Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 5. 5. 2009 9:36

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

TESCO- máte zkušenost?

Ahoj všem,
čeká mě pohovor v Tescu na administrativní pozici tak bych se chtěla zeptat jestli máte někdo zkušenosti s práci v této firmě. Přístup k zaměstnancum, benefity atd
At tam na ně pak nekoukám jak tele na nové vrata yikes yikes

Všem děkuji za odpovědi

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

#2 5. 5. 2009 12:20

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Re: TESCO- máte zkušenost?

Otec hlídal v agentuře pro TESCO a potom přímo jako zaměstnanec TESCA. Nic moc. Naprostý teror v sobních prohlídkách. Vysypat kapsy, kabelky, batohy. Zkontrolují i špinavé ponožky v kabelce. Známou chtěli vyhodit, protože si neorazítkovala v kabelce kapesníčky, které Tesco vůbec nemá v sortimentu. Všichni známí, kteří tam byli zaměstnaní, už dávno skončili. Navíc lidi na prodejně mění po třech měsících, aby nemusely být smlouvy na dobu neurčitou a zaměstnanci si tam moc nezvykli a neokoukali se.
Doufej, že v administrativě to chodí jinak než na provozu.
Na prosincovou výplatu čekak otec do půlky února. Ale dneska není moc na výběr, tak uvidíš.

Upravil(a) Vlaďka (5. 5. 2009 12:20)

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#3 5. 5. 2009 12:40

Citronka
♥♥♥----

Moje sestra VŠ se ucházela o místo administrativního pracovníka, nabídli jí ho pouze pod podmínkou, že první tři měsíce bude dělat pokladní a pak se uvidí....

Není tady

#4 5. 5. 2009 13:41

clavel
♥♥♥♥♥--

jestli ti nevadi pracovat mezi lepenkama:) ja tam byla kdysi na pohovoru na nakupci, uz nevim do jakyho oddeleni... je to uz par let, ale vim, ze kdyz jsem tam odtud vylezla, pracovat jsem tam rozhodne nechtela....

Není tady

#5 5. 5. 2009 20:10

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Zhruba před třemi lety jsem byla na pokladně jako brigádník a nemůžu si stěžovat. Chování ke mě bylo velmi slušné a co jsem si povídala se supervizorkama, tak většína z nich tam byla víc jak pět let. Sice občas kroutily hlavou nad hlavním manažerem ale jinak žádný drámo. Chodila jsem tam ráda.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#6 6. 5. 2009 8:17

clavel
♥♥♥♥♥--

myslim, ze strasne zalezi na tom, co tam clovek dela, a kde dela... holky co byly v tescu na brigade doplnovat zbozi, si taky nestezovaly....

Není tady

#7 7. 5. 2009 14:02

PetrV
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Asi záleží i na konkrétním Tescu. Ve většině hypermarketů jsou zaměstnanci bráni doslova jako nepříjemný hmyz (a to ze strany zákazníků i nadřízených), ale určitě jsou i výjimky, je to o štěstí.

Není tady

#8 9. 5. 2009 0:19

Kiwuaka
♥------
Místo: Brno

Hypac, OD, nebo maly format? U kazdeho obchodu to je jiny. V malych formatech (Tesco supermarket), kde mam vice nez rocni zkusenost, dela kazdy co je potreba, tu zeleninu, tu mlecnou, tady maso, tady lahudky, nekdy pekarnu, kasu, vybalovani, facing... Jak je co potreba. Nevyhoda je 'sedrenost' na konci smeny, vyhoda je zkusenost ze vsech oddeleni.
Penize chodily na den presne, dokonce nekdy uz ve dve rano.
Bonusy? 4x rocne family poukazky na slevy. Stravenky. O akcnim zbozi vi zamestnanec drive wink
Ale hodne zalezi na manazerovi. Ten dela hodne.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí