1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Yvetko vítejte doma . Tak to je moc dobře, e malá pěkně papká tak a jí to i stím nezlobením vydrí
. Tak jsme konečně kompletní a budeme se stěnovat
. U se nemůu dočkat foteček a slohovky.
Silwi Daneček je nádhernej a ten úsměv jedna báseň .
Reni jsem asi nějak přehlídla, ale jestli se můu zeptat co zase bylo Míchalce?? Vy se těch doktorů né a né zbavit .
Tyjo Elice u budou zítra 3. měsíce se asi picnu jak to letí, ale je to nae stále hodné usměvavé miminko .
Zuzi jen ber dokud dostává a hlavně malou hodně převlékej a to stačí unosit
.
Přeju krásný večer a zítra papa v novém chlívečku
Není tady
Ahoj,
jsem jetě tady nebo u neee??? Zatím píu sem, take kdytak se omlouvám, e jsem trdlo . Zítra tedy budu hledat novej chlívek.
Zuzí, mírovala jsem ti fotky, malá je fakt krásná a jaký má u háro.
Rendí, tak to je dobrý, e je Mía v pohodě. Rendí, k té UV - já jsem Bebu jetě nezkouela, tak kdytak napi jak mu to chutnalo, jo a taky je u vás tak drahá??? ¨¨
Nevím, co napsat, protoe si opět nic nepmatuju, co jsem chtěla napsat. Jo a budu se mírnit s těma zprávama.
¨¨Zatím čus.
Není tady
Tak holky, je to tady, balíme kufry a kočáry Odteďka se budeme scházet TADY
Tímto oficiálně předáváme ezlo Letním těhulkám a přejeme jim krátké hladké porody, krásná zdravá miminka a za pár měsíců nashle v Maminkách a dětech
Není tady