|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
janabas napsal(a):
Keksi držím palečky a na mě myslete v 16:40 pls
jani, neboj, drzet budem a bude to v poradku 
covece rajskou...nebudu ji nejak extra preslazovat ani se ji nenarvu po viko, ale honzik ji rad a ja fakt nemam sily varit dvojmo 
smazak je moje zamilovane jidlo!!!
Upravil(a) Tinuška (13. 5. 2009 9:29)
Není tady
rajskou taky můžu, ale jen domácí
já budu mít dneska tvarohové knedlíky s jahodama a merunkama...to bude mlsanda
Není tady
Tady už se zase mlsá
Takže rajskou zbožňuju
bylo to moje nejvíc zamilovaný jídlo v dětství a stará láska nerezaví
ale neumím jí, resp. nikdy jsem jí ještě nedělala.. Je to asi ale jednoduchý ne? Musím najít nějakej rychlej a dobrej recept. Nemáte něko nějaký tip? 
Smažáček bych si taky dala a možná, že si na něj sjedu dolů do hospody, neměla jsem ho roky 
No a spánek nestál za nic, zabrala jsem tak na 15 minut, pak přijel bagr s další fůrou a jelikož jsem mu měla něco vyřídit, tak jsem se musela obléct a letět za ním, jenže jsem ho už nestihla
než jsem se tam dokachnila, tak byl pryč
a tak jsem se vrátila do pelíšku a zabrala na dalších 15 minut a v tom mi spadlo v koupelně zrcadlo a roztřískalo se
takže jsem si tu pranostiku změnila na 7 let velkýho štěstí 
Tak Keksi, držím pěsti na diabetologii. Jani, tobě moc držím pěsti na odpolední kontrolu. Dneska fotnu pupík a možná, že už nebudeš mít nejmenší ty, protože mě se to narůstání fakt nějak zaseklo, už skoro 3 týdny ani deko
Doufám, že je malá OK 
Není tady
caute babeny,
takze s tym spicatym pupikom, co sme tu rozoberali to nie je asi az tak ok, pocula som dva nazory a to jeden od Dr, ze vlastne problem moze byt s tymi rozostupenymi svalmi len pri druhej dobe porodnej, ked sa zapaja do tlacenia nejaky brusny lis. No a nazor sestry, ze to treba konzultovat s chirurgom, vraj ak sa svaly rozostupili a spicatie sa to medzi nimi pri napnuti, nie je to dobre a ze sa to zrejme v niektorych pripadoch aj operuje. Takze tak.... Mozeme si teda vybrat....
Není tady
Žanet díky za info,asi si dneska taky už uvařím hrnek.
Není tady
holky tak mi právě dorazil kočárek, jen sem ho v rychlosti rozbalila, ale neskládala
látka je super..není to šusták
hurá - toho sem se bála
těžkej teda je, ale to jsou asi všechny tohoto druhu
barva je opravdu černá a kytky sou taky dobrý .... až ho složíme bude pěknej
no ale čemu sem se docela nasmála ??? to ani nechtějte vědět ... zavolala sem si i kolegyni aby se jukla semnou jestli sem už naprostej dement nebo ne 
no a zjistily sme, že je to semnou ještě dobrý 
normálně sem u toho kočáru nenašla kola
... takže si koupim popruhy a budu ho nejspíš nosit na zádech 

banééé už sem volala té pani, ta si vzpoměla že je vůbec neměla v ruce
(prý sou zvlášt) a slíbila mi, že je dopošle...tak doufám že jo 
Není tady
Rajská omáčka
http://www.mamincinyrecepty.cz/omacky/rajska-omacka
já tam teda nedávám ani citron ani skořici a ani hřebíček .... nemám právě ráda když je sladká
Není tady
Pavli, tak to je super - kočár bez koleček 
Bubu, já o tom rozestupu břišních svalů mluvila s PA a ta mě upozorňovala, že s větším břichem nemáme riskovat vstávat přes břicho. Prý se ty svaly nerady vrací zpátky a pokud je ten rozestup větší, tak se to bez chirurga neobejde. Já už víc jak dva měsíce vstávám zásadně přes bok a břicho úplně OK.
Jinak maliník už piju týden 1xdenně, k tomu 2xdenně lněný semínko (ale u toho teda moc nic nepozoruju - mělo by to být na vyčištění střev, ale nic moc teda) a Arnicu montanu už beru taky.
Ale fakt mě teď ty dva dny strašně zlobí otoky kotníků - to je na zbláznění.
Malá mě dnes pěkně oblafla - nechala jsem ji doma (kašlala včera děsně) a dnes jí nic není a řádí jak tajfun. Tak zítra zase pofrčí do školky. Nemám na ni celý den energii, myslím, že by to nemusel přežít křeček, protože ho pořád tahá. A dnes mu vymyslela hru - posílá ho po podlaze jako autíčko - no já být křečkem, ta ji asi pohryžu. Ale on už asi rezignoval. 
Jo a dneska je mi podezřele dobře. Žáha nepálí, stydká kost nebolí,malej je dost vklidu - ale mě ten stav trochu z klidu vyvádí. Já mám v plánu vydržet do 19.5. - pak už se děj vůle boží. Nachystaný mám všechno, dnes mi došel i ten yal gel - jo mimochodem, je to pěkně velká piksla. Úplně mě to překvapilo. 
Není tady

Hezký den holky 
Do nového chlívečku bych popřála další zdravá letňátka 
Verče držím pěstičky !
Bubu - tak to je zajímaví, budu se muset na to zeptat na příští ko
Jinak jsem dneska byla na kontrole, nedělala mi UTZ jen mě vyšetřila vnitřně a udělala stěry... CS máme 6 a 1.6 nás předá do nemocnice jinak na mateřskou nastupuju 18.5 a dr. mi nechala ten nejdál TP 30.6 tak jsem z toho zmatená ... počátá mě podle UTZ ale mateřskou mi vypsala podle menstruace ... no co už my si počkáme ... jednou ta cácorka naše ven musí 
Upravil(a) anisek0 (13. 5. 2009 12:51)
Není tady
Pavli, děkuju za recept
pro začátek asi zase poprosím mamku, ať mi jí navaří pořádnej kýbl, protože se mi s tím asi nechce patlat, když výsledek je nejistej 
Ivko, chudák křeček
Chápu, že nemáš na malou celej den energii, šup s ní do školky 
Bubu, s tím rozestupem, já teda u sebe nic divnýho nepozoruju, přijde mi to úplně normální, že když náhodou zatnu břicho, tak mi ty svaly jakoby obejmou mimčo v děloze a břicho se podle toho vytvaruje.. Fakt na tom nevidím nic nenormálního, tak možná že máš něco jinýho než my co jsme se tu ozývaly
Ale když doktor říkal, že by neměl být problém, tak bych to pustila z hlavy..
Anisku, to už máš celkem vyskoký CS nebo? Já mám furt 0 jak vyšitou 
Není tady
Ahojky,
Miška spinká, tak mám chvilku klid 
Anisku, termín nástupu na MD berou Dr. podle MS.
Co je to ta arnica montana a od kdy se užívá? Já jsem užívala před prvním porodem jen maliník a lněné semínko, no a jsem si jistá, že oba pomohly
Ale jestli budete mít s arnicou dobré zkušenosti, jdu taky i do toho 
Pavli, super kočár
, ať kola rychle dorazí!
Verunce držím palce
a Janabas na KO taky 
Není tady
Pavli, to je teda dobrej apríl s těma kolečkama, tak ať brzo přijdou 
Ale byla to rychlovka s tím kočárkem, těším se na foto
Já na svůj ještě čekám, ale prý dorazí každým dnem 
Tak jsem hodila na rajče pupíka, tak můžete mrknout, ale nejspíš fakt trucuje, protože teď nepoporostl 
Není tady

Abych se přiznala tak už ani nevím jestli je dost vysoké ... ale nebránila bych se tomu kdybych porodila ve 38tt 
Není tady
To chápu, Ani 
Není tady

Lulan - krásný fotečky a jde poznat, že ho máš zas o kus vypouklejší ... ty si toho nemůžeš už ani všimnout protože ho vidíš pořád 
Není tady
Děkuju Ani, snad je to jak říkáš, protože mě snad přišlo dokonce i o trochu menší 
Není tady

Lulan víš co mě se stalo ... taky mi přišlo, že mám bříško menší a zjistili jsem, že je někdy menší a někdy větší protože málo piju a tím jak se každé 4hod. mění plodová voda tak jí tam je jednou míň a jednou víc .
Tak kolik vypiješ za den ?
Není tady
Docela dost vypiju, ale je pravda, že nejvíc piju večer, to dám klidně 2 litry a přes den ještě tak aspoň litřík, ale nejvíc právě večer. A je pravda, že večer mám břicho největší 
Není tady

Lulan to bude ono ... já být tebou tak začnu hodně pít přes den... protože nebudeš chodit tolik v noci na wc a ještě k tomu já tak pila taky a pak jsem měla krev v moči.
Nejlepší je když ty 2l vypiješ přes den a na noc tak ten 1l a bude vše ok a bříško taky 
Není tady