29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hoj maminy,
Amri, ty mě teda sejříš - ty máš být přede mnou. Mě se čípek už nehejbe, protože tam už není
Dneska mám dvě změny - poprvé mi regulérně otekly nohy -jak dvě konve a ulevilo se mi od pálení žáhy. Jo a líp se mi dýchá, takže prcek jde dolů. Ale chci vydržet aspoň do příštího týdne - jsem se na pátek objednala k holičce
A v pondělí máme lístky na Krause - no nevím, nevím.
Jinak u mě je to s břichem jasnej ukazatel - u Ali jsme měla takový rozpláclý a teď mám špičku. Chutě taky úplně jiný, no vlastně všechno úplně jiný. Tak doufám, že i porod bude úplně jinej.
Jinak všem gratulace ke KO - teda k těm pozitivním a Tiffi tu největší k maličké.
Já jdu na KO a na pásy ve čtvrtek, tak dám pak vědět. Malá vypadá, že bude zase nemocná - kašle a dnes měla i horečku. Tak jiasi nechám doma - no uvidíme ráno.
Není tady
Teda zase novy chlivecek.. preju zdrave mimisky a bezproblemove porody
Amri-drzim pesticky, at je vse v poradku a zacnes se konecne rozlepovat
Tiffi-vitaj
se nemuzu dockat fotecek Vanessky
Ivko-tak u tebe je to docela na spadnuti...tak teda az po kadernici
Zann-teda ty mas krasny pupicek ses nam nejak vyloupla
Ja sem dnes litala po meste, tak uz mam kalhotky do porodnice, latkovky i jednorazovky, teplomer pro mimi, kosmetiku, caj z maliniku, Arnicu montanu, prebalovaci podlozky...Vecer byl u nas truhlar a udela nam tu prebalovaci desku na komodu-ze tak do nedele by to mohl zfouknout...sem takovou rychlost ani necekala. Tak jeste koupim tu podlozku na prebalovak, vanicku a budu mit nachystano. Ted jeste aby mi vse doslo, co sem objednala a zaplatila pres net.
Drzim pesti na zitrejsi kontroly. Ja jdu poprve do porodnice na 11:30
Není tady
Teda vy jste to tady včera rozjely
do nového chlívečku jen samé dobré zprávy z kontrol, pohodové porody a hlavně zdravá miminka
včera jsem byla tak utahaná, že jsem už v 9 zalehla adnes mě o půl 5 vzbudil hlad
Tinuškomě ten cukr vylítl nejvíc na 6,9 ( optimum po jídle do těch 6,7) dle odborné literatury, ale v ambulanci se tvářili, že je to OK
a bylo to po 2 čokošnecích, po nich hned gulášovka, a halušky, takže kdybych v obchodě nepodlehla chuti na čokošneky tak by to bylo úplně OK
jinak já hrála svého času worms armagedon a pak simsy
Není tady
Dobré ránko,vidím že janča má zase prvenství tady.
Zzann krásné břicho.
Jinak ani nevím naco jsem chtěla reagovat.
Jo Pauli,taky se chystám na ten čaj,ale uvažuju že si natrhám lístky maliníku na zahradě,mrkni mi prosím do složení jestli je tam ještě něco jiého v tom čaji???ja ho pila i s Terkou,nevim jestli pomoh,ale ted jdu taky do něj.
Není tady
Dobré ránko!! Do nového chlívku jen ty nejlepší zprávičky, zdravá narozená i nenarozená miminka i maminky!!
Jinak mě dnes v noci tak chytly kyčle, ještě teď mě bolí...už mě to trápí tak 14 dní, a je to (a asi i bude) čím dál horší, dnes to ale stálo teda za to.....ach jo..v noci se převaluju z boku na bok, už fakt nevím, jak si lehnout...a to mě chytli v noci ještě poprvé křeče do lýtek, no fakt úžasná noc...
Dnes jdu na diabetologii, tak jsem zvědavá, co mi řeknou...
Není tady
pěkný den přeji, to ste se zase rozpovídaly
Jani co tu děláš tak brzy poránu hladovče
všem kdo mají dnes KO držím palečky.
