|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 9 10 11 12 13 … 41
Dobré ránko maminky a skoromaminky!! 
Já jsem dnes první??? Jůůůůůůůůůůů! To se mi ještě nezadařilo....
Dnes klid s lýtkama i kloubama, takže jsem se konečně docela vyspala...
Chci se zase zeptat
, od kdy by se měla asi tak dělat masáž hráze?? Já teda nevím, jestli to sama zvládnu, jestli si tam přes ten břich došáhnu a aby pomohl manža, to se zase stydím....
Není tady
Ahoj holky!!!
Tak mě nohy otékají čím dál více.... Ufff, už jde poznat, že jsem opravdu u konce.
Keksi, masáž hráze se provádí až od 34. týdne. 3-4x týdně - 5-10minut. No hlavně že mám doma olejíček od Weledy a masírovala jsem snad jen 3x. Nějak zapomínám.... 
Není tady
Holky, tak mě došla peněžitá pomoc v mateřství od 4.-30. 4. a to 5500,-
No to je fakt hrůůůza!!! O celé dva tisíce méně než při rodičáku. No snad to pak po porodu sociálka ten rozdíl zpětně doplatí.... Ale i tak... Jde vidět jak jsem měla v práci před Miškou nízky základ!!!
Není tady
Žanet jak to , že tak málo ?
a ty jsi chodila do práce nebo byla doteď na rodičáku, já myslela , že když jsi na rodičáku, tak nárok na PPM nemáš
Upravil(a) janabas (15. 5. 2009 9:00)
Není tady
Jani, já před Miškou normálně pracovala, takže jsem měla nárok na mateřskou, pak následoval rodičák do tří let Mišky a jelikož jsem dřív než za tři roky znovu otěhotněla, tak mám opět nárok na PPM.
Není tady
A pak se vlastně PPM počítá za základu..... Ale informovala jsem se na sociálce a tam mi paní říkala, že pokud je PPM menší než rodičák, tak pak tern rozdíl doplácí....
Není tady
žanet, díky moc za odpověď...tak to mám na tu masáž ještě čas...
olejíček by mi mohli doporučit v lékárně...jsem ani nevěděla, že by měl být nějaký speciální...i když na kurzu nám o tom asi říkali...
žanet, to je teda hrůza, s těmi penězmi...snad to sociálka opravdu doplatí...a rodičák by ty měl chodit pak zase kdy?? od toho cca půl roku na MD??
Není tady
Ahoj holky,včera volali,že už přišel kočárek.Tak ho bude manžel dnes vyzvedávat.
Není tady
Jani, počítá se to ze základu....
Keksi, jojo, po půl roce se přechází na rodičovský příspěvek což je 7600,- . Jinak si holky pak nezapomeňte vybrat za mateřskou dovolenou. Mateřská se totiž považuje jako úkon práce a tudíž máme nárok na dovolenou za toho půl roku!!! Ale pokud si o to neřeknete, tak o ní příjdete!!! 
Enn, tak super!!! Pak hoď fotečky!!!
Není tady
doveze ho odpoledne jak přijede z práce a odveze ho rovnou k našim.těším se až ho ozkouším.
Není tady
Enn, závidím...já ještě nemám kočík ani vybraný...no jsem hrozná....
Ještě že mám ségru, která chodí po bazárcích, dětských obchůdcích a serfuje na netu a už mi sehnala přebalovací podložku, zavinovačky, nějaké oblečky...
Není tady
no já to mám celé pokaňhané tím, že jsem ukončila prac. poměr a ještě před tím šla na PN, takže já mám se vším smolíka 
Není tady
O té dovolené za půl roku vím...tak jen na to nezapomenout...
No ještě mi ségra slíbila, že až mi předa tři pytle hadříčků po malé (které je teď půl roku) a ostatní věci, tak se mnou zbytek půjde dokoupit, včetně dětské kosmetiky, apod...no ještě že ji mám ( a vás taky, tady je úplná studnice rad a doporučení
)...jsem v tom fakt hrozná a manžel mi nepomůže...ten možná tak složí postýlku a přebalovák...
Není tady
ahojky, krásné ráno .... u nás je teda rákoska...fuj
včera sem sehnala ten balík por.vložek a jednorázové kalhotky na mě měla pani jen dvoje...jsou ale nějaké přízové či co, tak je prý klidně můžu i přemáchnout...no už vidím jak mi v porodce na pokoji visí vyprané spodáry 
a ještě takhle děsný
Není tady
keks napsal(a):
Enn, závidím...já ještě nemám kočík ani vybraný...no jsem hrozná....
Ještě že mám ségru, která chodí po bazárcích, dětských obchůdcích a serfuje na netu a už mi sehnala přebalovací podložku, zavinovačky, nějaké oblečky...
nejsi já ho vybrala teprve minulý týden a tento mi došel 
Není tady
já půjdu taky ještě dnes dokoupit poslední věci do lékarny
jinak taky by se mi líbilo, kdby ten kočík už došel
Není tady
Pavlí, ahoj...tak ty už můžeš rovnou rodit!! Potřeby do porodky sehnány, co??
Nám na kurzu taky říkali, že ty jednorázové kalhotky lze i přemáchnout, že si jich zase tolik kupovat nemusíme...no to v nich ale budeme krasavice, úplná erotika!! 
Není tady
Žanet napsal(a):
Jani, počítá se to ze základu....
Keksi, jojo, po půl roce se přechází na rodičovský příspěvek což je 7600,- . Jinak si holky pak nezapomeňte vybrat za mateřskou dovolenou. Mateřská se totiž považuje jako úkon práce a tudíž máme nárok na dovolenou za toho půl roku!!! Ale pokud si o to neřeknete, tak o ní příjdete!!!
Enn, tak super!!! Pak hoď fotečky!!!
7.600???
tak to Vam teda zavidim, u nas je rodicovsky tak nejako okolo 4.700 Sk (na eura pre porovnanie nepreratavam)
Inak ahojte dievcata a pekny den zelam....
Tu je dnes strasne pocasie, uz od vcera vecera leje... a ja mam rymu ako hrom, ledva fucim....
Není tady
dievcata a odkial viete co vsetko treba na male co sa tyka kozmetiky, resp. odkial ste cerpali??? z tych stranok na zaciatku letniatok???
Není tady
Ahoj Bubu, no 7600, když jdeš na 3 roky- od půl roku do 3 let dítěte
když si vybereš variantu zkrácenou tak 11400 od půl roku do 2 let dítěte
a pokud nemáš nárok na PPM- tak první 2 roky 7600 a pak 3800
Není tady
Bubu jo jo, ikdyž ono se říká, že aspoň ten první měsíc čím méně kosmetiky tím lépe - pro miminko
ale já koupila celou sadu Hipp a ještě koupím Bubchen mini balení a uvidí se, jestli bude vyhovovat, jinak v lékarně ti taky poradí
ještě chci koupit Bepanthen
Není tady
Stránky: 1 … 9 10 11 12 13 … 41