|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Neviem, či to patrí do tejto rubriky, ale predsa: Máte nejaký? Ja mám tri:
1. herectvo (na to som podľa prispievateliek jednej stránky škaredá a šibnutá)
2. bábätko (na to som už stará)
3. Madeira (to sa mi možno splní)
Prosím reagujte bez toho, aby ste mi ubližovali
Díky
Není tady
nemám důvod ti ubližovat a proto odpovídám bez jakékoliv zášti
asi jako každý člověk mám mnoho snů, ale takový ty největší (pochopitelně zdraví a rodinu momentálně počítat nebudu) jsou:
1. láska (nemyslím takovou tu obyčejnou, ale to je na dlouho)
2. vydat knížku
3. cestovat (Nový Zéland, Austrálie, Irsko, Island, Anglie apod.)
4. hrát na klavír
Upravil(a) leny.wood (4. 5. 2009 21:49)

Není tady
zrovna teď mám jeden velký: udělat zkoušku z biochemie bez újmy na psychickém zdraví. a jinak dostudovat, abych se mohla odborně zabývat s těma mýma chlupatýma miláčkama!
Není tady
Navštívit Jeruzalem.
Navštívit Angkor Vat.
Potkat muže, se kterým k sobě patříme a být spolu.
Být Prime Ministrem. 
Upravil(a) majkafa (4. 5. 2009 20:45)
Angkor Vat.
musím pozrieť do googlu, čo to je
Není tady
Angkor Vat.
pozriem do ggoglu, neviem, čo to je
Není tady
1. Práva
2. Vidět New York
A ten největší sen se mi, doufám, už splnil 
Není tady
Anjika napsal(a):
Angkor Vat.
pozriem do ggoglu, neviem, čo to je
je to v chrám v Kambodži
Není tady
http://cs.wikipedia.org/wiki/Angkor_Vat
http://divysveta.webz.cz/asie/vat.htm
Upravil(a) majkafa (4. 5. 2009 21:02)

Řekla bych, že herečka by měla být trochu šibnutá, aby byla zajímavá a krásná být taky nemusí. Neexistují přece jen role víl a princezen.
To zase na to dítě by člověk moc šibnutý být neměl
A Madeira ? V čem je problém ? Něco našetřím, sbalím bágl, a jedu - když nejsou závazky, všechno jde
Já mám v plánu prolézt Skotskou vysočinu, ale nějak pořád není ten správný čas a jak postupně hniju, začínám mít starost, abych tam pak nevypustila duši 
Upravil(a) mashanka (4. 5. 2009 21:07)
Není tady

mashanka napsal(a):
A Madeira ? V čem je problém ? Něco našetřím, sbalím bágl, a jedu - když nejsou závazky, všechno jde
3 roky stará Madeira (sedmička) se dá koupit cca za 3-4 stovky... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
mashanka napsal(a):
3 roky stará Madeira (sedmička) se dá koupit cca za 3-4 stovky...
Kde??
Není tady
1. zmizet z jednoho zatuchlého města,
2. najít normální holku,
3. cestování,
4. ještě za 10-20 let mít stejné vzácné kamarády
Není tady
Vidět normálně....to je ten nesplněný a nesplnitelný sen... a nebo jakž tak vidět do konce mého života(to je,už spíš přání) Jinak všem i tobě Anjiko,přeji,abyste své sny nejen snili,ale i uskutečňovali. 

No já mám taky cestovatelský, a to sice Anglii, Skotsko a pak - mít svoji kariéru, být úspěšná, trochu intelektuálka - skutečnost je úplně obyčejná.
Takže tak. Taky už to nedoženu.
Anjiko, co takhle ochotnická scéna - aspoň něco, ne?
Není tady
Madeira je názov nejakého chlastu? :-O
a na začiatko niekto spomíínal biochémiu. Tak ja by soim skúšku spravila určite s úspechom :-))) :-D
Není tady
Můj sen je žít tak šťastně jako jsem žila mých prvních 24 let. Další můj sen, je mít muže a děti a s mužem žít šťastně a spokojeně až do smrti, ale na babinetu jsem tak nějak poznala, že by se člověk zrovna na tohle neměl příliš upínat.
Je tu taky někdo, kdo vlastně nemá žádný nesplněný a nesplnitelný sen? Mě nějak nenapadá nic, co bych mohla chtít (spíš chtěla chtít) a nedalo se to splnit.
Není tady

