je, ze se nemuzu ani poradne nadechnout.... nevite, co si muzu vzit proti bolesti???

Není tady

Tinuš krásný bříško a Honzík je skvělej ... úpa krásný 
Není tady

Adulko tak to mi je moooc líto doufám, že to brzo přejde ... co proti bolesti netuším 
Není tady
Ahoj, jsem zpět z diabetologie...takže vyfasovala jsem glukometr a budeme měřit...dietka oficiálně nasazena...příští kontrola na diabet. příští týden, podle výsledků se uvidí, co dál...
Jinak Lu a Tinuško, moc hezké fotečky bříšek !! 
Není tady
Adulko, proti bolesti si můžeš vzít paralen...mě to poradil Dr. a též jsem se ptala v lékárně a to bylo to jediné, co mi doporučili...
Není tady
Holky, díky za pochvalu bříška
Adulko, nedávno s tím bojovala Pavlik, tak třeba poradí, jak se toho zbavila, vím, že pořádně nemohla pohnout s rukou, jak jí to střílelo
Jana jí radila mám pocit i obstřik mezokainem, že se může, ale že je lepší přímo od neurologa.. No však on a se ti určitě ozve s radou
Ať tě to brzo přejde 
Tinuš, moc vám to sluší
Bříško ti od minule krásně povyskočilo
A absolutně teda nechápu toho tvýho doktora, že se mu nezdála tvoje váha, dyk jsi zagroškudla 
Upravil(a) lulana (13. 5. 2009 14:31)
Není tady
Holky, tak já jdu zase makat...ať dnes v práci něco udělám...
Janičce držím palečky na dnešní kontrolu!!
Není tady
Adule napsal(a):
Holky, jdu vas jen pozdravit... od pondeli jsem KO, mam skriplej nerv na krku, vystreluju mi to k prsu a do cele leve ruky....brecim tu bolesti a nejhorsi je, ze se nemuzu ani poradne nadechnout.... nevite, co si muzu vzit proti bolesti???
můžeš si vzít paralen, myslím že 3x denně, ale jen to trochu utlumí. Nejlépe mazat na neurogili aby ti to obstříkli ... já tam byla taky a pomohlo to 
Upravil(a) Pavlík2697 (13. 5. 2009 14:32)
Není tady
Tinuško taky máš klááásný bříško, ty jsi takový hubenourek ...
ty až porodíš nebude vidět že jsi byla těhu ...
Honzíček je andílek 
Není tady
VTIP DNEŠNÍHO DNE
Manžel jemně štípne svoji polovičku do zadečku a říká: „Kdybychom si toto nechali zpevnit, nepotřebovali bychom elastické punčošky.“
Potom ji štípne do prsů a říká: „Kdybychom si toto nechali zpevnit, nepotřebovali bychom podprsenku.“
Na to ho žena štípne mezi nohy a říká: „Kdybychom si toto nechali zpevnit, nepotřebovali bychom zahradníka, instalatéra, pošťáka ani tvého bratra, miláčku.“
Není tady
Čauky holky... tak sem si týden užívala dovolenou, načež mi šéfka oznámila, že moje nástupkyně dala výpověď - stres, nezvládala to....mno takže v pondělí opět šupajdím do práce, na zkrácený úvazek 
užívejte si volníčka, nástupů na mateřskou a tak... já se zase objevím, jen Vás nezvládám dočítat.
Není tady
Adul-to mas teda trapeni, radsi bych sla na tu neurologii
Verunko-drzte se a jeste mas cas, tak at jste brzy doma 
Keksi-dietka te teda neminula, ale urcite to nejak zpacifikujes
Lulu, Tinus-krasny pupicky 
Pavliku-to musel byt dobry soking s tema kolama
hod fotecky
Katus-jak psala Zanet, caj je 100% list maliniku. Jeste musim zjistit, kdy a v jakem mnozstvi se to vsechno bere. Akorat sem nesehnala to lnene seminko, ze musim jit nekam do zdrave vyzivy.
Jani-drzim paluchy na KO
U me na KO vse dobry, byl tam jiny Dr, ze na me nemeli kontakt, aby me preobjednali, tak sem tam ztvrdla 2 hodiny. Byl tam se mnou tchan(v cekarne..), docela trpelive to snasel. Jeste mi brali krev a sla sem na monitor-bylo to docela neprijemny tech 20 minut na zadech. Ani doma moc dlouho na zadech nevydrzim, kor kdyz mne zacne tvrdnout bricho, priste se musim zeptat, jestli si muzu lehnout na bok. Na CS si tady moc nehrajou, ze to mam na prst. Pak sem si sla prohlidnout porodni saly, PA mi na vse odpovedela, byla sem spokojena, vypadalo to tam dobre. Pak sme si zajeli na obed, dala sem si kremovou polivku z chrestu, grilovaneho lososa se syrem, horcici a lnenym seminkem a jako desert horke maliny se zmrzlinou, no mnamka to byla.
Není tady
Pauli gratuluji ke KO.
to lněné semínko sem koupila normálně v lekárně...
já si ted uvařila ten maliník...manovi sem udělala to semínko, tak počkám co to s nim udělá a pak ho zkusim taky 

