Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 12. 5. 2009 15:34

henrietta
♥♥♥♥---

Život s nezodpovědným mužem

Ahoj babinetky, v poslední době se na mě nahrnulo pár věcí, díky kterým jsem si konečně připustila, že můj přítel je neuvěřitelně nezodpovědný. Zajímalo by mě, zda některá z vás žije šťastně s někým, kdo se prostě nestará o zásadní věci. Abych to upřesnila.. před pár měsíci jsme se s přítelem dohodli, že si spolu podáme žádost o kolej a budeme spolu od příštího roku bydlet. Samozřejmě už za dva a půl roku, co spolu jsme vím, že nikdy nesleduje žádné termíny a nedělá nic včas. Takže přestože jsem v zahraničí, našla jsem si přesně, co kdo kdy z nás má zařídit, aby to příští rok vyšlo. Jediné, co měl udělat, bylo přihlásit se do 30.4. do systému a kliknout na jedno jediné tlačítko. 20.4. jsem to udělala já, napsala mu a on jasně prohlásil, že to jde udělat taky. 5.5. si vzpomněl, že na to zapomněl. Myslela jsem si, že teda se mnou asi bydlet nechce, ale stále tvrdí že ano. No i mu to věřím.

Dneska jsem se dozvěděla ještě šílenější věc, můj přítel si nebyl schopen na vysoké škole zapsat 180 kreditů a včera, dva týdny před státnicemi zjistil, že mu prostě dva chybí. Jsem z toho v šoku. Celé tři roky se poflakoval, nic nedělal (pro školu), ale stejně mu to vždycky prošlo, všechny předměty udělal, měl dobré známky a teď tohle.
Není líný, vždycky byl pracovitý, pokud ovšem nešlo o školu. Celé prádzniny vždycky pracuje od rána do noci i ho to baví. Tím chci říct, že to není lenoch. Jen prostě vůbec nesleduje věci, co jsou podstatné, odkládá "úřední" záležitosti na poslední chvíli, nesleduje termíny a zapomíná.

Teď mám obavy, že celý život budu řešit, jestli on někde na něco nezapomněl, jestli zaplatil za elektřinu, jestli jsme neměli být tady nebo támhle, co mu kde uteče v práci a já nevím co všechno dalšího. Nemůžu myslet na všechno a hlavně ani nechci. Můj táta se stárá o praktický chod domácnosti od auta po placení daní z nemovitostí a já jsem si to takhle představovala prostě taky. Nechci dělat v rodině chlapa.

V ostatních ohledech je všechno ok, nikdy nelže, nepodvádí, je zábavný, chytrý, vymýšlí aktivity, umí spravovat věci (nevím proč mě to stále tak fascinuje:) ) a vůbec, myslela jsem na něj jako na životního partnera ale tahle jeho nezodpovědnost mě začíná děsit.

Není tady

#2 12. 5. 2009 15:47

VVeronika
♥♥-----

Re: Život s nezodpovědným mužem

Ahojík :-)
Jak jsem si to přečetla,hned se mi vybavil můj bývalý spolužák ze střední-taky nikdy nic nesledoval,věčně chodil pozdě,žádnou práci neodevzdal včas,zkoušky vždycky ''nějak'' udělal,platit si telefon?-to měla na práci jeho maminka...zaplatit pojistku na auto?...to mu obstarávala babička.A nejhorší bylo,že on nebyl ani na tu práci.Prostě TOTÁLNÍ KOPYTO!Jen si tak proplouval životem.Ale zajímavý,že mu vždycky všechno prošlo,většina lidí o něm říkala,že má zaraženou kliku v p****i big_smile
K věci :víš co,Tvůj přítel je vlastně svým způsobem asi šťastný člověk,protože ho moc netrápí termíny a ''běžný starosti'',co Tebe...Prostě to neřeší.Pokud ho máš opravdu ráda a je tohle jediiná věc,která Tě na něm štve,ber to jako takový ''roztomilý'' nedostatek.Vím,že to není jednoduchý,ale na druhou stranu,v každém vztahu je něco,a jsou lidi,který musí řešit daleko horší a nepříjemnější věci...hm? ;-)

Ještě doplním,že není takový jen Tvůj přítel-můj tatík taky absolutně netuší,co se kdy platí,kolik se platí,atd...Všechno to obstarává mamina.Tak přemýšlím,jestli to tak nějak ti chlapi nemají v krvi,nezaobírat se tolik maličkostmi a nechat to na nás... big_smile hmm

Upravil(a) VVeronika (12. 5. 2009 15:52)

Život je jak omalovánky. Je jen na člověku, jaké použije barvy!