ozajstné sny som nemávala ani ako 5-ročná
bude to asi tým, že žiadne nesplnené sny nemám
Anjika, ty si nezmar 
Není tady

henrietta napsal(a):
Můj sen je žít tak šťastně jako jsem žila mých prvních 24 let. Další můj sen, je mít muže a děti a s mužem žít šťastně a spokojeně až do smrti, ale na babinetu jsem tak nějak poznala, že by se člověk zrovna na tohle neměl příliš upínat.
Je tu taky někdo, kdo vlastně nemá žádný nesplněný a nesplnitelný sen? Mě nějak nenapadá nic, co bych mohla chtít (spíš chtěla chtít) a nedalo se to splnit.
je 
Není tady
Anjika napsal(a):
Neviem, či to patrí do tejto rubriky, ale predsa: Máte nejaký? Ja mám tri:
1. herectvo (na to som podľa prispievateliek jednej stránky škaredá a šibnutá)
2. bábätko (na to som už stará)
3. Madeira (to sa mi možno splní)
Prosím reagujte bez toho, aby ste mi ubližovali
Díky
Jsou to moc hezký sny a ani jeden nevidím jako nesplnitelný. Herečka můžeš být, ikdyž třeba "jen" ochotnická (a možná ti to přinese víc radosti, než jsi čekala). Na dítě není žádná žena stará, pokud můžeme věřit těm článkům o 70ti leté Indce co porodila dítě teď někdy nedávno
A Madeira.. to sama vidíš, že se ti možná splní 
Není tady
1.Muj sen je zit s muzem ktereho budu milovat a on me a budu se moci na nej spolehnout.
2.Abych mela spokojenou rodinu a aby deti byli stastne a zdrave.
3.Najit si lepe placenou praci,alespon tak o kterou jsem pred nedavnem prisla.
Není tady

Anjiko, kolik je ti, že jsi stará na miminko? Já už nic teda neplánuju v této oblasti, ale mám vrstevnici (37) a ta má babátko šestiměsíční, nemluvě o dva roky starší přítelkyni, která je těhulka a všichni, co jí známe, moc držíme palce, aby to tentokrát vyšlo.
Možná si nenapadla na partnera, se kterým by jsi miminko chtěla. Až to přijde, půjde to samo. 
U herectví mě taky napadli ochotníci. A i kdyby jsi byla šeredná, čemuž nevěřím, ne každej musí hrát princezny. 
A Madeira? Dokud nemáš děti, můžeš jet třeba do Grónska. S dětmi tam můžeš teda taky, ale musíš je teple obléknout.
Chci tím říct, že dokud se nemusíš ohlížet na někoho dalšího, cestování je snažší.
Já měla podobné sny, jako henrietta. Manžela, rodinu, zdravý děti, zařízený byt, auto... co já vím, obyčejný život. Zdály se mi přízemní, takový obyčejný. 
Mám zdravý děti a byt.
A jsem šťastná. Někdy je jednodušší zaplatit si zájezd, než udržet vztah. 
Celý fígl je v tom, nehroutit se, když něco nevyjde.
Když ti bude dobře s lidma, co hrají loutková představení pro děti, bude ti jedno, že nemáš na polici dva lvy. 
Není tady
Moje sny:
1. Miminko
2. Dům u moře
Není tady

Neudatelný napsal(a):
1. zmizet z jednoho zatuchlého města,
2. najít normální holku,
3. cestování,
4. ještě za 10-20 let mít stejné vzácné kamarády
Moc hezky vystiženo, tak to mám nějak i já

Není tady
anjiko, to ti závidím takový sebevědomí na biochemku, máš vystudovanou medicínu?znáš Harperovu biochemii?pokud ano a umíš ju celou, tak smekám klobouk!
Není tady