Není tady
Tak co Jani? Doufám, že KO už je úspěšně za vámi, páč už mě úplně bolejí pěsti 
Není tady
Pauli, gratuluju ke KO
Já si teda taky moc neumím představit tak dlouho ležet na zádech
Strašně mě při tom bolí ty moje pánevní kostrční kosti a pak nejsem schopná se ani sama zvednout 
Není tady
děkuji za pěstičky
my jsme byli ještě nakoupit
prcek má 1227 gramů, sice dle UZ jsem 28+2 a mělabych být 28+5, no tak snad to ještě dožene a nic těch pár dnů neznamená, ale je pr....kou dolů bohužel, tak se uvidí jak to bude vypadat příště
a čípek je OK , úplně zavřený
Upravil(a) janabas (13. 5. 2009 19:26)
Není tady
PAuli gratuluju, u nás ženské na monitoru leží všechny na boku
taky mě dneska brali krev ani nevím na co, jsem se nezeptala, tak snad to bude OK
Není tady
ahojík
tak gratulík ke kontrole Paulí a Janičče ještě držím pěsti! 
Vy jste tu zase dnes řešili dobrot, když vás tak dočítám dostávám chuť na všechno, to mi nedělejte. Bych pak vyjedla lednici
naštěstí máme před velkým nákupem, tak tu nic moc není.
Pavlí, já sem ti říkala, že se nemáš čeho bát, že kočík je krásnej. Akorát ty kolečka to je teda gól
Tak snad přijdou včas.
Luli a Tinuško pupíky máte krásný

Pauli mě dělaji monitor vždycky v křesle co tam dr. na to má, takovej polosed. Že bych ležela na zádech to si nedovedu představit. Už dávno je mi to nepříjemný, spím zásadně na boku.
Anísku, ty si kousek přede mnou a máš CS 6, já mám pořád 0, tak si pomalu říkám, že budu taky "zalepená" 
Jak jste tu řešili maliník a lněný semínko, tak sem vůbec netušila, už jsem si teda něco našla, ale nevím jestli věřit, že to má opravdu takovej účinek a od kdy začít pít. A ta arnica nebo co to psala Pauli, tak to vůbec nevim co to je
Já obvykle žádný utrejchy z bylinek nesnesu, tak aby mi pak ještě nebylo

Není tady
Jani, moc gratuluju
mě doktor říkal, že aby byl malej hlavičkou dolů má čas do 36tt, ve 30 byl ještě napříč a minulý týden v 34 už je jak má být. Tak to je u tebe ještě čas.
A krev mi taky brali nějak v tý době jako tobě, na krevní obraz.
Není tady
Jani, gratuluju ke KO, malej už je pořádnej chlapák
a neboj, ještě má na otočení hromadu času. Pavli taky měla touhle dobou Julinku prdkou dolů a podívej teď
Ale taky jsem zvědavá, jak bude ta naše cácorka 
Není tady