Není tady

#3 12. 5. 2009 15:52

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

henri - já bych to neřešila... když bys ho hlídala, dělala bys mu maminku.
Nech ho, ať nese následky svých rozhodnutí (i rozhodnutí nic nedělat) a neřeš to za něj.
Budeš víc v klidu.

No a když nezvládne školu - to je jeho věc.
Pokud nezvládne s přihlásit na kolej s Tebou - budete bydlet každý zvlášť.

Chlapa nezměníš...

Jinak - znám lidi, kteří vystudovali celou školu a pak ani nešli ke státnicím... jsou to proto horší lidi?

Není tady

#4 12. 5. 2009 15:52

majkafa
Host

henrietto, jsi jeho partnerka. Ne matka. Nech ho "koupat se". Se budeš možná divit. smile Ať tak, nebo tak. Je jenom tvá volba, co uděláš a jestli s ním chceš žít i tehdy, když ty se budeš chovat dospěle a on ne. Jestli budeš snášet jeho "koupání se", anebo ne. Nebo jestli mu budeš celý život dělat matku a hlídat a řešit a zametat chodníček.

#5 12. 5. 2009 16:01

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Pro mě je spolehlivost ve vztahu důležitá. Je fakt, že nezapsání kreditů na státnice, by mě moc netankovalo, protože je to jeho věc. Ale pokud by to byly věci, které by se týkaly našeho vztahu a opakovalo se to, tak bych to se svojí povahou těžko vydýchávala. Mám ráda spolehlivé muže.
Ale je fakt, že je to prostě jenom o rozhodnutí, buď se s tím smíříš nebo na tom společně (pokud bude mít zájem) zapracujete, aby to vyhovovalo všem zúčastněným anebo si řekneš, že tohle ti za to nestojí a nechceš to a půjdeš o dům dál.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#6 12. 5. 2009 16:08

henrietta
♥♥♥♥---

Já vím, že on se "nevykoupe", on si přeplave řeku a jde v poklidu dályikes) Jenže já jsem taková "řešička" mám v každé situaci dva náhradní plány. Například, když mi teda řekl, že zapomněl na tu kolej, tak jsem si myslela, jak začne vymýšlet, jak to uděláme jinak. Jenže on nic. No a najednou jsem se ocitla v pozici té matky právě. Já to nějak neumím se na to vykašlat a měsíce čekat, jestli 1.10. nenastane zázrak a my se sejdeme na jednom pokoji na koleji smile

Vverčo, můj přítel není tak úplně že by to za něj dělala maminka. On to za něj nedělá nikdo. Naopak občas on doma zastává práci jejich věčně někde v háji tatínka. Ale s tvým spolužákem má jednu podobnost, vždycky to nějak  zázračně dopadne smile

No uklidnily jste mě, počkám, jak se to vyvine smile

Upravil(a) henrietta (12. 5. 2009 16:09)

Není tady

#7 12. 5. 2009 16:09

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Mám za sebou  let manželství s nezodpovědným mužem a nikdy vícsad. Spolehlivost dnes řadím mezi nejdůležitější vlastnosti partnera. Ty se samozřejmě rozhodneš podle sebe, ale já bych utíkala. Zničilo by to mě i dítě. Zapomněl zaplatit nájem, zapomněl na termín v práci, několikrát týdně mu nevyšlo přijít včas do práce, nevyšlo mu přijít včas domů. Když mu podnik zaplatil jazykový kurz, nevyšlo mu přijít na lekci, zapomněl dítě ve školce atd. Teď když to píšu, tak mi to připadá až neuvěřitelné.

