Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 6. 5. 2009 8:18

Kavasaki
♥♥♥♥---
Místo: Zlínsko

profil-smrt

Ahoj všem,
včera mi dcera ukázala profil jejího kamaráda(před 3měsíci se s ním po 3letech rozešla holka),je to syn mé kamarádky.U fotek měl vždy komentář-citáty,ty se většinou týkají smrti.
Nevím,co si mám o tom myslet.Mám z toho špatný pocit.
Jaký máte názor vy?

Není tady

#2 6. 5. 2009 8:24

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Re: profil-smrt

Může to patřit k věku. proces sebepoznávání, to mladí lidé tíhnou k různým extrémům. (EMO, Gothic, Satanismus)
Potřebují se nějak vymezit.
Kluk patrně prožívá svou symbolickou "smrt" - rozchod  s holkou.

Nakolik je to vážné, to nejde na dálku posoudit.

Není tady

#3 6. 5. 2009 8:44

Kavasaki
♥♥♥♥---

jenže mu už je 21roků a na extrémy on nikdy nebyl

Není tady

#4 6. 5. 2009 8:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ťažko pvoedať. Ja sama som v tom veku bola smrťou fascinovaná a pri hormonálnych výkyvoch v rámci PMS(o ktorom som nemala ani tušenia, vtedy možno ešte ani lekári) som každý mesiac túžila zomrieť. A dožila som sa vysokého veku. :jojo:Lenže niekedy stačí malý krok - a všetko môže byť inak. Ak má dobrých kamarátov či kamarátky, mohli by sa ho povypytovať a tak zistiť, o čo mu ide a v akom je rozpoložení.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#5 6. 5. 2009 8:51

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Poznámka u profilu či pod profilem by - podle mého mínění - měla vyjadřovat nějakou filozofii, životní postoj, názorový směr či třeba jen aktuální náladu onoho člověka. To je ovšem opravdu jen můj osobní názor, takže ta poznámka taky nemusí vyjadřovat vůbec nic, může tam být umístěná z recese, jako provokace vůči někomu kdo mě naštval, apod...
Tedy: Klídek, Kavasaki...

PS: U mně to třeba vyjadřuje pocit, který v sobě cítím. Ovšem co vyjadřuje poznámka třeba u Selimy, to nechápu, ať to čtu zepředu, zezadu... big_smile

Upravil(a) Mikeš (6. 5. 2009 8:53)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#6 6. 5. 2009 9:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

To vyjadruje moje nadšenie z nášho pána premiéra, ktoré sa stále stupňuje a zatieňuje postupne ostatné moje pocity a nálady. KTO tvrdí, že to musí byť niečo filozofické a hlbokomyseľné? Nejaký Kotsour?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#7 6. 5. 2009 10:07

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Já myslím, že jak Nick, tak avatar, tak i poznámka pod čarou skutečně něco o nositeli vypovídá. Vybral si to sám, a náhody neexistují.
Já třeba to pod čarou měním často, podle toho v jaké životní fázi se nacházím, stejně tak tapetu plochy na PC a v mobilu...prostě vždy mě to nějak momentálně charakterizuje. I to, že to mám touhu měnit vyjadřuje můj postoj.

Není tady

#8 6. 5. 2009 10:10

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

psychicke vydirani
proste si mysli, ze jeho ex nema nic jineho na praci, nez studovat jeho profil a vyuziva toho k psychickemu vydirani. Aj ty jsi mu na to skocila roll

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#9 6. 5. 2009 10:48

Kavasaki
♥♥♥♥---

Dita.L napsal(a):

psychicke vydirani
proste si mysli, ze jeho ex nema nic jineho na praci, nez studovat jeho profil a vyuziva toho k psychickemu vydirani. Aj ty jsi mu na to skocila roll

on vůbec neví,že jsem jeho profil viděla

Není tady

#10 6. 5. 2009 11:42

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Dita.L napsal(a):

psychicke vydirani

Přesně tohle mne taky napadlo.Doufá, že jeho ex koukne na jeho profil, zděsí se a co mu způsobila.

Není tady

#11 6. 5. 2009 11:46

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Kavasaki napsal(a):

Dita.L napsal(a):

psychicke vydirani

on vůbec neví,že jsem jeho profil viděla

Jak rika Funny. On sice nevi, zes jeho profil nevidela ale ocekava, ze se tam podivas. Ze ho vsichni budou litovat, ptat se...; proc tam mas tu smrt a on zacne srdceryvne vypravet, jak uz nemuze dal zit. Na 99% je ro vyderac.

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#12 6. 5. 2009 12:01

Kavasaki
♥♥♥♥---

Vyděračství mě vůbec nenapadlo,ale je fakt,že chodí do školy do stejného města ,ale každý bydlí jinde.Vídají se,ale ne jako dříve.Ona má druhého.
Co mě trochu zarazilo,že byl od rozchodu párkrát u její tety.Ta ho jen vychvaluje a nového přítele expřítelkyně moc nemusí.
On ji asi stále miluje,i když mu byla v době chození 3x nevěrná,vždy jí odpustil.

Není tady

#13 6. 5. 2009 18:26

Asha
♥♥♥♥---

Myslím si, to co tady někteří - snaží se zapůsobit na city a vzbudit lítost té holky ! Jak mu děsně ublížila a jak on jí děsně miluje - jen si asi neuvědomuje, že to má opačný efekt sad ach jo. Snad v tom nebude nic horšího .... va

I pád na d*žku je pohyb kupředu http://www.kolobok.us/smiles/standart/black_eye.gif

Není tady

#14 6. 5. 2009 18:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, ja si myslím, že pokiaľ on jasne nepožiada o pomoc alebo nepovie naplno, že mu je na h.o.v.n.o., nedá sa tu páchať žiadne dobro. Do hlavy ani do srdca mu nevidíme a ťažko odlíšiť pochopiteľný smútok od manipulácie alebo od samovražedných myšlienok.

