27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
tak já se přidávám k příznivcům "čím rychleji tím líp" a "divadlo pro příbuzné" ,akorát e já nedospěla ani k té pětiminutovce
a to spolu ijeme 8 let a druhý dítě (snad) na cestě...
no krásných,drahých a super svateb jsem u kámoek pár zaila a taky pár super rozvodů...... take souhlasím s názorem e super svatba není záruka ničeho.....
Není tady
Moje známá je advokátka a kdy jsme byli společně na jedné mega svatbě, cinicky prohlásila...hmm, tak a budu budu rozvádět tenhle, to bude tučná provize......
Omlouvám se za černý humor
Není tady
Taky se mi představa "rychlejí" a levnějí svatby líbí. To e by mi tam stačili moji rodiče a ne u tak skoro tchánovci, to je věc jiná...ale asi o to neochudíme ani jednu stranu. Ale osobně bych to třeba udělala jako překvápko. Take normální neformální oblečení, zahrada, grilovačka, + obřad (ale ono s tou svatbou venku to zas a tak uplne snadné není), take svatba třeba jen se svědky dopoledne ten den...bez rodičů a odpoledne to "jen tak" posezení na zahradě, kdy oznámíme e je to vlastně svatební hostina....rodiče, pár kamarádů. sourozenci s rodinami. Dvacet lidí max... to by se mi líbilo. Prase, kuřata, pití, pivo...a stačilo by...dle mě by to ani moc nestálo. Bez atl , kytic, koláčů a dalích honosností, třeba jen s prstýnky s chirurg. oceli....
Upravil(a) misha88 (24. 6. 2009 15:49)
Není tady
Jetě musím dodat,e hodně lidí nás za takovou svatbu pomlouvalo jako např. e nebyli rodiče ani sourozenci.
Moje kamarádka dělali velkou svatbu za asi 250 tisíc.Kdy byla u nás na návtěvě,tak se jí líbila nae kuchyň a povzdechla si,e mají a jetě dlouho budou mít starou kuchyň od rodičů.Kdy jsem jí řekla,e místo svatby mohli mít super novou,tak nechápala.Hold kadý vidíme hodnoty v něčem jiném.
TO KLUBKO:Takový černý humor je mnohdy realita.
Upravil(a) ARZINOE (25. 6. 2009 8:31)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
surikata napsal(a):
Já na svatbě trvající pět minut a bez asistence irokého příbuzenstva nic patného nevidím.
A popravdě nechápu, proč by mi rodiče měli cokoliv vyčítat.
Snad záleí na snoubencích, jakou svatbu chtějí. Pokud to vyhovuje jim, nemají do toho rodiče celkem co mluvit.
Pro mě by to tedy byla přijatelnějí varianta, ne dvouleté plánování tého obřadu...
Moje představa ideální svatby je naběhnout do obřadní síně s dvěma kamarády co svědky, zazdít to někde obědem a místo honosné svatby jet někam na pěknou dovolenou.
Samozřejmě chápu, e pro někoho je ideální naprostý opak.
Martinko - Ferda je kouzelnej! :-)já taky ne. měla jsem takovou svatbu. jen my dva + svědci - moje nejlepí kamarádka a jeho nejlepí kamarád.
nikdo kromě nás nevěděl, e se berem, ostatním jsme to oznámili a pak.
původně jsme se chtěli vzít jen tak v riflích, jak chodíme běně, nakonec jsme to změnili, aby z toho oddávající nekolaboval.
Já bych měla mít svatbu 11.7.,budou tam jen dva svědci nae dvě malé děti a moná se příjde podívat jetě jedna moje kamarádka,prostě jen prostý obřad ve společenských atech,ale ne svatebních a pak zajdeme někam na oběd,svatební cesta se nás týkat nebude,protoe nějaké peníze dáme do úpravy naeho bytu známe se u 8 let máme spolu dvě děti nevím je mi líto dát spoustu pěnez za honosnou svatbu,kdy je můu pouít smysluplněji a proto naprosto souhlasím s těmito názory
Není tady
Tak holky, myslela jsem e svatba za 5 minut je krátká... no a obřad trval max. tak 7 minut :-)
Rychle to uteklo.
Jinak my jsme nejblií rodinu měli, celkem i s náma 14 lidí, k tomu fotograf, hostinu jsme zvládli celkem za 4 hodiny a pak jsme jeli domů.
Finančně nás to fakt nezruinovalo - nová kuchyň by za to opravdu nebyla... :-)
Take myslím, e mám z obojího to "lepí": klasický obřad za slunou cenu :-)
A to jsme opravdu měli "rodiče+svědci+sourozenci" a konec... :-)
Není tady
Moc gratuluju, Martinko. A Vám na tu společnou cestu svítí sluníčko, bez zbytečných mráčků...
Není tady
Kadému se líbí něco jiného, tak jim to dopřejme
Já měla malou svatbu. Měli jsme svědky, rodiče, sourozence a jetě jednoho kamaráda abych nemusela řídit já bylo nás 12.
Po obřadu jsme li na oběd do restaurace a po obědě jsme se přesunuli k rodičům na dort, chlebíčky, cukroví, koláče a na večer salát a řízečky. Tam si pánové odloili saka, případně kdo chtěl se převlékl do pohodlnějího a bavili jsme vichni a skvěle
Mě osobně by asi bylo líto, ze svatby úplně vynechat rodiče. Nemluvím o ostatním příbuzenstvu..... ale pokud bych chodila vem příbuzným na svatbu a na hostinu, tak bych se nedivila, kdyby mě pak pomluvili e já jim ani neřekla o obřadu.
Není tady
Ahoj nevěsty objevila jsem skvělé stránky, tak pro inspiraci, Vám je přidávám nepovolená reklama já jsem si vysnila překrásné jmenovky a také jsem je nala a zamilovala se do nich! Nejsou překrásné?
Upravil(a) tina (11. 6. 2014 23:02)
Není tady
Nejsou překrásné?
Ne, nejsou... a za tu cenu u vůbec ne...
Není tady
To je věc vkusu, ale taky se mi nelíbí
Upravil(a) kostka (31. 5. 2014 19:03)
Není tady
No, 140 Kč za ličku s vyrytým jménem mi připadá straná pálka - při 50 hostech je to 7000 - drahá sranda.
Mnohem víc se mi líbily jmenovky z perníku - nádherně nazdobené, s napsaným jménem, příp. přezdívkou, zabalené do celofánu. Bylo to takové osobní.
Ale jak sem tam nakouknu na beremko, tak nestačím zírat, za co jsou schopné nevěsty utratit majlant.
Já jsem se vdávala před 9 lety - svatba skromná, ale hezká... a teď? Některé se vyívají v tombolách, dárcích pro svatebčany, svatebních madlích, speciálních poltářcích na prstýnky, speciální kornoutky na rýi, speciální vývazky, speciální krabičky na cukroví...
No, kadého věc, ale hodně lidí kouká i na peníze.
Není tady
Na vlastní svatbu jsem přijela pozdě...asi o 10 minut, take musela proběhnout ve zkráceném provedení
No a dodnes mi zůstalo v uích Lásko, boe, lásko... na horách neroste, v polu a nesejú
Není tady
Dobrý den spoustu věcí, co se týkalo svatby bylo lehčích díky stránkám nepovolená reklama od tud jsem si objednala i svatební diář a také jmenovky na ličkách jsou skvostné, vypadali překrásně. Byla jsem z nich nadená!
Upravil(a) tina (22. 6. 2014 18:45)
Není tady
HrnIva napsal(a):
Dobrý den spoustu věcí, co se týkalo svatby bylo lehčích díky stránkám nepovolená reklama od tud jsem si objednala i svatební diář a také jmenovky na ličkách jsou skvostné, vypadali překrásně. Byla jsem z nich nadená!
di s tou REKLAMOU do .... háje zelenýho
Upravil(a) tina (22. 6. 2014 18:45)
Není tady
Ahoj právě jsme s přítelem zatím zasnoubeni a chtěli bychom se za rok brát na podzim. Koukám, e tu je i svatební diář, máte s ním nějaké zkuenosti někdo?
Není tady
taky bych svatbu za 5 minut odbytou mít nechtěla...my jsme plánovali s agenturou svatbu přes půl roku, a musím říct, e i přes ty starosti to zařizování cenu mělo...
Není tady
Ahoj holky,
mohly byste mi, prosím, vyplnit krátký dotazník ohledně plánování svatby? Dělám si malý průzkum o nevěstách
http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=0wxquab3ccqe6x6467156
Zabere maximálně 5 min a výsledky budu postupně zveřejňovat zde: https://www.facebook.com/events/7164395 … tif_t=like
Děkuju:-*
Není tady