1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Mám pro Vás zprávu od Yvetky:
Posíláme světu pro nás tu nejkrásnějí větu. Dnes 8.5. v 06,30 h se nám narodila Terezka, s mírami 3410g a 49cm. Vichni tři s tatínkem jsme v pořádku.
Yvetko, moc a moc Ti gratulujume, tak vidí, ádné Letňátko Tě nepředběhlo. Terezka si vybrala krásné datum na Osvobození republiky. Přejeme Vám hodně zdraví a těstí do ivota.
Není tady
Yvettko moc gratuluju k holčičce, přeju vechno nej a jsem ráda, e ses nakonec vyhla tomu vyvolávání!
Teď u jen přeju aby jste se pěkně rozkojily, malá neměla loutenku a ly jste brzo domů
Není tady
Yvetko, gratulujeme!
Není tady
Yvet jste ikulinky, jak jste to zvládly jetě do vyvolávání, moc vám s Verunkou gratulujeme, přejeme hodně zdraví a aby vám vae holčička dělala jen samou radost
Není tady
Yvetko, gratuluji k Terezce .
Není tady
Yvetko, taky celé rodince moc gratulujem k Terezce! A je zdravá, astná a krásná po mamince! Opatrujte se holky.
Není tady
Jéé tak jsme se dočkali mi a hlavně Yvetka . Krásné míry hotová slečna. Přejeme hodně zdravíčka
, mlíčka mamince a celé rodince jen samé radosti s Terezkou
. A vás brzy pustí domů.
Není tady
Yvetko i sem moc gratuluji k Terezce a vybrali jste krásné jméno
. Těím se na fotečky.
Není tady
Jéé, tak jsem tu teď nebyla a hele - poslední Jarňátko na světě!!!
Yvetko - hrozně moc gratuluju k Terezce a hlavně hodně zdraví a mlíčka a klidných nocí - pěkné datum a krásný sluníčkový den!!
.. hezky jsem to tipla, e u to do pondělí nevydríte...
a jak jsem zahlédla - tak to bylo opravdu za pět 12 - u se hlásí i letňátka!!
Není tady