Brita

Není tady

#15 6. 5. 2009 18:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

*

Upravil(a) PPavlaa (6. 5. 2009 18:56)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#16 7. 5. 2009 9:42

Majja
♥♥♥♥♥--

Profil na čem? Ono těžko říct, protože dost lidí má hodně morbidní profily, ale vyjadřujou tím spíš nějakej postoj než aby chtěli umřít a volali o pomoc. Si taky občas dávám do profilu na icq odkazy z youtube na moje oblíbený skupiny a taky nejsem vrah, když tam mám "Iwill kill you"

Upravil(a) Majja (7. 5. 2009 9:43)

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#17 7. 5. 2009 10:18

petjule
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Fanny5 napsal(a):

Dita.L napsal(a):

psychicke vydirani

Přesně tohle mne taky napadlo.Doufá, že jeho ex koukne na jeho profil, zděsí se a co mu způsobila.

souhlasím .. první, co mě napadlo bylo tohle .. jeden můj ex přítel dělal něco podobného smile je to dětinské a nevyzrálé, však je ještě mladý smile

http://lbym.lilypie.com/PBeGp1.pnghttp://lb3m.lilypie.com/WYz8p1.pnghttp://lb1m.lilypie.com/mtq9p1.png

Nikdy nebudeme moci vychovávat své dítě znovu. Máme jen jedinou možnou, neopakovatelnou příležitost …

Není tady

#18 8. 5. 2009 0:06

pencila
♥♥♥----

Ještě že moje máma nikdy neprověřovala moje kamarády a měla na starosti důležitější věci. Tady stejně nevýjde najevo víc, než doměnky.

Není tady

#19 8. 5. 2009 0:18

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kavasaki napsal(a):

Ahoj všem,
včera mi dcera ukázala profil jejího kamaráda(před 3měsíci se s ním po 3letech rozešla holka),je to syn mé kamarádky.U fotek měl vždy komentář-citáty,ty se většinou týkají smrti.
Nevím,co si mám o tom myslet.Mám z toho špatný pocit.
Jaký máte názor vy?

před 3 měsíci se rozešli po 3 letech, jsou kamarádi a ona studuje jeho profil = dost podivná rovnice
Ten kluk může mít klidně sebeveražedné myšlenky po rozchodu. Tím že jsou kamarádi a ona mu může třeba vyprávět o jejím novém objevu jen velmi přilévá ne olej, ale rovnou benzín do ohně. On ji do pr.... nepošle, protože ji pořád miluje. Nebezpečná kombinace pro něho.
Je to jen moje spekulace dle zkušeností z dospívání

Není tady

#20 11. 5. 2009 6:51

Kavasaki
♥♥♥♥---

Ahoj a dobré ráno všem.
Tak jsem to nevydržela a řekla jsem to mamince tohoto kluka,je to má kamarádka.
Byla z toho vykulená,ale doufá,že žádné vydírání ani sebevražedné myšlenky syn nemá.
On letos maturuje na 2-leté nástavbě a chodí hodně na brigády.Snaží se stále něco dělat,nenudit se.Jak odmaturuje,už svou bývalku nebude vídat,což je otázka 1měsíce.
On prý se bojí,že si nikoho nenajde kvůli svému malému koktání.Je to fajn kluk-pracovitý,kamarádů má dost a problém povídat si s holkama nemá(to jsem viděla několikrát).
Teď bude léto,tak snad bude líp.

Není tady

#21 11. 5. 2009 12:12

Lilith380
♥♥-----

Asi je to citlivý kluk, soudím podle koktání a toho, že rozchod s expřítelkyní byl těžší než u některých jedinců, kteří s tím takové problémy nemají. Citáty o smrti můžou svědčit tudíž o jeho senzitivitě, smutku z rocchodu, přemýšlivosti, skonu k filozofování etc. jinak to může být úplně normální kluk a pokud neupadne do deprese, nic se neděje. Fascinace smrtí u některých jedinců je snad vrozená, vzpomínám na se sebe, jak jsem si kolem 10 let malovala kromě přírodních scenérií, hřbitůvky, hrobečky (v době, kdy děvčátka malují princezny - ty mě teda upřímně nebavily vissla ) a koně - to už bylo lepší...na hřbitovy jsem si ráda dělala od adolescentního věku procházky etc. Co se týče citátu v oblibě jsem měla spíše cynické, a nemyslím si, že bych nebyla normální. K depresi a úzkosti mám sice sklon, o VLASTNÍ smrti neuvažuju, tedy , že bych ji chtěla nějak dobrovolně urychlit.
Chlapec bude asi jen senzitivnější.
(Ovšem je to jen názor, neb takhle po netu se stanovit nedá nic, jen odhadovat wink

Není tady

#22 11. 5. 2009 12:39

Kavasaki
♥♥♥♥---

Ahoj Lili,díky za příspěvek.
To je jasné,že se to tady nedá dost dobře odhadnout.
Spíše mě zaujímal názor někoho nestranného,já jsem se s ničím takovým ještě nesetkala.

Není tady

#23 11. 5. 2009 15:41

Majja
♥♥♥♥♥--

Lilith, tak to jsem ráda, že nejsem sama. Taky jsem malovala hrobečky, i vlastní, bavily mě horory a detektivky o vraždách a dokumetny o mumiích a satanismus, black metal a vůbec všechno temný. Přitahuje mě to dodneška, ale taky nemůžu říct, že bych si připadala nějak ujetá nebo chtěla umřít. Aspoň teda většinu času   gloria

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí