Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 6. 5. 2009 20:54

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Registrovaný: 12. 2. 2006
Příspěvky: 672

jak jste zjistily,že máte špatnou štítnou žlázu?

Jak jste zjistily,že máte špatnou štítku?Samy od sebe nebo až po vyšetření?
A jak se u Vás projevolaly příznaky?A co Vám vše dělaly?

Není tady

 

#2 6. 5. 2009 22:52

alenak
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 22. 8. 2006
Příspěvky: 5230

Re: jak jste zjistily,že máte špatnou štítnou žlázu?

U mě byla hlavním příznakem únava...hrozná...neskutečná...přikládala sjem to ale za vinu nevyspání s malou dcerou. Další příznak bylo přibírání na váze. A ankonec si kámoška  - zdravotnice - všimla, že mám štítnou žlázu zvětšenou a tak jsem naklusala k dr. na krev a už 10 let ebru léky, protože mě nefunguje sad

Není tady

 

#3 7. 5. 2009 10:06

terado
♥♥-----
Registrovaný: 28. 8. 2007
Příspěvky: 33

Re: jak jste zjistily,že máte špatnou štítnou žlázu?

Ahoj,moje stitna zlaza neprodukuje dostatecne mnozstvi hormunu...Doktor na to prisel "nahodou"pri ultrazvuku...byla jsem u neho kvuli jinemu problemu...Ale pote co to zjistil,jsem si uvedomila,ze jsem neustale unavena,pote,co jsem vstala z postele jsem mohla jit zase spat.Poledni klid byl povinny!Jinak bych to do vecera neprezila:-)A pribrala jsem par kilo,i kdyz jsem jedla normalne:-(Nyni beru hormony a je mi fajn.jina moznost neni,mini dok.Mej se krasne a hlavu vzhuru

Není tady

 

#4 7. 5. 2009 10:53

ARZINOE
♥♥-----
Registrovaný: 27. 4. 2009
Příspěvky: 93

Re: jak jste zjistily,že máte špatnou štítnou žlázu?

Holky a jak je to třeba s užíváním Ha?Můžete to brát když berete léky na štítnou žlázu?Já mám takové problémy:padají mi vlasy,jsem stále zmrzlá/nosim i dva svetry/,mám studené ruce,příbírám na váze i když cvičím a moc nejím.Celkově se cítím jak nafouklá.No a ještě, když užíváte ty léky na štítnou žlázu,máte i potom s váhou problémy?

Není tady

 

#5 7. 5. 2009 13:23

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth
Registrovaný: 7. 3. 2006
Příspěvky: 3745

Re: jak jste zjistily,že máte špatnou štítnou žlázu?

Ja jsem si pred roky po navratu ze zahranici nechala udelat rozsahle krevni testy. Duvodem nebyly nejake potize, bylo to spis preventivne. Ja nikdy pred tim jsem k doktorum moc nechodila, ani tem preventivnim prohlidkam priznam se moc nedala a kamarad mi rekl, ze na to mam narok (na ty krevni testy), ze to pojistovna proplaci. Sestricka mi potom volala vysledky s tim, at okamzite prijdu, ze stitna zlaza nevypada dobre.  Az po tom kdyz jsem to s Mudr. probiraly, jsem si uvedomila, ze jsem vzdycky byla spise takova unavenejsi, nizsi tlak a studene koncetiny. S vahou jsem kupodivu problemy nemela.

Není tady

 

#6 8. 5. 2009 14:47

vendulinda
♥♥♥----
Místo: ta naše Morava :-)
Registrovaný: 6. 2. 2009
Příspěvky: 164

Re: jak jste zjistily,že máte špatnou štítnou žlázu?

sunyato, a není to tím, že mᚠzvýšenou funkci?? Já mám zvýšenou funkci, nebo spíš už jen hraniční funkci, kdy nic brát nemusím, ale úplně v pořádku to nemám. Začlo mi to v pubertě, kdy si doktorka všimla, že ji mám zvětšenou. Měla jsem nízký tlak, taky jsem byla unavená, věčně zima, někdy třes rukou, a vůbec takový pocit neklidu...teď už je to lepší, ale přibrat nemůžu, i kdybych chtěla wink

Není tady

 

#7 11. 5. 2009 19:50

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 5. 2006
Příspěvky: 19170

Re: jak jste zjistily,že máte špatnou štítnou žlázu?

Holky, mně už dva  lékaři řekli nezávisle na sobě, že mám zvětšenou štítnou žlázu - je to prý vidět na mém krku, ale já nic nevidím. Řekla mi také, že to je jen kosmetický problém, že když se nezvětšuje směrem dovnitř, o nic nejde. Na žádných testech jsem nebyla a žádné výraznější zdrav. problémy taky nemám. Občasná únava, ale kdo ji nemá? Navíc nižší tlak a občasný horší krevní obraz. Tak to přičítám tomu. Problémy s  váhou jsem nikdy neměla, jsem tak nějak akorát. Může to být tedy opravdu jen kosmetický problém? Je fakt, že nesnesu ani nic těsného kolem krku. Dík.


Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

 

#8 11. 5. 2009 20:26

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet
Registrovaný: 5. 6. 2007
Příspěvky: 1758

Re: jak jste zjistily,že máte špatnou štítnou žlázu?

Judyno, já měla taky problém se zvětšenou štítnou žlázu. Nebo mi to alespoň hodně lidí tvrdilo, protože mám takovej buřtík okolo krku. Jednou mě to dožralo a šla jsem za dr. i když jsem žádné problémy neměla. Spíš jsem měla problémy s okolím, co mi to furt říkalo. Zašla jsem si na krevní testy a pak mi ještě dělal tuším, že ultrazvuk. A nic to nebylo. Prostě jen kůže a podkožní tuk. Ale být tebou, tak si zajdu na vyšetření. Nic to nestojí a budeš mít klid.

Upravil(a) taurus (11. 5. 2009 20:27)


I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů