29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Má někdo zkušenosti s užíváním těchto antibiotik? Hned po prvním prášku jsem celou noc zvracela, měla jsem horečku a šíleně se potila. Předtím mi nic nebylo. Nevím jestli mám zkusit další prášek nebo je přestat brát. Díky za odpověď.
Není tady
mě se po nich motala hlavu měla jsem dvojí vidění a připadala jsem si bez přehánění jako magor...už je nikdy nechci!!!
Není tady
Tak jak top dopadlo s Doxy ? Já jsem ho brala celý rok v kuse, k tomu ještě Roxytromycin. Také mám pylori a těžko jsem ho snášela.Pomohlo mi prášek rozpustit, je hořký, ale nebylo mi po něm tak moc zle.Zásadně po požití nelehat ! Nyní se používá ATB Minocyclin,má vyšší průnik, kupuji ho v Německu, naši lékaři ho ani do lexikonu léčiv nazařadili, je dražší.....
Pokud jsi na něj měla takové reakce, v těle máš zánět.
Není tady
každý lék má nějaké nežádoucí účinky, pokud se nějaké takové horší vyskytnou, tak hned jít k dr, ten napíše jiná. taky by se mělo vyšetřit, jestli jsi nezačala na atb reagovat alergicky. je jistý že nejsi přecitlivělá na tetracyklinový atb?
lékaři nikam nic nezařazují. a to jestli je v těle zánět by měl ukázat hematologický rozbor krve.
Není tady
Díky za odpovědi. Dostala jsem jiný antibiotika a ty už jsou v pohodě. Taky mě napadlo že to mohla být alergická reakce. Doktorka to nijak neřešila.
Není tady