|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj holky,
Veru,krásný fotky kluků
Mikči jsou supééér
!A fotka na klouzačce taky dobrá
(to je někde v M.?).
A NOvii pozdravuj
.
Meryblue,veliká gratulka k chození Štěpánka
.
Akar,to jsou zprávy....
.Je to smutný s tvým dědou
.
Andulko,Verunka spinká ráno,když přijdeme ze školky.Takže asi tak 9:00-10:30/11:00.Jak kdy.Ale usne ráno vždycky.A odpolko usíná mezi jednou a druhou hoďkou.A spí taky hodinku a půl,až dvě.
Sluni,to je dobře,že nemusíš do nemocnice na vyčištění.A budu držet pěsti,aby se vám mimčo povedlo
.
Petruš,jak je...?
Dnes na náměstí studentíci prodávali kytičky ve sbírce v boji proti rakovině,tak jsem koupila dvě
.

Není tady
Dopis od Davídka mě pobavil-))))))))))))
Sluní, neboj, však brzy budou taky dvě na testu, tipuju to hned na tenhle cyklus-když to hodíte lážo, plážo...
já bych taky přijela, kdybych alespon trochu mohla...
děkujemeeee-)
Není tady

se srazem taky souhlasim, pokud budeme s A. ok, tak dojedu kamkoliv (klidne i nekoho naberu do auta
)
Veru, tak at ti je brzo lip
- me je taky pekne na nic, uz jsem byla asi 3x na zachode, tresti me hlava, boli zaludek - proste celkove 

Není tady
jejda, veru, akar...snad bude zítra líp a nerozjede se to...
jsem s vámi chtěla pokecat, ale manžel právě dojel z práce...tak půjdu za ním....
jo přidala jsem pět nových foteček na rodinku...
přeju krásný večer.....papa
Není tady
bubbli... fotečky naprosto náááádhernýýýýý ...........a normálně ti musím hodit kompliment, ty si tak krááááásnnnnnáááááá ženskáááá..... je to neuvěřitelný jaká si krásná a přitom máš tři raubířky ...fakt klobou dolů 
Není tady

BUBBLI nebudu ani nic psát k fotečkám, naprosto a doslova souhlasim s Verunkou
SLUNI taky krásný fotky, Ríša je krásnej kluk 
Není tady

holky tak u me to asi nebude marodeni
nasla jsem ducha na mamatestu
Upravil(a) akar (13. 5. 2009 21:55)

Není tady

no nekéééé, tý jooo gratulujuuuuu (zatim teda jen potichoučku dokud duch nezesílí, ale mamatestu věřím
)
Není tady
akar napsal(a):
holky tak u me to asi nebude marodeni
nasla jsem ducha na mamatestu
http://www.totsites.com/totimages/34627 … 0-31DC.jpg
nekecéééééééééj 

Není tady

Bubbli, Sluni - super fota
ty deticky jsou tak kouzelny 

Není tady
Bubli no já smekáááám
jsi nádherná a děti taky
Sluni a R je taky nádherný....musíš toho krasavce ukazovat častěji
Není tady

holky ja jsem z toho celkem prekvapena, uvidim co ranni test - nejak jsem cekala na MS a nic
misto toho je mi blbe a jsem desne utahana. Ale nejak nevim, kdy by se to melo udat, davame si bacha

Není tady

akar napsal(a):
holky ja jsem z toho celkem prekvapena, uvidim co ranni test - nejak jsem cekala na MS a nic
misto toho je mi blbe a jsem desne utahana. Ale nejak nevim, kdy by se to melo udat, davame si bacha
to se stává 
Není tady

Verunka napsal(a):
akar a jak tě napadnul si udělat test???,
teda to bude mít amálka sourozence dřív než si s tím počítala:-)))
a co manža na to ??,
to manza, sel z prace a donesl my dve krabicky mamatestu
- protoze uz dva dny jsem jak prastena, utahana atd.

Není tady