|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 8 9 10 11 12 … 41

Aha to jsou ty injekce na podporu toho aby se vajíčko uchytilo? a jak jsi to snášela? JÁ slyšela, že to prý doprovází zvracení a únava?
Upravil(a) anisek0 (14. 5. 2009 15:07)
Není tady
anisek0 napsal(a):
Aha to jsou ty injekce na podporu toho aby se vajíčko uchytilo? a jak jsi to snášela? JÁ slyšela, že to prý doprovází zvracení a únava?
snášela jsem to dobře.akorát jsem dost cítila vaječníky.a hlavně když jsem chodila ještě do práce,kde jsem se táhala s ležícími lidmi.
Není tady
Tak my tady vzpominame Kukus a uz to maji treba za sebou. Hlavne at jsou oba v poradku 
Angel-fotecky sou krasny, ty saticky ti moc slusi 
Anisku-nalez mam porad stejny, CS3, vcera mi Dr rekl, ze sem otevrena na prst. Ono taky zalezi na subjektivnim pocitu kazdeho Dr, kazdy ti muze napsat jine CS. Treba minula Dr v Brne mi napsala nekdy pred mesicem CS5.
Ty jednorazove plky sem koupila ve zdravot.potrebach, jedny byly od Hartmanu spolu s porod.vlozkama, a pak sem si koupila jeste dvoje jine, mi prisly vic prodysne, nez ty od Hartmanu, aspon porovnam.
Není tady

Holky tak jsem to tady tak trošku zpočítala,jako porody:
Květen - 6z toho Tiff a Kukus mají mimísky
Červen - 8 z toho Verunka hajá v nemocnici
Červenec - 7 zatím vše Ok
Srpen - 8 a taky vše OK
Není tady
Ahoj ahoj ahoj
Děkuji za držení palečků - nejspíš pomohly, dneska jsem měla ukázkovou kontrolu. Všechno v pořádku, jak tlak, tak záznam. Miminko se nejspíš vyřádilo ráno a na monitoru bylo v klidečku a v normě!!! Jinak mě nechají donosit do toho 40. týdne, příští čtvrtek poslední poradna a pak už budu mít termín na vyvolání. Takže teď budeme miminko přemlouvat ať vyleze samo, jinak po 23. je to jisté

Peti, myslíš, že to magnesko fakt mám omezit???? A na kolik myslíš denně?
Není tady

Žanet moooc gratuluju k úspěšné kontrole a nechceš zkusit nějáký fígly na vyvolání porodu ?
Není tady
Anisku díky.... o jakých fíglech mluvíš??? Kromě sexu, hopsání na balonu, popíjení červ. vína..... Zapoměla jsem na něco??? 
Není tady
Ahoj Žanet velkej gratulec ke kontrole...
Jinak magnézko už vysad úplně ..ty jo ..já ho neberu už od 36. týdne říkal Dr abychom netlumili dělohu.
Není tady

No nám na předporodním kurzu doporučila asistentka esenciální olejíček Salus (ale dřív jak ve 38tt to nemáme skoušet prej je to moc silný )
použití je dvojího způsobu :
1.- kapka do aromalampy
2.- aby si někdo kdo ti namasíruje záda dal do dlaně trochu olivového oleje a kapku toho Salusu a namasíroval ti záda a hlavně kříž
Prej to vyvolá porodt na 100%
Já se to chystám zkusit až budu moct 
Není tady
No Žanet takhle mi to Dr řekl .. proto ho neberu už...
Není tady
No tak já už ho dneska brát nebudu.....
Anisku, a který olejíček to je.... dala jsem si to do vyhledávače a vylezlo mi strašně moc druhů!!!
Není tady

Tak to nevím já mám v zápiscích jen Esenciální olej Salus 10ml. tak je asi jedno který 
Upravil(a) anisek0 (14. 5. 2009 16:52)
Není tady
anisek0 napsal(a):
Holky tak jsem to tady tak trošku zpočítala,jako porody:
Květen - 6z toho Tiff a Kukus mají mimísky
Červen - 8 z toho Verunka hajá v nemocnici
Červenec - 7 zatím vše Ok
Srpen - 8 a taky vše OK
Anisek, náš chlívkový statistik

Není tady

Amri já jak nemám klíče od bytu a musím být zalezlá doma tak jsem snad dědala kde jakou blbost 
Jsem uvězněna ve vlastním bytě a čekám až přijede přítel
pooomooooc 
Není tady
Můžeš třeba začít hrát na housle ..vzpomen na Dalibora .. jakej byl slavnej 
Není tady

No jo ale ten měl talent což se o učůrané, protivné a nateklé těhulce říct nedá 
Není tady
Anisku , ty jsi pořád ještě uvězněná ?
já mám od saloosu olejíček na masáž hráze a pak na uklidnění miminka - http://www.saloos-shop.cz/zbozi/502/ole … raze-50ml/ a http://www.saloos-shop.cz/zbozi/504/det … olej-50ml/
jinak od salusu taky nevím, který z těchle http://www.salus-mh.cz/sortiment.php?druh=esenc
Upravil(a) janabas (14. 5. 2009 17:41)
Není tady
Holky moc děkuji za pochvaly 
Kukuska uz taky? to je supeeeer.....
Já dnes byla venku s kámoškou má 3 týdenní holčičku a říká m jestli jí na chvilku nepohlídám, že jde do kostela - malá tam měla vystoupení se školkou (všchny školky z Chomutova) no a malá měla výstup jako poslední, tak sem hlídala 3 hodiny
D a modlila se aby nezačala bulet nebo něco takovýho
Ivča nekojí, takže sem měla mlíko sebou a tak... ale stejně....bylo to zvláštní...už se hrozně těšim. Ale lidi na mě dost divně koukali, pupek a kočár
co si asi mysleli 
Jo a jinak mam už nahoře 10 kilo
hruuuza....kam až to pude????
Není tady
ahojík spolutěhule 
tak už možná máme další miminko
držím Kukuse pěsti...
Angel fotky z Hluboký jsou krásný, já to mám kousíček a přitom už jsem tam nebyla kolik let, nějak se s p. nemůžem dokopat
Moc ti to sluší!
Jinak pro Pavlíka - nevypadá to tu dobře - je hnusně, pořád jen chčije a chčije
dneska celý dopoledne a jinak je zataženo a zima
Si už taky pomalu připadám jak vězeň doma, protože v tom hnusu se fakt nedá nikam jít. /Hlavně už nezapnu žádnou bundu
/ Sme byli jen ráno na nákupu, ted je p. v práci a já nemít net tak nevím co dělat. Tak jsem si aspoň našla něco víc o tom maliníku a tak. Taky o kojení, pže se pořád bojim jak nám to půjde.
Dneska jsem byla v lékárně, že si doplním lékarnu a chtěla jsem si koupit líh malýmu na pupíček a takový drobnosti. No mě tam dost sjela, že jako to nemaj a že stačí jodisol. Byla hrozně protivná, takže sem zas půlku věcí zapomněla - asi radši objednám z netu.
A už jsem konečně pořídila 2 balíky vložek na domu, kolik tak kupujete? Jinak mám připraveno do porodky možná tak župak a jednu košili a nabíječku na tel. Nějak ještě tašku nebalím 
Není tady
Ahoj těhule!
Já jsem dneska dostala chut' na koláče s povidlama.Tak jsem se do toho pustila,ale nějak jsem to neodhadla a udělala jsem těsto z 1 kg mouky.Takže jsem měla skoro 5 plechů koláčů,když mi došly povidla i tvaroh.Tak jsem zbytek těsta hodila na plech a upekla to na buchtičky s krémem.Takže k obědu jsem měla koláče a k večeři s děckama buchtičky s krémem a ted' jsem jakou soudek.Zbytek buchet a koláču skončilo v mrazáku.
Zítra chci dělat těstovinový salát se zeleninou,tak to snad zase nepřeženu s množstvím nebo se za chvíli neunesu.
Není tady
Libu ahojky, těstovinový salátek bych taky mohla udělat. Já sem na véču dělala rizotko...ale trochu sem rozvařila rýži a tak to nebylo ono. Blbec sem byla líná a vařila jí v pytlíkách...
dneska sme složili velkou cestovní postýlku, je moc pěkná...
jo a dnes mě bolej lýtka jako bych běžela minimálně maraton
Lusinko díky za info, jsi hodná...bohužel to ale vypadá, že i přesto jedeme. No snad tam nezmrznu.
Není tady
Ahojda těhule ..tak co už máme nějaký zprávičky o Kukuse ..už je hotovo ?
Není tady
anisek0 napsal(a):
No jo ale ten měl talent což se o učůrané, protivné a nateklé těhulce říct nedá
Hele se nepodceňuj ..učuraná nateklá těhule má talentů ..jéééje ...např být bez zjevné příčiny ubulená, hysterická a tááák 
.
Nevím jak komu tady, ale tohle mi jde naprosto excelentně. 
Není tady
Holky tak sem dnes mela v planu udelat spouuustu veci, jako zacit vyskladavat obleceni do novych skrini a podarilo se mi akorat vyskladat kufr, se kterym jsme prijela z Barci
No aspon sem objednala pres net prebalovaci podlozku a nejake latkovky s potiskem.
Není tady
Stránky: 1 … 8 9 10 11 12 … 41