|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Anjika napsal(a):
1. Biochémiu neovládam samozrejme, to bol iba vtip. :-)
2. Dieťa neviem, ale to si nechám pre seba
3. Ten dokument o Madeire som si pozrela na internete už v sobotu :-O
4. Už mám dvoch levov - plyšových. ;-)
5. Herectvo neviem. Ja som totiž veľký introvert, neviem rozprávať vtipy a
ani zaujať pubertiakov na nemčine. Domnievam sa, že každý herec je extrovert,
vie rozprávať vtipy a dokáže zaujať hocikoho.
Omyl, najväčší komici boli často introverti, plachí, alebo melancholici či dokonca manio-depresívni. Hereceké kvality spočívajú asi v inom. To, čo píšeš, sú skôr predpoklady pre ZABÁVAČA, a ani tam to nemusí byť 100%. 
Není tady
Fakt? Ja som si doteraz myslela, že dobrý herec musí vedieť zaujať ktorékoľvek publikum. Ale ja skôr sa zameriam na tie komparzy, lebo veľmi sa mi nechce študovať. :-(
Není tady
Tak ja jsem mela jeden velky nesplnitelny sen, ktery se mi splnil.
V ten moment jsem pocitila velkou prazdnotu.
Je dobre snit a je dobre mit i tzv. nesplnitelne sny.
Můj největší sen je nesplnitelný: aby se ke mně vrátil můj BM a žili jsme spolu šťastně až do smrti.
Pak mám cestovatelský sen:
1. lodí po Nilu, vidět všechny egyptské chrámy
2. Anglie a Londýn
Ty si možná splním.
A pak mám jedno přání - chtěla bych být zdravá.
Není tady
ja tiež chcem byť zdravá - neustále ma bolím hrdlo :-(
Není tady

ještě jsem zapoměl jedno přání - být na tom tak dobře abych si mohl dovolit mít dům a v něm tak 6 dětí
Není tady

1. Konečně si udělat TOEFL zkoušku.
2. Být natolik fit, abych zaběhla maraton.
3. Studium v Austrálii nebo USA.
Je fakt, že první dvě přání ani neberu jako nesplněný sen. Je to spíš cíl do budoucna.
To třetí je můj sen.
Není tady

Niekedy je splnený trest ten najväčší trest!
(Keď sa nám splní inak, ako sme čakali..
Není tady
PetrHl napsal(a):
ještě jsem zapoměl jedno přání - být na tom tak dobře abych si mohl dovolit mít dům a v něm tak 6 dětí

Není tady
PetrHl napsal(a):
Jejda,jenom tolik?? 

REŇAS napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Jejda,jenom tolik??
To chce aspoň 8 děcek, aby bral pořádné sociální dávky... 
Není tady
Inak vdaka, lebo na jednej stranke pišu, že nemam ani v najmenšom na herectvio, ako na to prišli? Samozrejme zdravie a svet bez vojen si takisto želám...
Není tady
Selima napsal(a):
Niekedy je splnený trest ten najväčší trest!
(Keď sa nám splní inak, ako sme čakali..
No prý se říká ..pozor na sny a přání ..mohly by se splnit . 
Není tady

Můj sen.....postavit si s miláčkem dům, ve kterém budeme všichni šťastní.
A myslím, že sny jsou od toho, aby se plnily.
Není tady
Můj sen je dodělat školu.
Můj sen o domě je velmi podobný tomu Petrovému a Kuřátčinu. 
Můj sen je splnit si všechny sny. Jsem rozumná holka a nesplnitelné sny si ani moc nepřeju. 
1. políbit a držet za ruku muže kterého miluju
2. kompliment od muže o mém vzhledu (nesplnitelné)
3. mít miminko (čím dál více se mi to vzdaluje)
Není tady

Olympia napsal(a):
Tak ja jsem mela jeden velky nesplnitelny sen, ktery se mi splnil.
V ten moment jsem pocitila velkou prazdnotu.
Je dobre snit a je dobre mit i tzv. nesplnitelne sny.
S tím souhlasím
Není tady
no a daLšIE MOJE žELANIA - aby sa mi nepotili ruky a nohy a aby ma nebolelo hrdlo furt, lebo mna ked niekedy neškriabe v krku, tak ten deň považujem za zázračný... a takisto aby som mala schopnosť liečiť ťažké zranenia a choroby - to by ma tešilo...
Není tady
anjiko a u dr jsi s tím byla ? myslím tím krkem ...
Není tady
mne už tak veľa vyšetrení urobili !!!!
Není tady
aj s týmm potením rúk som chodila po lekároch - psycho, homeopat, neurolog a nič, ale ešte skúsim vodný kúpeľ....aj vyšetrenie štítnej žľazy mi robili
Není tady
a ?
Není tady
hľadám si na internete herecké kurzy a divadelné súbory..ak sa mi pošťastí otehotnieť, budem sa venovvať bábätku :-)
Není tady

Anjiko, neděláš ty si z nás srandu?
Není tady
A prečo? Veď keď otehotniem, nesmiem!!!!!!!! sa stresovať a tak žiadne komparzy ani herecké kurzy nebudú prichádzať do úvahy. A ja verím, že príroda mi dovolí stať sa matkou, ale dovtedy budem skúšať šťastie aj v iných oblastiach.
Není tady