Není tady

#8 12. 5. 2009 16:12

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

henrietta napsal(a):

Já vím, že on se "nevykoupe", on si přeplave řeku a jde v poklidu dályikes) Jenže já jsem taková "řešička" mám v každé situaci dva náhradní plány. Například, když mi teda řekl, že zapomněl na tu kolej, tak jsem si myslela, jak začne vymýšlet, jak to uděláme jinak. Jenže on nic. No a najednou jsem se ocitla v pozici té matky právě. Já to nějak neumím se na to vykašlat a měsíce čekat, jestli 1.10. nenastane zázrak a my se sejdeme na jednom pokoji na koleji smile

Vverčo, můj přítel není tak úplně že by to za něj dělala maminka. On to za něj nedělá nikdo. Naopak občas on doma zastává práci jejich věčně někde v háji tatínka. Ale s tvým spolužákem má jednu podobnost, vždycky to nějak  zázračně dopadne smile

Henri - budu hádat. To společné bydlení - s tím jsi přišla první Ty, viď?

Není tady

#9 12. 5. 2009 16:16

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Martinka1 napsal(a):

henrietta napsal(a):

Henri - budu hádat. To společné bydlení - s tím jsi přišla první Ty, viď?

Taky si myslím, že to nebyl jeho nápad.

Není tady

#10 12. 5. 2009 16:21

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Taky si myslím, že to nebyl jeho nápad.

Protože mně to tak přijde, že to byl nápad henri, on to odkýval... ale nestojí o to natolik moc, aby to zařídil... prostě o to tolik nestojí jako ona!!! :-)

Hele to je jako se svatbou... miláček mi to taky odkýval... jakože si mě vezme... - ale aby něco skutečně pro svatbu začal dělat... na to musel přijít sám... - a ve chvíli, kdy mě on sám ze své vůle požádal o ruku... svatbu dokonce zařizuje!!! :-) - předtím to jen sliboval... - a mohla bych do něj hučet, jak bych chtěla...

Takže, společné bydlení bych fakt nechala - zatím - plavat. Až ON bude skutečně chtít, tak to zařídí. Do té doby to skutečně nechce. Chlapi nejsou zas tak neschopní... ale prostě nedělají věci, které dělat nechtějí.

henri - a nezoufej. Není nikde psáno, že si právě tohohle chlapa musíš vzít... - slyšela jsem názor, že studentské lásky po skončení školy dostávají dost zabrat - změní se úplně rámec toho vztahu... čímž Tě nechci strašit... ale bude to změna a může to být těžký.

Není tady

#11 12. 5. 2009 16:23

mashanka
Zablokovaný

Máš dvě možnosti. Buď se s tím smířit a přijmout roli toho, kdo to všechno ohlídá nebo se s tím nesmířit a najít si někoho jiného.
On je prostě typ, které já nazývám salámisti. Neuděláš s tím vůbec nic.

Co se týká společného bydlení - věř, že když na něco zapomenout opravdu nechce, nezapomene

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#12 12. 5. 2009 16:28

henrietta
♥♥♥♥---

Jj, řekla jsem to první. Ale taky jsem mu řekla, že jestli nechce, tak se nic neděje. Říká že chce a řekl to několikrát. Odjela jsem do zahraničí, a pustila svůj privát (vlastní pokoj, dost levný a hned vedle školy) s tím, že už se tam nevrátím. Takže měl dost možností říct, že nechce. Už jen proto, že mohl v poklidu chodit za mnou kdykoli jsme chtěli. Teď budu na kolejích s nějakou novou cizí holkou a proto se zlobím, že nebyl schopný si o tu kolej zažádat včas.

Nemyslím si, že by to v tom bydlení byl nějaký nátlak z mé strany, když řekne, že něco chce, tak to platí. Jinak ale jak to bydlení vidím já.. záleží mi na tom, protože nechci po pěti letech vztahu (například po pěti) zjistit, že nejsme schopni spolu vydržet víc jak týden v jednom bytě.

Není tady

#13 12. 5. 2009 16:31

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

henrietta napsal(a):

Jj, řekla jsem to první. Ale taky jsem mu řekla, že jestli nechce, tak se nic neděje. Říká že chce a řekl to několikrát. Odjela jsem do zahraničí, a pustila svůj privát (vlastní pokoj, dost levný a hned vedle školy) s tím, že už se tam nevrátím. Takže měl dost možností říct, že nechce. Už jen proto, že mohl v poklidu chodit za mnou kdykoli jsme chtěli. Teď budu na kolejích s nějakou novou cizí holkou a proto se zlobím, že nebyl schopný si o tu kolej zažádat včas.

Nemyslím si, že by to v tom bydlení byl nějaký nátlak z mé strany, když řekne, že něco chce, tak to platí. Jinak ale jak to bydlení vidím já.. záleží mi na tom, protože nechci po pěti letech vztahu (například po pěti) zjistit, že nejsme schopni spolu vydržet víc jak týden v jednom bytě.

A proč s Tebou teda nešel bydlet na ten privát?

Víš, on Ti mohl říct, že chce... ale protože nechtěl dělat dusno, například. Je to stejně jiný přístup, když s tím přijde ON SÁM, ŽE CHCE A ZAŘÍDÍ, abyste byli spolu... než když jenom ODKÝVE to, co chceš Ty... - vnímáš to?

Ještě jednou ten příklad se svatbou... já jsem příteli říkala, že si ho chci vzít, a on na to - že ano. Ale nejdřív musí vyřešit bydlení, práci, pak dostal výpověď atd. - tudíž by se k tomu nikdy nedostal. Vlivem vnějších okolností - ne. Nechtěl doopravdy.

Pak přišla změna, on přišel na to, že to skutečně chce - a jde to.

S takovýmahle zásadníma změnama je lepší, když jako první přijde ten chlap... nebo to dopadá, jako u toho Tvého - prostě ZAPOMENE to zařídit... - protože tak úplně nechtěl, ale taky ti nechtěl odporovat.

Není tady

#14 12. 5. 2009 16:33

henrietta
♥♥♥♥---

Taky mě to napadlo, že se mu do toho třeba nechce. Jenže taky je pravda, že loni si sice o kolej zažádal v termínu, a hooodně moc stál o to bydlet se svým tehdejším spolubydlícím, ale na to, že si ten pokoj musí ještě zarezervovat zapomněl taky.

No já teď kde bydlet mám a přesně jak píšete, řekla jsem mu hned jak si vzpomněl že zapomněl, že on to pokazil, takže jestli se mnou chce bydlet, tak ať to nějak zařídí. Nejsem snad žádná stíhačka smile

Není tady

#15 12. 5. 2009 16:34

elena007
♥♥♥♥♥♥-

henrietta napsal(a):

.....
Teď mám obavy, že celý život budu řešit, jestli on někde na něco nezapomněl, jestli zaplatil za elektřinu, jestli jsme neměli být tady nebo támhle, co mu kde uteče v práci a já nevím co všechno dalšího. Nemůžu myslet na všechno a hlavně ani nechci. Můj táta se stárá o praktický chod domácnosti od auta po placení daní z nemovitostí a já jsem si to takhle představovala prostě taky. Nechci dělat v rodině chlapa.

V ostatních ohledech je všechno ok, nikdy nelže, nepodvádí, je zábavný, chytrý, vymýšlí aktivity, umí spravovat věci (nevím proč mě to stále tak fascinuje:) ) a vůbec, myslela jsem na něj jako na životního partnera ale tahle jeho nezodpovědnost mě začíná děsit.

Rada bys tu odpovednost na nekoho presunula, protoze te to stejne nebavi jako tveho pritele? wink big_smile

Muj prvni muz byl v tomto ohledu taky naprosto nespolehlivy. Nejdriv jsem se ho snazila predelat a o odpovednost se delit, ale kdyz nam urizli elektrinu, protoze zapomel na nedoplatek, pochopila jsem, ze je pro mne jednodussi, kdyz vezmu oprate do rukou ja. Nez jsme se vzali, stejne jsem se starala o chod cele sve domacnosti sama, ze. Nemela jsem pocit, ze delam v domacnosti chlapa, jen jsem to umela lip. smile
Jeho pracovni terminy a uredni zalezitosti, ktere se tykaly jenom jeho, jako platnost pasu, ridicaku, obcanky.... me samozrejme vubec netrapily. Ani nebylo treba, s pracovnimi zalezitosmi problem nemel, tam nezapominal. Tento problem nebyl ani duvod k rozvodu.

Chlapa, ktery ma jen tento nedostatek bych se ja nezbavovala, ale kazda to mame jinak.

Upravil(a) elena007 (12. 5. 2009 16:35)

Není tady

#16 12. 5. 2009 16:34

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Ono je pro některé jedince snažší zapomenou než pak zdůvodňovat proč ne .

Není tady

#17 12. 5. 2009 16:35

henrietta
♥♥♥♥---

Martinka1 napsal(a):

henrietta napsal(a):

A proč s Tebou teda nešel bydlet na ten privát?

Víš, on Ti mohl říct, že chce... ale protože nechtěl dělat dusno, například. Je to stejně jiný přístup, když s tím přijde ON SÁM, ŽE CHCE A ZAŘÍDÍ, abyste byli spolu... než když jenom ODKÝVE to, co chceš Ty... - vnímáš to?

Ještě jednou ten příklad se svatbou... já jsem příteli říkala, že si ho chci vzít, a on na to - že ano. Ale nejdřív musí vyřešit bydlení, práci, pak dostal výpověď atd. - tudíž by se k tomu nikdy nedostal. Vlivem vnějších okolností - ne. Nechtěl doopravdy.

Pak přišla změna, on přišel na to, že to skutečně chce - a jde to.

S takovýmahle zásadníma změnama je lepší, když jako první přijde ten chlap... nebo to dopadá, jako u toho Tvého - prostě ZAPOMENE to zařídit... - protože tak úplně nechtěl, ale taky ti nechtěl odporovat.

Ten můj pokoj byl fakt maličkej, ani by se nám tam dvě postele nevešly, takže proto jsme tam nešli bydlet spolu. A právěže on to jen tan neodkýval tu kolej, i se na to občas zeptal a to, že zapomněl o kolej zažádat zjistil ve chvíli, kdy šel do kanceláře ohlásit, který pokoj chceme. Takže jakoby něco dělal. Já nevím, když před rokem se mnou bydlet nechtěl, tak prostě nechtěl a nebydleli jsme. Myslím, že teď už fakt chtěl. Ale do hlavy mu nevidím a zvlášť ne na dálku smile

Není tady

#18 12. 5. 2009 16:40

henrietta
♥♥♥♥---

elena007 napsal(a):

henrietta napsal(a):

.....

Rada bys tu odpovednost na nekoho presunula, protoze te to stejne nebavi jako tveho pritele? wink big_smile

Muj prvni muz byl v tomto ohledu taky naprosto nespolehlivy. Nejdriv jsem se ho snazila predelat a o odpovednost se delit, ale kdyz nam urizli elektrinu, protoze zapomel na nedoplatek, pochopila jsem, ze je pro mne jednodussi, kdyz vezmu oprate do rukou ja. Nez jsme se vzali, stejne jsem se starala o chod cele sve domacnosti sama, ze. Nemela jsem pocit, ze delam v domacnosti chlapa, jen jsem to umela lip. smile
Jeho pracovni terminy a uredni zalezitosti, ktere se tykaly jenom jeho, jako platnost pasu, ridicaku, obcanky.... me samozrejme vubec netrapily. Ani nebylo treba, s pracovnimi zalezitosmi problem nemel, tam nezapominal. Tento problem nebyl ani duvod k rozvodu.

Chlapa, ktery ma jen tento nedostatek bych se ja nezbavovala, ale kazda to mame jinak.

Myslím, že jsem čekala, že budu žít jako moji rodiče. Žena jídlo, domácnost a chlap ty ostatní věci, o kterých já ani nebudu vědět. Proto to nechci dělat ty organizační věci. Ve skutečnosti mě to celkem baví. Ačkoli jsem strašně nepořádná a taky nechávám věci na poslední chvíli, tak mě těší vedět, co kdy musím udělat, udělat si na to plán a mít v hlavě jasno, že jsem na nic nezapomněla a že ikdyž to bude na poslední chvíli, tak to bude včas.

Není tady

#19 12. 5. 2009 16:40

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

henrietta napsal(a):

Ten můj pokoj byl fakt maličkej, ani by se nám tam dvě postele nevešly, takže proto jsme tam nešli bydlet spolu. A právěže on to jen tan neodkýval tu kolej, i se na to občas zeptal a to, že zapomněl o kolej zažádat zjistil ve chvíli, kdy šel do kanceláře ohlásit, který pokoj chceme. Takže jakoby něco dělal. Já nevím, když před rokem se mnou bydlet nechtěl, tak prostě nechtěl a nebydleli jsme. Myslím, že teď už fakt chtěl. Ale do hlavy mu nevidím a zvlášť ne na dálku smile

Pokud to není v tom, že doopravdy nechce... tak je prostě takovej, má to v povaze. A to změnit nejde.
Buď se s tím smíříš, a nebo se rozejdete. Jinak se zblázníš :-)
Budeš fungovat jako elena - o domácnost se budeš starat Ty... on má třeba jiné přednosti, kvůli kterým stojí za to s ním být...

Moje zkušenost... když jsme bydleli v mojem bytě, starala jsem se o byt já.
Teď bydlíme u přítele... stará se o byt on. Protože je to jeho byt. Myslím, že pokud chlap SKUTEČNĚ chce, že to jde... - když by mu ustřihli elektřinu atd. - já mám pořád kam jít bydlet gloria

Není tady

#20 12. 5. 2009 16:44

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

henrietta napsal(a):

Myslím, že jsem čekala, že budu žít jako moji rodiče. Žena jídlo, domácnost a chlap ty ostatní věci, o kterých já ani nebudu vědět. Proto to nechci dělat ty organizační věci. Ve skutečnosti mě to celkem baví. Ačkoli jsem strašně nepořádná a taky nechávám věci na poslední chvíli, tak mě těší vedět, co kdy musím udělat, udělat si na to plán a mít v hlavě jasno, že jsem na nic nezapomněla a že ikdyž to bude na poslední chvíli, tak to bude včas.

Víš, ono je docela praktický, abys i ty ostatní věci uměla - nikdy nevíš, co se může stát, chlapa přejede auto a Ty se o sebe nepostaráš...
Baví Tě to - tak to dělej... možná sis našla chlapa, kterého právě tohle nebaví, ale půjde mu něco jiného, a tak se můžete krásně doplňovat :-)
Třeba ON bude domů nosit ty velký prachy a Ty se budeš starat o domácnost se vším všudy - i s tím zařizováním...

Není tady

#21 12. 5. 2009 16:50

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem to nevydržela, ale je pravda, že mě to přivedlo k samostatnosti. Taky jsem čekala, že to bude jako u mých rodičů.

Není tady

#22 12. 5. 2009 16:56

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

lea64 napsal(a):

Já jsem to nevydržela, ale je pravda, že mě to přivedlo k samostatnosti. Taky jsem čekala, že to bude jako u mých rodičů.

Záleží na tom, jak to bylo u rodičů... já zase pilně pracuju na tom, aby to NEBYLO jako u mých rodičů - kde se o všechno stará máma :-)
Takže já jsem spokojená, když starosti můžu nechat chlapovi... ale jinak jsem se o sebe uměla postarat sama, než jsem tohohle chlapa poznala... - takže, umím se o sebe postarat sama, ale ráda přenechám starosti chlapovi :-)

Já jsem tohle řešila před nějakou dobou... nakolik se mám angažovat, a nakolik to mám nechat na chlapovi... Na to není jednoznačná odpověď... Ale věci, které se týkají pouze chlapa - za to má zodpověnost pouze on sám (jeho škola, jeho práce atd.)... věci, které se týkají pouze ženy - zase žena... a věci, které se týkají společného vztahu... - asi záleží i na domluvě... - třeba proč chlapa trápit něčím, co já umím líp a dělá mi to radost to dělat :-) - a on zas umí něco jiného...

Není tady

#23 12. 5. 2009 16:57

majkafa
Host

henrietta napsal(a):

ále vykoupe. Jen počkej. Zatím je ještě mladý. Jednou to přijde. Jestli mu ovšem lidi kolem nebudou furt zametat cestičky a bude mít možnost poučit se.
Až zapomene děti ve školce, se bude divit, jak ho vykoupou. lol Nebo až nezaplatí a přijde mu veliké penále. Ale je na tobě, jestli s ním chceš tohle snášet, nebo furt budeš řešička a nenencháš ho dospět.

Upravil(a) majkafa (12. 5. 2009 16:59)

#24 12. 5. 2009 17:05

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Taky jsem byla řešička. Nevyšlo, tak náhradní řešení. Bylo to strašně únavné, pořád hlídat něco. Stejně jsem neuhlídala.

Není tady

#25 12. 5. 2009 17:13

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

lea64 napsal(a):

Taky jsem byla řešička. Nevyšlo, tak náhradní řešení. Bylo to strašně únavné, pořád hlídat něco. Stejně jsem neuhlídala.

Můj učitel říká, nech ve vztahu chlapa dělat úplně co chce - na začátku, nějakou dobu - tak poznáš, jaký ve skutečnosti je. A pak se rozhodni, jestli ho takového, jaký je, chceš. Na začátku je ještě čas utýct :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí