|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Beru s ručičkama Erikovi taky trochu pomáhám
a dokonce se mi už 2x překulil sám na záda, tak nevím jestli je to dobře nebo je to známka toho že tam má ty ruce špatně.
Není tady
Kotr-radši to psát nebudu,teď je nějak mooooc chytrá,jak rádio.Už jsem z ní
.Už se těším,až půjde zase do školky,ještě zítra je doma-protože jde na kontrolu se srdíčkem a ve čtvrtek už konečně pošupajdí-hurá!!!!
Tomík mi taky spí,akorát že v mojí posteli,hodila jsem mu plenu na hlavu a během chvíle byl tuhej,akorát že asi už dlouho spát nebude.
Dnes dělá hodné miminko,takže to mu vydrží tak do 5hodin a pak bude mít určitě do 7hodin řvací,jak ho znám.Přece nebude celý den hodny,že.
Není tady
Rendi - no, já bych taky brala malé miminko dýl, ale co nadělám. přece mu nedám dietu
A třeba se to už teď zbrzdí ....
hmm, tak to my ze začátku kojili i půl hodiny, ale možná to bylo tím, že jsem nepoznala, že už třeba ani nesaje a je dudá... tenkrát jsem věděla prd a byla ze všeho vypleštěná! 
tak Tomíka jsem vrzla na bříšku, tak mi tu prdí do noťasu
a maká!!! 
Není tady
Kotrmelína napsal(a):
Jo Rendí taky jsem ráda že Erik neroste tak moc rychle, za prvé kdo se s těmi kily má pořád tahat
, za druhé taky si chci užít malého miminka a za třetí mně vždycky naštve když mi z něčeho vyroste na co jsme si zvykli a už musím zase lovit nové oblečení a vytřídit atd. atd.
Přesně

Není tady
Kotr, tak to jsi mě taky potěšila s těma ručičkama! A to je šikula teda, že už se otočil! to si myslím, že je dobře!! prostě asi jak je hubenější, tak bude i obratnější

holky, to je sranda, jak mu ty prdíky na tom bříšku jdou!!! 
Není tady
Beru
, tak aspoň se vyprdí a nebude ho tlačit břísko... A řekla bych, že prdíky jsou poslední 2 dny taky lepší, tak musím zaklepat.
Není tady
Beru-já věřím víc rehabilitační sestře než dětské doktorce.Protože skoro všechny dětské dr. jsou toho názoru,že dítě na to přijde samo a nebo že je ještě čas no a za pár měsíců se třeba diví,že se prcek ještě nepřevrací atd atd.
Jinak si myslím,že by se překulovat na záda neměl(náš Tomík to ale taky dělá) a neměl by při tom vystrkovat prdku nahoru(to si ještě ohledně pasení pamatuju) -občas to taky předvede
Není tady
Rendi a proč není Míša ve školce? Nějaká nemoc?
Není tady
Kotrmelína napsal(a):
Jo Rendí taky jsem ráda že Erik neroste tak moc rychle, za prvé kdo se s těmi kily má pořád tahat
, za druhé taky si chci užít malého miminka a za třetí mně vždycky naštve když mi z něčeho vyroste na co jsme si zvykli a už musím zase lovit nové oblečení a vytřídit atd. atd.
jo, to bych taky brala 
ale jinak s tím oblečením to mám stejný! je mi líto, když už mu něco hezkého zas není 
Není tady
Kotrmelína napsal(a):
![]()
Beru
, tak aspoň se vyprdí a nebude ho tlačit břísko... A řekla bych, že prdíky jsou poslední 2 dny taky lepší, tak musím zaklepat.
jojo, právě už jsem taky psala, že prdíky se poslední dobou zlepšily!! což je fajn, přece jen už jsme ve 3 měsíci a tím, jak se i víc hýbou a kopou nožičkama, tak to jde líp! 
Není tady
Rendas napsal(a):
Beru-já věřím víc rehabilitační sestře než dětské doktorce.Protože skoro všechny dětské dr. jsou toho názoru,že dítě na to přijde samo a nebo že je ještě čas no a za pár měsíců se třeba diví,že se prcek ještě nepřevrací atd atd.
Jinak si myslím,že by se překulovat na záda neměl(náš Tomík to ale taky dělá) a neměl by při tom vystrkovat prdku nahoru(to si ještě ohledně pasení pamatuju) -občas to taky předvede
aha, tak Rendí, pak nás musíš informovat, přece jen víš víc, jak my! 
a co má Michalka se srdíčkem, že musí k dr?
Není tady
Kotr-měla týden po dobrání antibiotik na průdušky opět kašel,tak jsem s ní byla opět u dr. a ta mi řekla,ať si jí nechám třeba 2-3týdny doma,aby se z toho úplně dostala.No,tak dodržím týden a pak šupajdí.Stejně opět přitáhne něco.Co chodí do školky,tak je nemocná pořád.Dr. nás v září pošle na alergologii,tak jsem zvědavá.No nejvíc mě štve,že do školky chodí děti,co jim tečou nudle,pšíkají a přímo chrchlají a Míša to fakt hned chytne.
Není tady
Tak nám už 68 je akorát a některá je už malá.Tomáš má totiž šíleně dlouhý tělo a krátký nohy(ale i tak mi připadá šíleně dlouhej).
Míša má od narození šelest na srdíčku.Tak jdeme po půl roce na kontrolu.To zas bude řev.
Není tady
Ahojky holky,vůbec vás nestačím dočítat.Návštěva se včera protáhla a známí odcházeli až ve 22:30,ale Nelinka včera ukázkově usnula ve 20h u kojení.
Dnes na gyndě vše v pořádku a domluvili jsme se na tělísku.
Jinak fakt vás nestíhám dočítat,tak doufám,že jste všechny v pořádku i s miminky.
Musím utíkat,manža uvařil kafčo.
Není tady
Ahojky, tak jsme zpět z kyčlí - to je kocourkov
Moje dětská mně poslala na orthopedii, takže tam jsme dnes byli, Dr. to zkouknul, řekl že to vypadá velice dobře, že látkovou plínku už nosit nemusíme a že se máme objednat na UTZ do nemocnice a pak přijít za měsíc zase k nim - jsem myslela, že ten UTZ nám udělá on! No takže budeme lítat sem tam
Tak zatím pa, pídě se budí.
Není tady
Ahojky tak mám konečně minutku!
Kotr no jo kocourkov!To známe!
Dnes jsem zkusila fígl,který jsem vyčetla na netu,když se nechce malá přisát,tak jí dát dudlík,v nestřežené chvíli vytahnout a strčit prso.Sice drastický,ale fungovalo to!
Kdyby jste náhodou scháněli něco hezkého pro prcky,tak na www.laclik.cz jsou hezké a levné věci.Něco i ze seku,ale fakt hezké.To mi poradila sousedka a jejich malá chodí vyoblékaná jako z butiku.
A kdypak nám přijede Yvetka domů?
Není tady
Tak hlásím stav po kontrole u dr. Malá váží 5825g a měří stále těch 60cm
.. Jinak jdeme konečně v pátek na kyčle poprvé od příchodu domů. Jak jsem se tu zmiňovala, že mi malá zvrací po jídle tak mi dr poradila ať zkusím koupit Nutriton je to zahušťovadlo ze svatojánského chleba tak jsem zvědavá jak to dopadne
. Jinak byla spokojená s pasením koníků, ale musím se přiznat, že nejste sami kdo pomáh prcům dávat ty ručičky aby jim to šlo lépe, ale prý se to opravdu nemá
.
Bery gratuluju ke kontrole téda Tomík je už pořádný kus chlapa 7 kilo:co:.
Kotr Eríček je opravdu móóc pěknej chlapeček to se u vás jednou dveře netrhnou zástupama děvčat 
.
Jinak si už nepamatuju co jste tady nabrebentili 
Není tady
Zuzi ten obchůdek je super
, mají tam krásný věcičky a za dobrý peníze, určitě tam nakoupím 
Jani děkuji a koukám že Eliška už je taky pěkně velká slečna
, taky vám přijde že ty děti úplně rostou před očima?
Není tady
Jen my jsme takoví prcci!
Zítra chci zajít k Dr.maloupřevážit,jestli přibývá,když máme ty patálie s kojením.
Kotr já už objednala mikinku a svetr.Zbytek zatím máme dostatek.Ale třeba až bude malá větší,tak budu vědět,kam se mám obrátit.Navíc jsem to objednala se sousedkou na jednu objednávku a tak to je za jedno poštovné.A můžeš si tam věc max.měsíc zarezervovat a objednat až si toho naskládáš víc.
Není tady
Rendi - aha, tak to jsem nevěděla, že měla Miška takové problémy, tak hlavně, ať je všechno v pořádku!!! 
Zuzi - díky za tip, už tam taky serfuju 
Jani - tak to jste šikulky!! s váhou i pasením! To je jasný, holčičky mají míň a navíc, chuderka, po těch komplikacích!
jo, díky, Jani, Tomík je šikovnej kluk! a taky fakt neblinká, takže to mlíčko hezky zažívá. 
Kotr - jo, rostou před očima - ani mi nemluv!!!
Zuzi - neboj, to se spraví, vyrostete a přiberete!!!
Jiank - já teda naštěstí nemám problém, aby se malej přisál - jak jsi psala ten fígl - ale u nás by stejně nefungoval - protože náš malej dudlík nerad.. 
Upravil(a) Berka (12. 5. 2009 19:14)
Není tady
Jani-tak to je paráda,že vás paní dr. pochválila za pasení a váha taky pěkná
.
Holky,objednala jsem Tomáše příští týden na rehábky,tak zjistím,jestli se mají ty ručičky držet nebo teda nee.
Zuzi-už jsem na obchudek jukla.Super,teď mám na Tomase vše,ale určitě budu taky nakupovat i na Mišku.
Myslím si,že už by nám zítra mohli pustit Yvetku z porodnice,že?
Upravil(a) Rendas (12. 5. 2009 19:25)
Není tady
Tak se hlásím, že u doktorky to proběhlo +-. Pupen na ruce mu propíchla velkou jehlou a vymačkala všechen hnis, malej řval jak tygrrr
a za týden s tím na kontrolu. Převážili jsme a krásně přibírá
má 3890g. Jo a neosypal se mi po meruňkách ale má seboroitickou dermatitidu
ach jo, takže jsme vyfásli smradlavou mastičku. Naše milovaný miminko je bez vlásků, samý pupínek a ještě moc nevoní 
Jdu si lehnout jsem nějak mimo. Dobrou.
Není tady
Ahoj holky,
koukám, co jste zase nakecaly, stejně si prd pamatuju.
Vojtíšek byl dneska ukázkově hodněj (tedy odpo/, byli jsme celou dobu venku i s taťkou /chudák z toho usnul stejně jako Vojta a chrněj spolu na gauči/. Tak konečně uznal, že ty moje okruhy kočárkem jsou záhul / si celou dobu myslel, že kecám a někde sedím na lavičce v parku/.
S tím pasením koníků- Vojta zvedá hlavičku krásně i kouká a rozhlíží se, ale za chvíli ječí, takže vydrží tak 2 minuty a padne mu hlava, ale sám se zatím nepřetočí na bok z bříška. V porodnici mi říkali, že ho mám dávat na bříško, že se jim tak líp prdí a kaká.
Rendí, to musíš být pěkně na švestku, udržet doma Michalku a prcka a hlavně je nějak zabavit, to je záhul. Chápu, že se těšíš, až dáš Mišku do školky. Jen zase chápu ty mamči, co dávaj nastylý dítě do školky, tak jsem to dělala , protože mi nic jinéh nezbylo /neměla jsem hlídání a vlastně ani nemám/, když jsem chodila do práce a dneska je to za houby peníze. Takže nastydlý dítě strčit do školky a celý den se modlit , aby ti nezavolaly učitelky. Vím, že je to vůči těm ostatním hnusný, ale jinak to v dnešní době bohužel nejde. Jinak držím palce na kontrolu se srdíčkem. Rendí, co dáváš prckovi za UV?
K tomu kandění - kadíme zásadně ráno a v poledne, a to je síla , smradu jak v cařihradu.
Jani, ten Nutrilon antirefluxní jsme měli - a nazabral, takže chce to vyzkoušet, co bude malý vyhovovat. Jo a malá to všechno dožene. My jsme taky drobní a oproti zdejším obrům moc nepřibíráme, jsme takový normoš.
K velikostem, stále oblíkáme, to co jsme měli od narození,takže 62-68, spíš máme problém, že je nám všechno velký. Zatím jsem nic nevyřadila.
Pavlí, takže nakonec mu to Dr. propíchla, tak snad nás to taky nečeká, taky tam má pupenec a asi ten hnis, ale zatím mu z toho nic neteče.
Kotr, my jdeme zítra na druhou kontrolu kyčlí, dělá nám UTZ pokaždý, takže naštěstí nikam nemusíme přebíhat a lítat. Já dávám plínku od narození, kvůli tomu, že já jsem měla problémy s kyčlema, takže aby to neměl po mě. Zatím to bylo OK. Tak snad i bude.
Beru, ten tvůj šmudla je fakt kus chlapáka, 7 kilo, to je mazec.
Holky, co je se Sylvou???? Nějakjsem jí tu neviděla, nebo jsem jí prošvihla?
Zatím se mějte. Jejda, to jsem se zase rozkecala.
Není tady