|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Dobry den,
posledni menstruaci jsem mela 17. 4. 09 (prvni den). 2. 5. 09 nad ranem jsem mela pohlavni styk - HA jsem si vzala 1. 5. a pak az 4. 5. - nebyla jsem doma a neuvedomila jsem si to a HA si nevzala s sebou. podle interenetu jsem mela 1. 5. ovulacni den. Je mozne, ze jsem tehotna? HA ted dal beru, menstruaci mam mit za tyden. ale nevim, jetsli ji nedostanu i pres to, ze bych byla tehotna, kdyz nadala dobiram platicko HA. Muzu byt tehotna a zaroven kvuli brani HA dostat menses?
dekuji za odpoved
Není tady

Ahoj, já teda za sebe si myslim, ze ta moznost tam je, zvlast kdyz ti na tu dobu vychazi ovu a ty jsi prasky nebrala (2x jsi vynechala pokud jsem to dobre pochopila). A navic je mozny, ze se ti MS oddali nebo ji dostanes driv prave kvuli tomu vynechani... Podle toho jak jsi psala asi po mimi netouzis ze?
Tak drzim palce at to dopadne jak si prejes!
Není tady

Tak uvidim, jak to dopadne.. mam doma uz test, ktery se muze udelat 10 dni po styku, tak to vidim na utery nebo stredu, at mam v sobe klid a vim.. zacina mi ve skole zkouskove, tak at se muzu ucit:)
ja mimco chtela vzdycky, nejak by mi to nevadilo, vek uz na to taky mam. jen on ten kluk neni ani pritel, jsme takovi lepsi kamaradi, loni jsme spolu chodili a nejak jsme sobe neodolali:) tak uvidim..
Není tady

kuratko, taky bych tam jistou šanci viděla..... přítelkyně od mojeho bratra si nevzala v průběhu jednoho balení 3 pilule, nevím teda přesně kdy to bylo...... ale byla v tom
taky přeju výsledek TT podle tvých představ

Není tady
teoreticky tehotna byt muzes. HA ti jako tehotne nijak neuskodi, ale po vysazeni by MS uz prijit nemela (jsou samozrejme vyjimky, nektere zeny maji MS i v tehotenstvi). Doporucuju vydrzet par dni a pak udelat test. Drzim palce at dopadne jak si prejes.
Není tady
Jen bych Tě chtěla upozornit, že pokud bereš HA, ovulaci nemáš - není větší pravděpodobnost, že otěhotníš uprostřed cyklu (spíš naopak). A jestli tomu dobře rozumím, zapomněla jsi ve třetím týdnu (ale možná jsem to spočítal špatně) - v příbaláku bys zjistila, že jsi měla zahájit pauzu (druhá možnost - navázání nejméně sedmi tabletami bych u zapomenutí dvou prášků nedoporučovala).
Není tady

Tonička napsal(a):
Jen bych Tě chtěla upozornit, že pokud bereš HA, ovulaci nemáš - není větší pravděpodobnost, že otěhotníš uprostřed cyklu (spíš naopak). A jestli tomu dobře rozumím, zapomněla jsi ve třetím týdnu (ale možná jsem to spočítal špatně) - v příbaláku bys zjistila, že jsi měla zahájit pauzu (druhá možnost - navázání nejméně sedmi tabletami bych u zapomenutí dvou prášků nedoporučovala).
Nebylo to 3. tyden, bylo to 2. tyden - 11. a 12. prasek jsem si nevzala..
ja vim, ze ovulace neni, kdyz se bere HA, ale kdyz jsem si nevzala prasek, tak probehnout mohla - jak jinak by se stavalo, ze nekdo otehotni, kdyz bere HA a zapomene na prasek.. tak uvidim, co bude u me,jak to dopadne:)
Není tady