|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj všem možná to tady nepatří,ale nevím kam jinam to napsat:co:Máte prosím někdo zkušenosti s nemocnicí ve Valašském Meziříčí,konkrétně chirurgie?Dík za odpověď a pokud to sem nepatří,tak se omlouvám a smažte mě
Není tady
Problémy jsou všude...proč práve Valašské Meziříčí - chirurgie? Stížnosti mají určitý status, který, když dodržíš, je jedno o kterou nemocnici, či odd. jde...
Jo a teď mě napadlo, pokud sháníš nějaké informace, "hoď to na pavlač"...je to rychlejší...
Upravil(a) Hellga (18. 5. 2009 22:55)
Není tady
Doporučuju téma nazvat "Chirurgie Valmez - máte někdo zkušenost?" a v příspěvku přece jen nastínit, o co ti jde. Hodně zdaru. 
Myslím, že hodně záleží na konkrétní situaci a lidech, kteří jsou do toho zapojení. Každý to může vnímat jinak a univerzální řešení asi neexistuje. Osobně bych se snažil řídit hlavně tím, co dává smysl mně a co je dlouhodobě udržitelné.
Není tady