19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1
Ahoj maminky chtela jsem se zeptat jak je to stím očkováním proti pneumokokovým infekcím.Někdo tvrdí e je to od roku 2009 zdarma(hradí pojitovny),přitom mě dr.říkala e se to stále platí jak to tedy?Jěte jsem slyela neco jako e zdarma je ale a pro děti narozené od roku 2009.Poradte jak to stím očkováním je?Mám dvojčata tudí finančně je to dosti finančne náročné,přitom vím e je to očkování výborný a moc bych ho pro mé děti chtěla.
Není tady
Kdy schvalovali to očkování zdarma, tak pro "nově narozené děti" ... je mi líto, umim si představit jak to má s dvojčátky náročný
Není tady
Miselinko, nevím jestli je to ji od letoka zdarma, ale kdy se začínalo např. s hexou zdarma, tak byla pro čerstvě narozené děti od doby kdy to začalo platit ne zpětně.
Není tady
Jé, tak já měla monost naočkovat zdarma a nela jsem do toho, moná tě trochu povzbudí, e jsou i maminky které to výborné očkování svým dětem ani zdarma nedopřály
Není tady
Souhlasim s Cekankou a pridavam se.
Není tady
miselinka napsal(a):
Mě to přijde tak troku diskriminace jeliko malí se narodili 29.12.08
ajaj Jinak taky částečně souhlasim s Čekankou (částečně proto, protoe já kluky naočkovaný mám, tak "nemůu" souhlasit úplně z principu
)
Není tady
Miselinko psala jsem ti SZ,ale nevím jestli ti dorazí,protoe se mi neukazuje v odeslaných...nevím jestli nějaký otek či co.... kdyby nedorazila,tak napi a já ti ji písnu znovu.
Není tady
Čekanka napsal(a):
Jé, tak já měla monost naočkovat zdarma a nela jsem do toho, moná tě trochu povzbudí, e jsou i maminky které to výborné očkování svým dětem ani zdarma nedopřály
Jasně e chápu e kadej má to jinej názor
Není tady
holky já tedy nevím, ale co jsem tak četla na netu, tak zatím to není schváleno... i kdy samozřejmě můu být
a jetě jedna věc, nebude to spí tak, e pokud bude mít někdo "rozočkováno" pak si to bude muset platit sám a pokud do té doby neočkoval a začne a bude vyhláka platit, má to hrazeno??? nevím, jestli to píu srozumitelně, ale mám pocit, e takhle to bylo i s tou hexou...
Není tady
Tak já jsem si téměř jistá,e to schválený není a e to ani neschválí,ale spusta doktorů to doporučují a kdy je mímo více mezi dětmi(plavání,cvičení,herna atd.) ten novej Synflorix má sice u 10 kmenů,ale pořád zůstává riziko onemocnění ve spojitosti s dalím z těch zbejvajících edesáti kmenů a následnejch komplikací...větích,ne kdyby mímo to očkování nemělo...
take my do toho taky neli...zvaujeme,e dáme první v roce, ten Synfl. je i levnějí,take bychom li nejspí do něj,to by pak byli jen dvě vakcíny,to u by se dalo...na schválení bych nespolíhala,ale i kdyby bylo, holt se vdycky někdo těsně "vejde" a někdo ne
Není tady
Mufinko, bohuel to tak není, nám se hexa minula, Lenka je narozená v říjnu... očkování dostala a po novém roce a neměla nárok je to jen pro čerstvě narozené děti, ne pro ty co se začínají očkovat.
Není tady
Stránky: 1