Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 5. 2009 20:20

rainbow
♥♥♥----
Místo: Praha

VACU SHAPE

Nemáte s ním, prosím, někdo zkušenost? Potřebuji se před létem hodit do figury - chodím do posilky, která mi sice zpevnila kdeco, ale začínám vypadat jako Rambo  styrka a ty "skákací" aktivity nemůžu kvůli artritidě v koleni a k kyčli...... sad

Okamžik, kdy je člověk pánem svého osudu, se nevyskytuje nikdy dvakrát. /Zeyer/

Není tady

#2 4. 5. 2009 22:02

clavel
♥♥♥♥♥--

Re: VACU SHAPE

ja na to chodila, zhubla jsem 8 kilo, a zmizela mi celuloska... dala jsem si deset lekci... ale kolegine v praci si dala dvacet, a nezhubla nic... tak nevim...

Není tady

#3 5. 5. 2009 9:27

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Já měla taky deset lekcí, následně ještě k tomu zdarma hodinu v posilovně či relaxovně. A nezhubla jsem ani na kila, což je většinou normální, ale ani na centimetry... A navíc se mi hrozně udělaly žilky zezadu pod koleny a naběhl křečák na lýtku. Celulitida byla stejná nebo spíš horší.... takže u mne .... butter

Upravil(a) Macex (5. 5. 2009 9:28)

Není tady

#4 5. 5. 2009 10:12

rainbow
♥♥♥----

Ono to chce do toho asi i nějakou úpravu stravovacích návyků..... pořád váhán, ve sudiu, kam chodím cvičit je teď akce na cenu, tak nevím, zda do toho investovat. Už mě ty polštáře na tý pr..... fakt rozčilujou :-)
ALe asi to vyzkouším - pro začátek 10 lekcí - myslím, že mě to snad nezruinuje.

Okamžik, kdy je člověk pánem svého osudu, se nevyskytuje nikdy dvakrát. /Zeyer/

Není tady

#5 5. 5. 2009 10:58

clavel
♥♥♥♥♥--

no je pravda, ze ja i upravila stravu, protoze oni vsude pisou, co mas jist pred a po cviceni... hodne pit...ale nosim od ve cisla mensi obleceni, takze ne jenom na kila, ale dost na centimetry... a celuloska mi fakt zmizela.. i kdyz ted ji mam zas, pac necvicim.. ale dala bych si to znova smile

Není tady

#6 19. 3. 2010 16:36

Veronika Kremzová
Partner Babinet.cz
Web

Rainbow,

jestli ještě navštěvujete naše stránky, jak Vacushape lekce dopadly? Mělo to efekt?¨V.

„Největším ze všech majetků je krása ženy…“  Autor: Johann Christoph Friedrich Schiller
Klinika Esthesia - estetika, relaxace, krása

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí