6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mě dr říkala že buď tu s neštovicema za cca 1700,- nebo bez nich a to že už bude zřejmě ta šetrnější zadarmo (jdeme v srpnu). Takže zjevně bude ta šetrnější už zdrama, ale ona sama neví od kdy (teda aspoň tak jsem to pochopila). A reakce na ní bývají až za 7-10 dní (to si pamatuju od Domči)
Upravil(a) Petruša (4. 5. 2009 21:20)
Není tady
Ahoj Večerko, jak se máte? A kolik už Martínek měří, už musí být veliký
Není tady
Petruša napsal(a):
Peťuli ahoj, v deseti měsících měl 74,5 cm a 9 400g a do poradny jdeme 27.5., to už nám bude rok..
No, hádala bych to na 10 kg a 76 cm, ale kdo ví, jestli nejsem moc skromná....
Jinak je to zlatíčko, fakt moc hodnej, akorát ho budu asi kojit do osmnácti...
Není tady
Večerka napsal(a):
Petruša napsal(a):
Peťuli ahoj, v deseti měsících měl 74,5 cm a 9 400g a do poradny jdeme 27.5., to už nám bude rok..
No, hádala bych to na 10 kg a 76 cm, ale kdo ví, jestli nejsem moc skromná....
Jinak je to zlatíčko, fakt moc hodnej, akorát ho budu asi kojit do osmnácti...
tak to je fajn že je tak hodňoučkej, to je děťátko "za odměnu" A utíká to viď? Kubíčkovi yl rok minulý pondělí a má 80cm a 10170g
Není tady
Večerko ahoj
páááni toto letí vy už budete mít rok
Heri tu diskuzi jsem četla reakce bývá až tak za týden-až 14dní
a jo asi se to tak jmenuje já v těch názvech mám hokej
Není tady
Andulko, je to neuvěřitelné, zdá se mi, že jsme je měli nedávno v bříšku. Ale teď jsou ve věku, kdy jsou tuze roztomilý.
Peťi, tak to vám jdeme pilně v patách....
Není tady
Hezký večer,
tak dodatečně Štěpánkovi vše NEJ a NEJ k 1. narozkám! Hodně zdraví, štěstí a smíchu!!!
My jsme si užili víkend a přivezli rýmu. Teda všichni 3 moji chlapi, já jsem O.K. A Sebi to nese nejhůř... nemůže spát a poplákává...
Sebi se tam docela rozchodil s mašinkou, už umí zatáčet a jezdit peřs překážky. Normálně si mašinku nadzvedne a jde dál.
Taky se staví v prostoru a vydrží stát pěkně dlouho. Pak sebou plácne do trávy a směje se tomu. Dělá to skoro pořád dokola.
No a Šimi se zamiloval do kola, s tátou a jeho pomocí v kopcích ujel i 30 km za den.
A a mimo jiné tam s námi byl i Adámek (3,5 roku) a ten mě šokoval svoji slovní zásobou. Mamince běžně říkal: "Maminko, nediskutuj se mnou" , v MŠ pak paní učitelce řekl: "Káráte mě neoprávněně".
Upravil(a) Suma (4. 5. 2009 21:52)
Není tady
andulka napsal(a):
HOLKY TAK TAKHLE NÁM TO DNESKA ŠLO
http://www.youtube.com/user/andulka4
ANDULKO, TO JSTE BORCI!!!! Paráda!
Davídek je proti Sebínkovi hubeňour.
Není tady
Večerka napsal(a):
Andulko, je to neuvěřitelné, zdá se mi, že jsme je měli nedávno v bříšku. Ale teď jsou ve věku, kdy jsou tuze roztomilý.
Peťi, tak to vám jdeme pilně v patách....
Není tady
Jo a objevila jsem super dětský bazar - lepší než MMB. Tedy je tam toho míň, ale jen z Anglie a za výborné ceny.
www.brumla.cz
Není tady
heri1 napsal(a):
Hele a není to náhodou PRIORIX?Né Pritronix
A máme se na co těšit http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam … mp;t=19249
Už vidím toho našeho cíťu
hm, pekny, taky cekam nejakou reakci (zatim jsme nemeli zadnou na nic, ale jednou to prijit musi ), proto ji to chci dat az po dovce na Slovensku, pak uz nemam nic v planu, jen vylety do okoli atd., tak to snad nejak zvladneme
Není tady
Suma napsal(a):
andulka napsal(a):
HOLKY TAK TAKHLE NÁM TO DNESKA ŠLO
http://www.youtube.com/user/andulka4ANDULKO, TO JSTE BORCI!!!! Paráda!
Davídek je proti Sebínkovi hubeňour.
Sumi to je fajn že jste si užili
jo a Davídek je vyžláááátko
Není tady
ahoj Sumo, koukam ze jste plne uzivali prodlouzeny vikend
jsem chtela jit s vama ve stredu plavat, ale budem to muset nechat na nejakou dalsi stredu, dneska jsem koukala, ze zrovna ve stredu 6.5. je tam blokove cisteni, tak bych musela parkovat kdo vi kde a na to jsem desne pohodlna
Není tady
akar napsal(a):
jsem chtela jit s vama ve stredu plavat, ale budem to muset nechat na nejakou dalsi stredu, dneska jsem koukala, ze zrovna ve stredu 6.5. je tam blokove cisteni, tak bych musela parkovat kdo vi kde a na to jsem desne pohodlna
No vidíš, ještě to.... A já nevím jestli půjdem, podle toho, jak Sebínkovi bude zítra...
Není tady
No, já si ten víkend zas tak neužívala. Všichni ráno zdrhli na kola a já celý den hlídala Sebínka sama... Už aby povyrostl a mohl taky na kolo...
Není tady
Petruša napsal(a):
Sumi ať je klukům brzo dobře
Díky.
Šimi je v pohodě, ten to má spíš z alergií. Ale Sebi se mi nezdá...
Není tady
Suma napsal(a):
akar napsal(a):
jsem chtela jit s vama ve stredu plavat, ale budem to muset nechat na nejakou dalsi stredu, dneska jsem koukala, ze zrovna ve stredu 6.5. je tam blokove cisteni, tak bych musela parkovat kdo vi kde a na to jsem desne pohodlnaNo vidíš, ještě to.... A já nevím jestli půjdem, podle toho, jak Sebínkovi bude zítra...
jo a koukala jsem, ze uz se delaji zapisy na podzim a na prechod z MB na VB je termin 10.6. od 8:00 do 12:00
Není tady
Sumi tak posíláme pofoukáníčko u nás taky marodíme
manžel byl koupit ten mucosolvan a zítra jdu k dr
Není tady
Suma napsal(a):
Petruša napsal(a):
Sumi ať je klukům brzo dobře
Díky.
Šimi je v pohodě, ten to má spíš z alergií. Ale Sebi se mi nezdá...
chuderka malej, at je mu brzo lip
Není tady
andulka napsal(a):
manžel byl koupit ten mucosolvan a zítra jdu k dr
hlavne mu ho nedavej na noc, at mu neni jeste hur
Není tady
Suma napsal(a):
No, já si ten víkend zas tak neužívala. Všichni ráno zdrhli na kola a já celý den hlídala Sebínka sama... Už aby povyrostl a mohl taky na kolo...
co budete na kola porizovat pro Sebiho? - sedacku nebo vozitko? nebo budete jezdit az sam?
Není tady
akar napsal(a):
Suma napsal(a):
akar napsal(a):
jsem chtela jit s vama ve stredu plavat, ale budem to muset nechat na nejakou dalsi stredu, dneska jsem koukala, ze zrovna ve stredu 6.5. je tam blokove cisteni, tak bych musela parkovat kdo vi kde a na to jsem desne pohodlnaNo vidíš, ještě to.... A já nevím jestli půjdem, podle toho, jak Sebínkovi bude zítra...
jo a koukala jsem, ze uz se delaji zapisy na podzim a na prechod z MB na VB je termin 10.6. od 8:00 do 12:00
jj, kdo bude dřív, může vzít číslo i pro druhou... zkusím to spojit s MŠ...
Není tady
akar napsal(a):
andulka napsal(a):
manžel byl koupit ten mucosolvan a zítra jdu k drhlavne mu ho nedavej na noc, at mu neni jeste hur
cožeeeeee já ho na noc dala!!!!!!!!!!
Není tady