18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Má někdo zkuenosti s uíváním těchto antibiotik? Hned po prvním práku jsem celou noc zvracela, měla jsem horečku a íleně se potila. Předtím mi nic nebylo. Nevím jestli mám zkusit dalí práek nebo je přestat brát. Díky za odpověď.
Není tady
mě se po nich motala hlavu měla jsem dvojí vidění a připadala jsem si bez přehánění jako magor...u je nikdy nechci!!!
Není tady
Tak jak top dopadlo s Doxy ? Já jsem ho brala celý rok v kuse, k tomu jetě Roxytromycin. Také mám pylori a těko jsem ho snáela.Pomohlo mi práek rozpustit, je hořký, ale nebylo mi po něm tak moc zle.Zásadně po poití nelehat ! Nyní se pouívá ATB Minocyclin,má vyí průnik, kupuji ho v Německu, nai lékaři ho ani do lexikonu léčiv nazařadili, je draí.....
Pokud jsi na něj měla takové reakce, v těle má zánět.
Není tady
kadý lék má nějaké neádoucí účinky, pokud se nějaké takové horí vyskytnou, tak hned jít k dr, ten napíe jiná. taky by se mělo vyetřit, jestli jsi nezačala na atb reagovat alergicky. je jistý e nejsi přecitlivělá na tetracyklinový atb?
lékaři nikam nic nezařazují. a to jestli je v těle zánět by měl ukázat hematologický rozbor krve.
Není tady
Díky za odpovědi. Dostala jsem jiný antibiotika a ty u jsou v pohodě. Taky mě napadlo e to mohla být alergická reakce. Doktorka to nijak neřeila.
Není tady