29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Dnes mi prisla krasna zpravicka od Tiffi.
Ahoj, tady Vanesska Nela. Narodila sem se 8.5.2009 ve 21.55 hod. Byla sem rychlik. Maminka prisla do porodnice v 19.36 a za chvilku uz me mela v naruci. Merim 49cm a vazim 2800g a jsem moc krasna. Moc gratuluju k prvnimu letnatku a preji hodne stesti a zdravi.
Upravil(a) Pavlík2697 (10. 5. 2009 16:43)
Není tady
Teda Tiffi malá je rychlík, takhle rychle se vyklubat na svět....
Moc gratuluji k Vanessce Nele, přeji hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky do budoucího života. Mamince přeji hodnou holčičku a co nejvíce mlíčka. A celé rodince vše nej nej nej
Není tady
Jejda, tak už nám to začalo!!! Mám úplně husí kůži!!! Moc moc Tiffi gratuluji a přeju hodně štěstíčka, zdravíčka a ať Vanesska dělá mamince a tatínkovi jenom a jenom radost!!!
Není tady
moc gratuluju a přeju hodně zdraví
Není tady
Jé, tak už je to tady moc gratuluju ke sváteční Vanessce a přeju z celého
jen to nejlepší do života
Není tady
Moc gratuluju. Hodně zdravíčka a štěstíčka malé Vanessce. Nějak si konečně uvědomuju, že Jarňata už skončila, tak holky, hodně zdaru a rychlý porody a hlavně bezbolestný (ha, ha, ha). Jo , a koukám, že poslední Jarní a první Letní se narodila ve stejný den. To je krásný předání štafety.
Není tady
Tiffi také moc gratuluji k Vanessce Nelince, přeji všechno nejlepší a opravdu krásně předaná štafeta
Není tady
Tiffi,přidáváme se ke gratulacím a přejeme vám oběma hodně štěstíčka a zdravíčka.
Není tady
Tifii-moc moc gratulujuuuuu
Zrovna dnes sem na tebe myslela, ze uz jsi se dlouho neozvala... Uplne mam slzu v oku, tak uz se to FAKT nam vsem priblizilo..Budu se tesit na dalsi zpravicky a Vanessce a Tobe preji brzky navrat domu, kdyz jste byli takovi rychlici. To je kraaasnyyy
Není tady
Jéé, moc gratuluji
Tak to rozštípla nakonec Tiffi, trochu jsem vsázela, že bude první Žanet
Tiffi, ať vám Vanesska Nela roste do krásy a přeji hodně štěstí a hlavně toho zdravíčka
Není tady
Tiffy,moc gratuluji ke svátečnímu miminku Vanessce Nelince.Já rodila ve stejný den,ale před 14 lety syna,takže můžeme oslavovat spolu.....přeji hodně radosti a malé zdravíčko a spokojenost celé rodince.
Není tady
Tiffi, moc gratulujem a přejem hodně zdraví a pohody
To je nádhera. Jenom nej nej nej nej ... to nejhorší máte za sebou ted už bude jenom hezky
Není tady
Taky moooc gratuluju k holčičce, super rychlovka
Není tady
Tiffi, gratuluji k Vanessce Nele .
Není tady
Tiffi obr gratulace k Vanessce a je super,že to byla rychlovka
Není tady
Stránky: 1 2