27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky holky, měla bych takový dotaz. Kadý měsíc mě asi po dobu 4dní trápí ovulační krize. Jsou to docela velké a nepříjemné bolesti. Chtěla bych se zeptat, jestli je na zmírnění bolestí nějaká rada nebo jedinnou pomocí je antikoncepce? Děkuji za odpověď
Není tady
Pajdinko, myslím, e pokud má tak silné bolesti, asi bude odkázaná jen na práky tlumící bolest nebo antiko. nevím, v jaké jsi situaci. Pokud neplánuje mimi, asi bych to řeila tou antikoncepcí.
Ty bolesti pociuje odjakiva? Nemohou souviset s endometriozou nebo nějakými srůsty? Jsi si jistá, e jsou to ovulační bolesti?
Není tady
Ty bolesti mám teprve 2roky. Dřív jsem problémy neměla (cca 10let pouze menstruační bolesti, ale jinak nic). Byla jsem u gynekoloky a ta mi řekla, e je to ovulační krize, protoe je to vdy v půlce cyklu. Bolesti jsou docela velké a na ty 4 dny mě to vyřadí z provozu. Jedno dítě u mám a dalí zatím neplánuju :-(
Před dvěma lety jsem měla zánět ledvin - asi týden jsem měla 40horečky a pořád to nechtělo pryč. A asi půl roku poté se objevily tyto bolesti, ale nevím, jestli by to s tím mohlo nějak souviset.
Není tady
Pajdinka - ja mam tak strasne, ze neikedy neviem co zo sebou jedina moznost je laparoskopia a mozno aj HAK, ktorá Ti ovulaciu zastavi, v tehotenstve som ziadne problemy nemala, ale HAK nie som naklonena takze trpim dalej
Není tady
Mě docela pomohla ta antikoncepce. Není to úplně 100%, ale ta bolest je podstatně mírnějí. Akorát mě mrzí, e sex v době ovulace nepřipadá v úvahu :-) Co pro početí dalího dítěte je docela závaný problém :-(
Není tady
Taky jsem nebyla nakloněná antikoncepci a snaila jsem se jí co nejdéle oddalovat. Ale po tom, co se krize čím dál více prodluovala (ze 3dní byl najednou týden bolestí), trpěla jsem premenstruačním syndromem asi 4dny před menstruací a poté jetě pár dní po menstruaci, tak mi zbýval týden v měsíci, kdy mě nic nebolelo. Nejhorí byl vdycky pravý vaječník. Ten mě zlobí doteď. Cítím ho celý měsíc. Kolikrát jsem měla i pocit, e skočím z balkonu a to vydrim hodně. Ani porod mi nepřiel nijak bolestivý oproti té ovulační krizi. A to u je co říci. Ale můu říci, e po té antikoncepci se to opravdu zlepilo a pravděpodobně neexistuje jiná monost, jak toto období zmírnit. Ani nevím, proč to vůbec začalo. Nikdy dřív jsem s tím problémy neměla a to se u nás v rodině nevyskytuje ani problém s premenstruačním syndromem.
Není tady