29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
to je fakt drbárna.
Do průkazky prcja jsem se už podívala, tak je to tak, jak píšete.
Sylvi a Rendí, vy už jste zase nemocný, holky , vy z těch rým a kašlů nevyjdete. To je blbý. Doufám, že nám se to zatím vyhne, koukám, že počasí tomu akorát nahrává. Nejdřív šílený vedro a pak zima.
Yvetka zatím nic, ani mi nepsala, tak musíme počkat.
Už j sme byli venku a prcek se krásně vyspal, vzala jsem i našich psa, takže jsme se s ním courali v parku. Teď tady na mně povykuje, takže jdeme asi dlabat, nebo něco povídat, případně ukazovat. Heračky ho zatím moc neberou, teda vůbec. Jenom kolotoč nad postýlkou, ten zbžňuje, ale kdo má vydržet tu jednu melodii dokola.
Zatím čus., ještě mrknu na tu Yvetku.
Není tady
Ahojky, jdu jen na skok aby jste věděli jak to se mnou je. Dneska mě poslali domů a v pondělí v 10:30 nastupuju do porodky a v úterý indukce. Takže aspoň vím jak na tom jsem, jsem docela klidnější když vím co a jak bude. Včera večer už jsem měla pěknýho nerva! Zatím se loučím a zastavím se ještě behem dne, pak vás konečně dočtu. Tak pa pa
Není tady
Ahoj Yvett, no vidíš, tak v úterý se narodí poslední miminko z jarňátek.
Jsi jak já, taky jsem vždy věděla datum, kdy se prckové narodí, takže jsem s klidem odpovídali na otázky kdy to bude , no hlavně, že už víš, co a jak.
Není tady
Yvi - tak to máš dobrý, že už víš... teď jde jen o to, jestli se toho pondělka a úterka dočkáš 2v1 Mám takové tušení, že už ani ne.... teprve je čtvrtek
Cassi - neboj, to se spraví s tím kojením! Já si připadala zrovna tak po 14 dnech! Jen být doma, přebalovat a kojit... ale pak jsem poprvé nakojila asi ve 3 týdnech - v autě na parkingu u Shoping centra (potřebovala jsem nutně halenku na vítání občánků - jinak bych tam nešla) a bylo to v pohodě a od té doby se nebojím! A autíčko to vždycky jistí, když je nejhůř!
jo a s tou kontrolou v 6 ned - to se asi bojíme každá, ale nebylo to nic hrozného - máš Ještě tři týdny a to ty zásadní, uklidňující - takže neboj . Jo a mě vyšetřoval jen rukou, né zrcadlama.
Seba med mýdlo používáme taky a do vody Balneum hermal. Na zadeček dávám Rybilku a jen jednou, když byl červenější, tak jsem použila Bepanthen.
a k dr. jdem příští týden - takže v 2 měs a cca týdnu (naposled jsme byli v 5,5 nedělích)
Zítra pečeme selátko - konečně oslava narození Tomíka a taky těch mých 30cátin... tak snad bude počasí v pohodě!
a ani nevim, jestli jsem to už sem psala, tak minulý týden jsem byla na trhání osmičky - takže fakt u mě platí - co dítě, to jeden zub... teda doufám, že jich nebude víc! :
Není tady
jo a dneska poprvé mi spal malej venku na terase v kočárku po procházce ještě víc jak hodinu! jupí!! takže jsem aspoň stihla poumývat parapety od prachu a toho žlutého pyl z té páchnoucí řepky.. blee
ale chtělo by to celý okna..
Není tady
ČAoky!
Jani díky za optání.Nelince se ouška hojí krásně,vypadá to,že má naušničky už od narození!
Já se cítím dobře,ale dnes Nelinka opět předvádí u kojení neskutečné věci...jsem u každého kojení napjatá jak struna,takže nevím jak dlouho to nervově vydržím!
Yvetko třeba ani nebude potřeba indukce....já doktory taky předběhla.Tak uvidíš,do úterý času dost!
Nám Bepanthen vůbec nesedí,malá po něm byla šíleně zapařená...těĎ máme taky Hipp.Každý mimčo je hold jiné!
Manžel akorát natáčí na kameru NElinku,jak pozoruje hrazdičku.
K Dr. na kontrolu po šestinedělí jdu příští úterý...konečně.
Teda Beru...selátko...to si budete bužírovat!
Můj chlap jde dnes zapíjet malou s chlapama z práce.Nevím na kolikrát to ještě bude zapíjet!
Tak se jdu věnovat těm mým miláčkům!PAPa
Není tady
Baf
tak hlásím že kyčle jsou v pořádku Tak jsem hned malýmu za odměnu koupila pár hadříků v H&M. Má novou mikinku s kapucí, troje tepláky, tričko, kabátek a dvě čepky. No a když už jsem tam byla tak jsem "zabloudila" do Zary a to jsem neměla dělat... trochu jsem vyluxovala kartu, ale zase mám super dlouhý šaty až ke kotníkům na léto (mimochodem šaty maj pěknej výstřih se kterým budu moct pohodlně kojit a přitom dělají z těch mých měchů hezký velký pevný prsa
), dál sukni, dvě trička a kalhoty. Hned se cejtím líp, protože těhotenský věci jsou mi velký a visí na mě jak pytel a předtěhotenský jsou mi zase malý, přece nebudu chodit jak bezdomáč celý léto než zase zhubnu
Yvett, do úterka nevydržíš, neboj A moc na tebe myslím a držím palce!
Upravil(a) Fidorka (7. 5. 2009 18:37)
Není tady
Jo a prohlížela jsem se v tom zrcadle v Zaře a chtělo se mi zase brečet... moje tělo vypadá strašně, mám hodně strijí na bocích a pneumatice, na těch "madlech" na straně, stehna jak z rosolu, břicho hnusný, pupík přímo odp.ornej, úplně popelavou pleť (normálně mám zlatou snědou pleť) a odrosty na hlavě, přerostlej střih, no kolo bych o sebe neopřela, kdybych se potkala
tak jsem se hned objednala ke kadeřnici, kosmetičce a začnu aspoň plavat, když už nemůžu cvičit. a musím se opálit, ale nevím jak to udělat, aby mě u toho nikdo neviděl
Upravil(a) Fidorka (7. 5. 2009 19:03)
Není tady
Čao!§
Teda Fííííííííííí to sis udělala teda pořádnou radost!:supr:Tak to má být!
Já si dnes koupila nátělník na léto,prptože všechny z loňska se v té skříni nějak srazily a taky jsem si u Ťongů koupila podprdu,co se tam dají odháknout ty ramínka.Nějak je používám radši než ty kojící.
Já se v zrcadle raději neprohlídám.Vylezu z vany,ppznatírám a napatlám,ale raději poslepu.
No popravdě,vypadám teď zkrátka tuctově!
Ale co holky,prostě nemůžem chtít všechno!Ne?
Manža šel teda zapíjet s chlapama s práce.A navečer hned po koupání nás přepadli sousedé z vedlejšího vchodu.Ty přepadovky mě jednou zabijí!
Asi všechny koukáte na Ordinačku co?Tak všem přeju dobrou noc a moc myslím na Yvetku!
Není tady
Zuzi, já nekoukám, nějak jde televize mimo mě a přijde mi to jako ztráta času. A to jsem bez Ordinace nedala ani ránu:-) Fi, super nákup, těším se na fotky NOVÉ maminky:-) Hele, zase to tak neřeš a nepřeháněj, ale s kadeřnicí to byl dobrej tah, zušlechtit se je základ. Já to stihla těsně před porodem, ale hned jak to bude potřeba, objednávám se zas. Beru, užijte si pořádně oslavu. A kolik plánujete dětí...? Já jen kvůli těm zubům:-) Sylvi, snad jsou záda lepší... A hlavně, Yvetko, taky mám tucha, že do úterý 2v1 nevydržíš. Ale i kdyby, víš, co můžeš čekat a úterý je opravdu za dveřmi, aspoň si ještě možná užiješ prodloužený víkend. Dobrou a klidnou noc všem!
Není tady
Dobré ránko, tak jsem první
Vstávali jsme v půl sedmý s jedním krmením, tak to jde, i když se mi teda z postele vůbec nechtělo. Terez jak u vás s čestvým miminkem?
Taťku máme na denní, dorazí opět až večer, tak to tu mám všechno na povel, čekají mě čtyři pračky prádla, takže o zábavu postaráno.
Fii, tak to radši opravdu nekoukej , já už to po třetím no comment.
Ke kadeřnici se objednám taky, minule jsem byla objednaná, a chytly mě do toho záda, tak teď snad konečně - v červnu jdeme na svatbu, vdává se M. sestra, budeme tam i přespávat, tak abych aspoň trochu vypadala, i když je to nadliský výkon , vypadá to, že budeme brát s sebou jen ty dva starší a Ondru pohlídá na den mamka, abych ho netahala taky, úplně mě děsí totiž představa, jak ho věčně někdo tahá, tak mi to mami nabídla a když tam nebude mít ty dva starší, které bude muset honit, tak to zvládne s přehledem
, tak o tom popřemýšlím.
Není tady
Je to tady, je to tady! Poslední Jarňátko je na světě!!! Cituji: POSÍLÁME SVĚTU PRO NÁS TU NEJKRÁSNĚJŠÍ VĚTU. DNES 8. 5. V 6:30h. SE NÁM NARODILA TEREZKA S MÍRAMI 3410g a 49cm. VŠICHNI TŘI I S TATÍNKEM JSME V POŘÁDKU! IVETA Tak má Yvetka taky sváteční miminko:-) Moc a moc gratuluju! Ať jsou zdravý a v pořádku brzy doma. A prosím, dáte to někdo do NARODILI SE? Mně to z mobilu nejde. Děkuji:-)
Není tady
Ahojholky,
Yvetka má Terezku, narodila se 8.5. b 6,30h, míry 3410g a 49 cm. více na Narodili se.
Zatím čus, nestíhám, vařím , uklízím, chovám a tak.
Pak mrknu.
Není tady
Dobré sluníčkové dopoledne
tak to je krásná zpráva, že máme poslední Jarňátko, Yvetce mooc gratuluji
dneska má být krásně, tak jak uvařím a uklidím, tak asi něco pokutím na zahradě a odpoledne asi budeme grilovat
Fi, při pohledu do zrcadla mám podobné pocity, na kosmetiku se odhodlávám už měsíc a ke kadeřnici, to je to samé...ale neboj bude líp, vždyt jsi krátce po porodu ....a je super takhle udělat radost sobě a prckovi...jinak Samík je fakt úžasné miminko, vypadá naprosto spokojeně
Sylviku, my jdeme na svatbu v září a taky uvažuju jestli vzít všechny tři....ale asi to vyřeším tak, že je vezmu a k večeru odvezu k našim.... ....a co záda?
Není tady
Ahojky, tak to je super, poslední jarňátko, tak se stěhujem na maminky
Luci, já všechny tři brát nebudu, ani by ho nenechali spát, takže pokud bude mami hlídat ten den - máme to i s přespáním, je to u chebu na zámečku, tak budeme brát jen ty dva starší.
Tak mám vytřeno, prcek usíná, tak půjdu pověsit dvě pračky, co mi dopraly a naštěstí oběd už je hotový. :supr:Tak já taky běžím, nějak mi stejně blbne připojení
Není tady
ahojte
yvet moc gratuluju ještě i sem buďte moc šťastní
nevíte prosím náhodou, jestli se děti musejí přihlašovat nějak k trvalému pobytu na městském úřadě nebo tak něco? nebo je to automatisch?
Není tady
Cass, nic takovýho se dělat nemusí.
Není tady
Cass, nic takového se opravdu nedělá. Koukám, dneska je tu nějak mrtvo, mě teďka Ondra spí, Patrik taky, já už mám dopraný plný koš prádla, umyté nádobí a taky teda vytřeno, akorát večer vysát a tak nějak poklizeno v normě je tu taky, kromě pokoje u kluků, jako vždy, klasika. K večeři udělám těstoviny a rajčatovo-nivovou omajdu, tak bude ňamka, až přijde M. z práce.
Teri, tak co noci?
Jo a Rendi, mě napadlo, jak jsi psala, že máte pořád prdíky, co zkusit změnit umělku na jinou značku?
Není tady
Jupíííííííííííííííííííííííííííííííí!Já to říkala,že do úterý daleko!Tak jsi je taky Yvetko ty doktory předběhla a v pátek jako já!
Jinak u nás docela dnes pohodový den,tak to musím zaklepat!
Přeju hezký podvečer všem!
Není tady
Zuzi, tak super, že se to u vás lepší , jinak je to na "bednu" co?
Ondra usíná, je zase večerní procedura a ty dva jsou jak z divokých vajec, no já už bych si nejraději zalezla do pelíšku, no taky je to na řadě, ještě pak proletět vanou a hurá.
Zítra máme M. doma, tak ráno sfukneme nakoupit, došly jogurty a ovoce, to je u nás důležitý a k obědu bude M. dělat vepřové medailonky a hranolky
Není tady
Tak ještě jednou velká gratulace Yvetce tak se konečně také dočkala . Jsem ani nějak natvrdlá, al enevím kam, že se to budeme stěhovat zjarňátek a kde to hledat
to jsme ale pitomá co???
Mě se odtud nechcééééééééééé. Byla to tu s vámi spousta krásných někdy pěkně napnutých chlívečků .
Tak předáme štafetu leťňátkům a budeme jim přát ten nejlepší průběh porodu a šťastná a zdravá miminka , co vy nato??
Není tady
Ahojky, a sláva, poslední jarňátko je na světě , Yvetce moc gratuluju k Terezce
My dneska byli na osmdesátinách přítelovy babičky, takže celé odpoledne v trapu, ale bylo to fajn. Bylo nádherně a Erika pořád někdo choval nebo vozil, takže jsem měla havajku
Jo a zítra jede příťa Sylvi k vám do Milovic na závody, jede se tam cross country....
Jani stěhujeme se na diskuzi naše děti a tam Fidorka zase založí chat jarních dětiček 2009, takže se jen přesuneme z diskuze otěhotnění a těhotenství, neboj nerozpustíme se
Není tady
Ahojte, vše mám dočteno, ale prd si pamatuju opět
Každopádně gratulace Yvetce a Terezce!!
Co používáte na kritická místa - pod paží, ohyby u nohou, pod krkem, atd..
Mates to tam má takové narůžovělé, jakoby zapařené, tak to pudruju a nevím, co
by bylo lepší použít..
Jinak zadeček taky buď pudrujeme, nebo Bepanten a střídáme to s "Onřejovkou".
Dneska jsem zkoušela kojit v sedě a nejde mi to teda vůbec. Nevím, jak malého chytit, cvelý se mi bortí.
Musíme to potrénovat, jinak se už vidím, jak ležím někde v parku na lavičce a kojím
Jo a Kotr - nic se neděje :-), je toho tady moc
Upravil(a) Sussannka (8. 5. 2009 22:01)
Není tady