6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jj, máš pravdu, jenže mám rozdělanou práci... noci jsou prostě krátký...
Není tady
Dobré ráno holky...
teda musím Vám napsat, jakou mám skvělou náladu hned po ránu a zároven se Vám pochlubit...
tak nejdřív z toho že Adámek už se v noci nebudí a kojím ve 20:30 a další kojo bylo ve 4:45...
a pak z toho že jsem koukala na Adámka nejdřív prdínkoval a chtěl začít tlačit, tak jsem ho posadila na nočník, dala okolo něj hračky a on pochvilce začal sám tlačit a vykakal se do nočníku a i vyčůral... mám ohromnouuuuu radost takže ode dneška začínáme zkoušet a budu dávat na nočníček a hlavní že z toho nočníku neutíkal:-)
Upravil(a) Verunka (14. 5. 2009 6:54)
Není tady
akar... doufám že dneska tam ty // budou mnohem zřetelnější a že ranní-večerní nevolnosti nebudou přetrvávat moc dlouho
Novio.. ahoj Miší,tak doufám že se tu dneska ukážeš..těším se na novinky od vás
Není tady
Suma napsal(a):
Tak už mám teky 1 rok!
http://rodina.cz/babinetijarnatka08/alb … xx-int.jpg
http://rodina.cz/babinetijarnatka08/alb … xxxint.jpg
- moc vam to obema slusi a Sebinek je vazne kouzelny
Není tady
Verunka napsal(a):
akar... doufám že dneska tam ty // budou mnohem zřetelnější a že ranní-večerní nevolnosti nebudou přetrvávat moc dlouho
tak nevim, z toho ranniho testu nejsem vubec moudra, neprijde mi, ze by to bylo nejak zretelnejsi nez vecer, no necham to ted u ledu, bud do vikendu zesili // nebo treba dostanu MS nebo se pak objednam k Dr.
Není tady
hezké ráno,
tyyyyyyyyy joooooooooo to jsou noviny...AKAR.....za pár dní tam bude dálnice //....určitě....moc ti to přeju, i když jsi chtěla trochu později...ale manžel bude rád, ten chtěl začít dřív, že?....
a já si tak trochu myslela, jestli náhodou to není nemoc, ale těhu....jenže došel manžel, tak jsem jen rychle večer písla......
no já vám budu holky závidět....moc vám to přeju......
tak jsem zvědavá na další testování.....
a veru, co ty? je ti líp?
no fotečky sebiho a amálky nemají chybu...jsou to krásné děti a zdá se, že si rozumněli....
fotečky z oslavy jsou super a moc to sebimu i s mámou sluší....
jo a já děkuju za pochvalu fotek, se úplně červenám....
Není tady
akar napsal(a):
Verunka napsal(a):
tak nevim, z toho ranniho testu nejsem vubec moudra, neprijde mi, ze by to bylo nejak zretelnejsi nez vecer, no necham to ted u ledu, bud do vikendu zesili // nebo treba dostanu MS nebo se pak objednam k Dr.
no jsi na začátku, tak hcg ještě není vysoké....ale uvidíš za pár dní....
ježíš, já mám takovou radost....přeju, at to probíhá tak jak má.....
Není tady
jsem se chtěla omluvit...skoro každá moje věta začíná na NO nebo TAK....si pořád říkám, že si na to musím dát pozor, na druhou stranu to ze sebe chrlím, jak mi zobák narostl....
Není tady