6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkuenosti s relaktací a jak na to...díky
Není tady
Heřmanko, já osobní zkuenost nemám, ale stalo se to kamarádce. Měla málo mléka a malej hubl. Tak začali přikrmovat z 80%. Spojila se s laktační poradkyní a s její pomocí se jí podařilo se rozkojit tak, e z 60%kojila a zbytek dokrmovali. Pokud vím, bylo to hlavně o častém přikládání a zvládnutí psychiky. Ale je jasné, e ne kadému se podaří, kadopádně tu laktační poradkyni bych vyzkouela.
Není tady
Ja prave rezignuju. Po narkoze mam 5 ml/24h, to uz fakt nema cenu udrzovat nicmene pul roku jsem se s relaktaci sama setkala asi 5x. vzdycky zabrali homeopatika. Jestli chces, dam ti sem jaka. Povazuju to za zazrak, ze jsem s jejich pomoci udrzela laktaci 6 mesicu, protoze jsem maleho vubec plne nekojila diky jeho pocatecniho pobytu na JIPce. Co tam lezel, tak jsem odstrikavala 250 ml co dve hodiny a po trech tydnech co ho pustili jsem mela uz jen 60. Takze jsme hned najeli na MM + prikrm.
Upravil(a) Dita.L (10. 5. 2009 15:56)
Není tady
děkuju...Dito, mohu poprosit o ta homeopatika ? která to jsou... ?
Není tady
Hermanko je to Ricinus communis 5 CH 3x denne. Davej pozor na tech 5 CH, dela se i 30 CH (myslim, ze je to koncentrace ucine latky) tech 30 CH po dvou hodinach se pouziva na zastaveni laktace.
Není tady
nemas zac
Není tady
já s tím taky bojuju, teď jsem si pořídila suplementor od Medely a pomáhá to, ale bohuel teď jsem nemohla kvůli nemoci týden kojit a je to znát. Přečti si tady článek č. 21
Není tady