18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevím, neporadím, já nepláču, ale jsem zvědavá na dalí názory.
Není tady
Slyím o tom prvně. Taky jsem zvědavá, co se tu dozvím.
Není tady
Tak ja opravdu jen vyjimecne, nevim,proste se asi tak uvolnim a ten prozitek je pro me tak silny,ze s tim jsou spojene i slzy.
Není tady
Taky se mi párkrát stalo, e jsem u orgasmu plakal, ale bylo to s předchozím partnerem. Proč, to nedokáu vysvětlit. Teď se mi to nestává.
Není tady
ja plakala kdyz jsem se k orgasmu privedla sama, po rozchodu s pritelem... jinak se mi to stalo parkrat, kdyz jsme treba byli rozhadany a sex byl nadhernej...
Není tady
pírko napsal(a):
Některé eny po orgasmu pláčou. Proč? I já někdy pláču a nedokáu si to vysvětlit.
Orgasmus je malá smrt.
La petite mort
A to je vdy spojeno s velkými emocemi. Pláč k emocím patří.
Není tady
holky tak nebrečte, určo jetě nějákej sex bude
Není tady
Já pláču protoe se stydím.. Nic jsme spolu neměli a u ho mám... to je v prkýnkách
Není tady
Já pláču, kdy je to nádherné. Tělesně i psychicky.
Post coitum omne animal triste est
Není tady
dojetím? protoe je to hrozný nával emocí..teda pokud se jedná o orgasmus emotivního charakteru, ne toho čistě mechanického.
jinak slyela jsem i o chlapovi, který to tak má
mike:
Upravil(a) XYZ (12. 6. 2009 22:09)
Není tady
Taky jsem si párkrát poplakala, někdy proto, e jsem věděla e to je naposled, někdy prostě jen vlnou emocí občas to opravdu je natolik silný proitek e se to musí někudy uvolnit - a to pláčem...
Není tady
Já zase plaču, protoe s mým prítelem nemůu orgasmu dosahnout jen při orálu:( a
Není tady
Mike napsal(a):
Proč?
Není tady
to opravdu nevím jsme spolu u 6 let nevim cim to je ale mame spolu krasne 2 deti:-D
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Mike napsal(a):
Proč?
..protoe u je PO?
Není tady
Slniečko napsal(a):
Tak ja opravdu jen vyjimecne, nevim,proste se asi tak uvolnim a ten prozitek je pro me tak silny,ze s tim jsou spojene i slzy.
Celkem mě pobavil tvůj příspěvek v kombinaci s tím motem pod čarou - pěkně to vylo
Není tady
mashanka napsal(a):
Slniečko napsal(a):
Celkem mě pobavil tvůj příspěvek v kombinaci s tím motem pod čarou - pěkně to vylo
Teda Ty jsi ale vnimava,no nekdy se zadari.
Upravil(a) Slniečko (28. 6. 2009 19:52)
Není tady
misgra napsal(a):
Já zase plaču, protoe s mým prítelem nemůu orgasmu dosahnout jen při orálu:( a
jsem na tom stejně...ale u to neřeím, asi mi to není souzený...jsem ráda, e muu poznat aspon nějakej orgasmus..
Není tady