21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Je mi 32 let,máme 2 děti,jsem vdaná 14 let.Mu je můj 1. sexuální partner.Jiného jsem před ním neměla.Máme spoečnou firmu,take jsme spolu denně,ikdy větinou jen fyzicky vedle sebe,protoe kadý řeíme svou práci.
Pociuju teď problém,e mám malou chu na milování.Je to dáno hromadou starostí,jednak s firmou,kde dělám účty,co je práce dost psychicky náročná,také stavíme dům,co taky zatěuje hlavu a v dalí řadě i to,e teď musím jetě řeit mení zdrav.problém u dcery.S muem si rozumíme,nemámé ádné jiné osobní problémy.Moná je to také dáno streotypem,mu je taky unavenej,take večer se natáhne na gauč a pospí si,no a kdy pak jdem oba spát,tak jsem zase unavená já.Moná bych se z toho dostala a chu by se dostavila,ale mu má rádoby vtipné řeči,e si bude dělat čárky,kdy jsme se milovali ,e ode mě nemůe čekat,e bych začla já apod.Včera se dokonce urazil a nemluvil se mnou celý den.Pokud on bude vzdorovat,tak ve mě touha nevzplane.Není to tím,e by mě nepřitahoval,to vůbec ne,spí mám zatíenou hlavu spoustou problémů,kterých se nemůu zbavit.Přemýlím nad tím,taky mi to vadí,nevím jak tu chu znovu získat.Kdy u by přila,tak mu ve zkazí svýma řečma.Rozebírám to v sobě-moná e problém můe být i u mě v dětství,kdy mě obtěoval nevlastní otec.K sexu nedolo,ale obtěoval mě.Nikdy jsem na to nemyslela a nemám pocit,e by mě to poznamenalo,ale teď pátrám ve své dui.Poraďte mi ,jak zase získat touhu.Vím,e je to muovi nepříjemné a nechci ho ztratit.
Není tady
Tvůj hlavní problém je,e neumí vypnout.Pořád se honí,má hlavu plnou starostí a je jasné,e se ti u večer nic nechce a jsi ráda ,e zajede do postele a pět cenáků nad poltářem spí.To je mi dost povědomé.Musí se naučit udělat si půlhodinku-hodinku za den pro sebe.Kdy jsemzačala mít lučníkové záchvaty,byla jsem na vyetření a nic mi natěstí nezjistili,ale řekli mi,e to můe být psychického původu.Prostě nestíhám ,vechno musím udělat hned protoe jinak by světz přestal existovat.Trvalo mi to nějakou dobu,ale kdy cítím,e mi není zrovna dobře,zalezu do lonice a vezmu si kníku,nebo si pustím nějaký pěkný film,nebo jen časopis.Záleí na co mám náladu.Hoďku si zrelaxuji a je mi opravdu o moc lépe.Tím pádem mám i choutky na muíčka.Teď ho musím spí ukecávat já ,abychom se "pomalili" )Mysli hlavně na sebe na pořád jen na ostatní,kdy se tak zamyslí,zjistí,e opravdu není vechno tak akutní aby to nemohlo počkat a tu práci navíc za tebe nikdo neudělá,tak proč se pořád jen honit,kdy můe zaít tolik jiných krásných proitků.
Není tady
Zkus trochu vypnout, relaxovat a třeba i aktivně. Já, kdy jsem ve stresu a mám starosti, tak mým osvědčeným prostředkem je sauna, která tě perfektně uvolní a pročistí hlavu. Docela tě chápu, e ze vech těch starostí a únavy na sex chu nemá, ale mui právě sex pouívají jako odbourávač stresu. Chce to zvolnit a udělat si i pár hezkých chvilek ve dvou bez přítomnosti dětí a moná i v jiném prostředí, aby ses dostatečně uvolnila.