|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Fi, s tím koucourem je to fakt sranda, živě si to představuju
, no jo holt máte doma veselo 
Kotr, já ti asi moc neporadím, kojím, ale jen částečně a Verča kajdí co druhý den....ale pořádně 
jinak prdíky nás už tak netrápí, jak tak hodně hemží a kope nohama tak se docela hezky vyprdí sama 
Beru, teda 7 kg, to snad měli naši kluci tak v půl roce....máš doma pořádného chlapa 
Není tady
Ahoj holky,
Fi, tak to se na konzertu DM třeba můžeme vidět, náhoda je blbec. Fi a kocour je prostě úžasnej, přihlaš ho do nějaký reklamy nebo do filmu.
Beru, teda Tomík je fakt macek.
Po tom očkování TBC - tak hlásím, že máme červený pupenec a je asi nalitý hnisem, zatím z toho nicn eteče, ale třeba později, prej se to má nechat, může to i prasknout.
JO s tou UV jsem to vyřešila a objednala na netu, prostě jsem už neměla nervy lítat po celým městě a shánět, co mu chutná. Takže čekám obří krabici s jídlem.
Holky, máme kolotoč na postýlkou a to je maze, když to přestane jet, musím se podívat, jestli nedělaj nějakej na baterky, už nemám sílu pořád stávat a pouštět mu to, to ho zatím jediný zajímá a doráží na to.
Koníiky už paseme, dokonce se mi ho i povedlo vyfotit, večer se pokusím dát fotky na web, ale znáte to, člověk si něco naplánuje a pak to nevyjde.
Odpo jdeme k prababičce. Jo, u nás se začalo počasí vybírat, tak snad nebude lejt.
Holčiny, jdu za prckem, tatík hlídá a je nervní , že musí pořád natahovat kolotoč. No a taky jdu něco zdlábnout, opět nějak zapomínám jíst.
Zatím čus .
Není tady
Jéé, to jsme se sešly, ale já musím jít, prcek nemůže zabrat, takže jdu chovat a povídat /teda číst noviny, to je nejlepší/.
Není tady
Kotr - neutekla, jen čučím ještě i jinam
.
No, Tomík kaká vždycky ráno kolem 8, někdy 9 (docela dost), pak kolem oběda a ještě kolem páté nebo 6 večer. To jsou takové zásadnější nálože
Teď jsme pár dní měli nazelenalé kakání, ale dr říkala, že to bylo asi nějakým jídlem, že nedostatkem určo netrpí.
no a pak ještě si párkrát "uprdne" mezi, ale to už teď fakt míň 
Není tady
Rendi, tak to jsem ráda, že na tom jsme podobně! protože když vidím, jak hezky Lucinčina Verunka krásně pase, tak jsem z toho byla trochu nervozní...
a s tím lehátkem - no, já hodně malýho nosím i v klubíčku nebo na tygříka a tam se parádně vyprdí i vykaká!
Jinak bych řekla, že ty prdíky u nás taky hodně ustoupily!! uff 
Není tady
Dík Beru
, takže jenom Erís je takovej posránek
, on fakt po každém kojení, ale není to nějaká nálož, tak normálně a pořád "míchaný vajíčka". A jednou jsme to měli taky nazelenalý, ale někde jsem četla že se to může stát a že to nic není. Teď jdeme na kontrolu až ve třech měsících, tak se na to častý kadění radši zeptám. Ptala jsem se na čajík, jestli nemám dávat ještě mezi kojením když jsou tepla, ale prý to není potřeba, stačí dát častěji napít z prsu když se dožaduje. Holky s tou UV to asi fakt není sranda, zaplať pán bůh za to kojení.
Není tady
Jo Luci malá nádherně pase
, ty holčičky jsou prostě rychlejší v tom vývoji, ale Erísovi se to taky občas povede že úplně čučím. Jdu dát nové fotky na rajče, nejradši pase taťkovi na břiše ráno v posteli a děsně se u toho směje 
Není tady
Beru-no já doufám,že se do 3.měsíců vypracuje a bude jakštakš pást,protože ho jdu ukázat na ty rehabilitace a jestli tam předvede,co teď,tak jistě budem cvičit.Naše rehab. je si potrpí na detailech ale jinak je mooc hodná.
Teda zrovna jsem koukala,že Míša měla 7kg v 9měsících.No,ty fakt máš místo mlíčka smetanu,to není možno.
Není tady
no holky, Verunka sice občas koníky pase, ale jen vyjímečně, když má dobrou náladu, jinak se na bříšku spíš vzteká a vystrkuje zadeček....ty fotky, to jsou asi vyjímka, byla dobře naladěna, tak nám zapozovala....ale jinak děkuji....jarňátka jsou fakt roztomilé miminka...všechny, vždycky se kochám fotkama 
jo jinak Kotr...když jsem ještě plně kojila, tak mi Verunka taky kadila skoro pořád....takže u nás to mín časté kadění je možná tou umělou výživou
Není tady
Tak to jsem Rendi taky zvědavá, vypadá to, že kluci přibývají úplně stejně 
Luci já právě myslela, že se to časem upraví a že už tolik kadit nebude, ale jsou mu dva měsíce a je to pořád stejný. A jak dlouho už dokrmuješ?
Není tady
No Rendi je to možný že až po 3 měsících, prý je to tím, že ještě neumějí všechno tak dobře strávit a vlastně to projde rovnou ven.
A to kojení se nám taky zkrátilo, kolikrát je najedenej už za 5 minut, saje jako blázen 
Není tady
jednou za dva dny kakat? tak to fakt neznáme 
Rendi - no, naše dr se zatím netvářila, že by bylo něco špatně, tak snad to Tomíci doženou oba!!!
Jinak on teda taky pase trochu, jenže když mu pěkně nastavím ručičky, to pak hlavičku chvíli udrží. Ale dr říkala, že to nemáme dělat takhle, ale jen ho položit na bříško a že ty ručky si tam má dát sám!! Tak to on fakt neumí 
no, nic, už pláče, tak musím...
zatím pa
Není tady
Tak fotky jsou na rajčeti, konečně tam mám taky druhýho dědu (tchána) a druhou tetku, sestru příti.
Není tady
Tak snad je to fakt OK, ale už se těším až bude kadit míň 
Není tady
Berka napsal(a):
jednou za dva dny kakat? tak to fakt neznáme
Rendi - no, naše dr se zatím netvářila, že by bylo něco špatně, tak snad to Tomíci doženou oba!!!
Jinak on teda taky pase trochu, jenže když mu pěkně nastavím ručičky, to pak hlavičku chvíli udrží. Ale dr říkala, že to nemáme dělat takhle, ale jen ho položit na bříško a že ty ručky si tam má dát sám!! Tak to on fakt neumí
no, nic, už pláče, tak musím...
zatím pa
Beru-já mu teda ty ručičky upravuju a pak začne právě ještě víc řvát a už vůbec nespolupracuje.No mě právě na rehábkách naše říkala,že mu mám držet ty lokty,ale to nám říkala,když bylo Tomíkovi 6dní,takže to tak pořád dělám.
Teď nevím co píšu,protože mi tady do toho kecá Michalka:dumbom:
Není tady
Kotr, zkoukla jsem ti fotky...Erik je fakt úžasný, na toho jednou budou holky letět 
no nic s váma se tak hezky kecá, ale malá usnula pod hrazdičkou, tak musím toho využít a uklidit, no jo dvoupatrový barák 
Není tady
Jé Luci mně taky Erik usnul pod hrazdičkou, tak proto můžu vykecávat
a děkuju 
Randí tak nám napiš co Michalka povídá ať se taky něco dozvíme 
Není tady
Rendi, tak tos mě potěšila s těma ručkama!!!! že to tak nedělám sama... ale ta naše říkala právě, že mu nemám pomáhat vůbec, že na to musí přijít sám...
aha, Luci, tak to mi ušlo o tom vašem dokrmování....
Není tady
Jo Rendí taky jsem ráda že Erik neroste tak moc rychle, za prvé kdo se s těmi kily má pořád tahat
, za druhé taky si chci užít malého miminka a za třetí mně vždycky naštve když mi z něčeho vyroste na co jsme si zvykli a už musím zase lovit nové oblečení a vytřídit atd. atd. 
Není tady