Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 5. 2009 22:45

Elinka82
♥♥-----

mastné vlasy

Ahoj,

máte někdo zkušenosti s přípravky na rychle se mastící vlasy? Zkoušela jsem snad už všechny šampony, ale nic nezabírá....Vlasy vydrží cca. 24 hod., poté už vypadají hrozně, jako bych si je týden nemyla...hmm Dřív se mi tak hodně nemastily, až v poslední době...netuším čím by to mohlo být způsobené...

You have a choice.

Není tady

#2 8. 5. 2009 0:59

henrietta
♥♥♥♥---

Re: mastné vlasy

Mě se takhle taky mastí, ale už asi tak od 13 let. Myslela jsem, že to po pubertě přejde, ale už je mi 24 a pořád nic. Jsem z toho nešťastná. Vyzkoušela jsem už asi všechny šampóny na mastné vlasy, ale efekt žádný. Je tedy pravda, že z lékárny jsem žádný nezkoušela. Někdy se mi mastí tak hrozně, že si je ráno umeju a večer už jsem zas jak týden nemytá. No někdy mi vydrží hezké i den a půl, ale to je maximum.

Snad nám tady někdo poradíyikes)

Není tady

#3 8. 5. 2009 10:28

estelle
♥♥♥♥♥--

Jedinou radou je vlasy každé ráno si mýt. Taky to tak dělám.

Není tady

#4 8. 5. 2009 10:54

šmudlinka
♥♥-----
Místo: Ruda

Ahoj, asi to bude znít šíleně, ale jedna známá mi poradila občas použít JAR.. Neni to žádnej kosmetickej zázrak, ale efekt to přineslo smile neni to teda asi na pravidelný používání, ale když potřebuju, aby vlasy vydržely trochu dýl použitelný, tak to jde, občas mi to vydrží i tři dny, což je třeba do bojových podmínek stanování a podobně k nezaplacení wink Jo a nejlepší je sensitive s heřmánkem, světlí sice trochu vlasy, ale nedráždí pokožku smile

Není tady

#5 8. 5. 2009 11:44

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Elinka82 napsal(a):

Dřív se mi tak hodně nemastily, až v poslední době...netuším čím by to mohlo být způsobené...

Zpusobuji to hormony.

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#6 19. 7. 2009 16:42

allison
♥------

já nedám dopustit na suchý šampon (v Rossmannu ho mají kolem 20kč-vydrží na dost dlouho).Když si nemůžu nebo se mi nechce mít hlavu každý den,tak si trošku projedu vlasy tím sucháčem. Díky tomu si už nemusím mít vlasy každý den, ale obden, což je praktičtější. Naučila jsem se ho nosit i v kabelce u sebe a pak stačí jen zalíst kdekoli k umyvadlu a vlasy jsou na čas jak umyté.smile

Není tady

#7 19. 7. 2009 17:41

anais.de
♥♥♥♥♥--
Místo: Deutschland

Zkus prirodni kosmetiku bez silikonu. Ja jsem nadsena z levneho hennoveho samponu Alverde (DM, tady v Nemecku cca za 2 eura). Predtim jsem pouzivala drahou vlasovou kosmetiku (l'Oreal Professionel, Kerastasse) a vysledek des a hruza, dle meho nazoru je tato kosmetika snad vhodna na suche a ponicene vlasy, ale na normalni a mastne ani nahodou.

Nekdo si chvali na mastne vlasy lavovou zem (napr, Logona), ale mne osobne na vlasy moc nevyhovuje, zda se mi, ze vlasy poradne nemyje. Pokud prirodni kosmetiku moc nemusis, mam dojem, ze dnes existuji uz i normalni drogerkove sampony bez silikonu.

Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it. (Richard P. Feynman)

Není tady

#8 19. 7. 2009 20:30

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Někde jsem četla, že čím častěji se vlasy myjí, tím více se mastí.
Nevím, ale pokud si je budeš denně mít, pak to denně budou potřebovat. To je asi fakt.
Něco na tom bude, protože do jiné roviny položeno...čím víc jím, tím větší a častější mám hlad....

Není tady

#9 21. 7. 2009 13:26

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Kalupinka: no s tim castym mytim to je pry pravda, kadernice moje mi rekla, at zkusim kdyz budu nemocna nebo tak, si co nejdele nemyt vlasy, umyt je jednou tydne, ze se museji srovnat, ale nevim no. jak tak dlouho nevydrzim, drbu si celou hlavu

Není tady

#10 21. 7. 2009 19:31

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Je mi 28 a vlasy se mi mastí už od puberty. Aby alespoň trošku vypadaly, myju si je každý 2. den. Pomáhalo mi, když jsem si je omyla 2x, poprvé obyčejným šamponem a pak nějakým na mastné vlasy.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#11 21. 7. 2009 20:17

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

Já meju obden, déle to nevydrží a už ten druhý večer je to hrůza docela....občas vydržím až do 3.dne, když jsem o víkendu doma a nikam nejedu třeba, o nemoci to skoro i ten týden vydržím,drbu se to jo a nesmím koukat do zrcadla. Jako dítko jsem si je myla jednou za tyden a byly ok, asi je to fakt hormonama,od puberty musim obden proste!!

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#12 22. 7. 2009 8:44

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Zkoušela jsem to si vlasy déle nemýt a na mě to nefunguje. Prostě musím každý den a teď to došlo tak daleko, že musím ráno, aby aspoň do odpoledne vypadaly k světu grater.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#13 22. 7. 2009 12:11

světýlko
♥♥♥♥---

VLASY OBARVENÉ A UMYTÉ I SUCHÉ  ZA DESET MINUT !!!!!
Pro hnědé vlasy mám pro Vás, co se trápíte, nejlepší suchý šampon - ze špajzu (nikomu z lidí, co s vlasy nestrádají, prosím, ani slovo !!! ) Kakao na vaření  značky Orion sypte opakovaně do dlaní nad umyvadlem, a po celé hlavě naneste do mastných vlasů. Nebojte se použít větší množství, ale hlavu posypte bez tvoření hromádek. Ročešte hřebenem řídkým a pak pořádně vykartáčujte. Nakonec přestříkněte trochu vlasy svojí vůní. Musíte umýt hřeben (nebo jeden mít jen pro tenhle účel ) a nesmíte moc zmoknout, ani si jít zaplavat - ale vydrží to několik dní. 
Kamarádky sedí vedle mě a říkají: máš na hlavě krásnou barvu a uzdravily se Ti vlasy!! Jen se usmívám.
Holky, práskla jsem tu své tajemství,které jsem myslela, že nikomu neřeknu:ale byly mi líto ty slzící smajlíky -  tak mi, prosím Vás, napište své reakce, až to zkusíte - ať vím, jestli máte radost. Dík.

Upravil(a) světýlko (22. 7. 2009 12:15)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí