29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Yvetko vítejte doma . Tak to je moc dobře, že malá pěkně papká tak ať jí to i stím nezlobením vydrží
. Tak jsme konečně kompletní a budeme se stěnovat
. Už se nemůžu dočkat foteček a slohovky.
Silwi Daneček je nádhernej a ten úsměv jedna báseň .
Reni jsem asi nějak přehlídla, ale jestli se můžu zeptat co zase bylo Míchalce?? Vy se těch doktorů né a né zbavit .
Tyjo Elišce už budou zítra 3. měsíce se asi picnu jak to letí, ale je to naše stále hodné usměvavé miminko .
Zuzi jen ber dokud dostáváš a hlavně malou hodně převlékej ať to stačí unosit
.
Přeju krásný večer a zítra papa v novém chlívečku
Není tady
Ahoj,
jsem ještě tady nebo už neee??? Zatím píšu sem, takže kdyžtak se omlouvám, že jsem trdlo . Zítra tedy budu hledat novej chlívek.
Zuzí, šmírovala jsem ti fotky, malá je fakt krásná a jaký má už háro.
Rendí, tak to je dobrý, že je Míša v pohodě. Rendí, k té UV - já jsem Bebu ještě nezkoušela, tak kdyžtak napiš jak mu to chutnalo, jo a taky je u vás tak drahá??? ¨¨
Nevím, co napsat, protože si opět nic nepmatuju, co jsem chtěla napsat. Jo a budu se mírnit s těma zprávama.
¨¨Zatím čus.
Není tady
Tak holky, je to tady, balíme kufry a kočáry Odteďka se budeme scházet TADY
Tímto oficiálně předáváme žezlo Letním těhulkám a přejeme jim krátké hladké porody, krásná zdravá miminka a za pár měsíců nashle v Maminkách a dětech
Není tady