Tiffi vítám tě a Vanessku doma. Ukaž nám fotečky at vidíme jak je krásná.
jinak já dneska ráno tak kolem 5-6 myslela že chcípnu...vzala mě taková křeč do obou lýtek až mi zdřevěnělo celé tělo.. ještěže byl doma manžel, zrovna vstával do práce a nohy mi srovnal
normálně na mě nejdřív čuměl a vyjekl cojéééé, ještě je brzy ... ty už rodíš
křeč mě teda bere ted poslední 3 dny každou noc, ale vždy jen do jedné nohy a nějak to stihnu vychytat, ale tohle byl fakt mazec
no ráno sem si dala rohlík s paštikou a co myslíte , už mě zase pálí žáha hlavně že to vim
Není tady
Ahoj holky, tak se hlásím v celku..... Myslím, že druhá nebudu Tipuju Ivku....
Amri, nesmutni, já jsem na tom stejně. Vše mám v hraniční normě a tak je to stále v pořádku a k porodu to taky nevypadá. Uviídme v zítřejší poradně.
Kati, koukám na to složení toho čajíku. Je z listu ostružiny malinové 100%, nic víc.... Já ho piju jednou denně, ale asi bych už mohla častěji.
Holky držím palečky k následujícím kontrolám!!!
Není tady
Keksí tak to sme natom stejně lepší už to nebude
Není tady
tak psala Verunka
JSME S oLIVERKEM JEŠTĚ 2V 1. V NEDĚLI MĚ CHYTLY KONTRAKCE, ALE NAŠTĚSTÍ DÍKY INFUZIM, JE DOSTALI POD KONTROLU A VYPADA TO, ŽE PO VÍKENDU UŽ BUDU MOCT JÍT DOMŮ.
Není tady
Ahoj holky
Keksi, Pavli, zkusily jste pít to magnesium? Mě to fakt pomáhá, taky mě hrozně berou k ránu křeče do lýtek, ale když si dám večer šumivou tabletu Mg, tak mám pokoj a určitě je to tím, protože jak pár dnů vynechám, mám je hned zpátky..
Není tady
Jéžiš, a Verunka má zrovna ještě trochu čas nebo? Tak hlavně, že to rozehnali..
Není tady
Lulu ahoj, já sem dostala od dr. magnésko a od neděle ho beru ráno a večer ... no a ty křeče začaly takhle intenzivně až ted... tak nevim
Není tady
Jejda, Verunce moc držíme palečky a přejeme ať je brzy pustí a je vše v pořádku!!!
Není tady
Ahoj holky,do nového chlívku přeju úspěšné pokračování těhotenství a rychlé porody.
Není tady
Jani, taky jsem hned koukala.... Ale snad to prďolka ještě chvíli vydrží!!!
Není tady
Tak to je zvláštní, Pavli, protože magnesium je prostě proti svalovým křečím, takže myslím, že je divný, aby ti to způsobovalo právě to magnésko.. Ale kdo ví..
Není tady
Ve vesnici u rodičů se před 14 dny narodil klouček v 25.týdnu, měl cca 600 g, jako ještě si určitě na nedonošeneckým nějakou dobu pobydou, ale klouček díkybohu zatím krásně prospívá a přibývá, tak snad to bude všechno OK
Tím jsem chtěla říct, že my všechny už jsme určitě za vodou
Není tady
Jani Verunku moc pozdravuj a at odpočívá. Ještě má měsíc čas kočka.
Není tady
lulana napsal(a):
Tak to je zvláštní, Pavli, protože magnesium je prostě proti svalovým křečím, takže myslím, že je divný, aby ti to způsobovalo právě to magnésko.. Ale kdo ví..
Lu nevím jestli to způsobilo zrovna to magnésko, ale je fakt že dokud sem ho nebrala tak byl klid..no uvidíme...ráno sem si ho zase vzala, třeba to ještě nezačallo zabírat
Není tady
Tak snad ti ještě zabere, třeba má u tebe jen pomalejší nájezd Vím, jak jsou ty křeče hnusný
Není tady
dneska tu máme zase krásný sluníčkový den, tak doufám že to vydrží
včera sem byla u Mufina se podívat za holčičkama a ty sou táááák kouzelný, ouplně k sežrání
Upravil(a) Pavlík2697 (13. 5. 2009 8:38)
Není tady
Fakt jo? Tady na jihu je hnusná zima a prší, tak aspoň něco, když už nic
Není tady