6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
elvička17 napsal(a):
akar napsal(a):
Zelvi, tak to ma slusny bonusy (mela jsem podobne, ale to uz je minulost ) a taky slo vse do domecku.
a kdy se do staveni vrhnete (nebo jste uz zacali? )Akar, projekt u je hotový, teď to vázne na jakémsi povolení ohledně připojení vody. Potřebujeme souhlas majitelky vedlejího domu a ona je pořád někde v USA.
Nějak kolem dvacátého by měla být tady, tak u se to snad konečně hne. Je to hrozný, pořád něco. Nicméně letos se začne s hrubou stavbou. Tomu věřím, no musím
tak drzim palce, at jde stavba hladce a podle vasich predstav
jj to znam - my uz mame postaveno, rok bydlime a stale neco resime
Není tady
tak jsem se koukala na pocasi a ma byt az do ctvrtka hnusne, to me asi trefi - budu muset A. vymyslet nejaky program, nebo se zblazni - vydi pres sklo na piskoviste a kocarek a chce porad ven - dnes jdem plavat, tak to se zabavi, ale co budem delat dalsi dny nemam tuseni - MC byva az v patek - to je statni svatek, tak to taky pada
ted me napadlo Sumo jdete ve stredu plavat?, ze bych koukla jestli neni u vas volna hodina
Upravil(a) akar (4. 5. 2009 12:31)
Není tady
holky prosím vás co dáváte dětem na zahleněné průduky?
Není tady
andulka napsal(a):
holky prosím vás co dáváte dětem na zahleněné průduky?
Davidkovi prejem brzke uzdraveni - byli jste u Dr na poslech?
ja bohuzel nemuzu radit, jsme meli kasel jen 2x a pokazde na poslech ciste (tak zabral pres den Mucosolvan a na noc Sinecod)
Není tady
elvička17 napsal(a):
Teda Petruo Ty Kubíčka budí
Já teda kdy jsem se potřebovala učit, tak jsem nechávala Petruku spát i do sedmi večer , ale taky do těch esti tak různě kolem postýlky ustím a tak...
ale dělam to hrooozně nerada Včera usnul a v 17.15, tak jsem ho nechala spát do 17.40, pak sjem ho ale musela vzbudit. A spal fakt tvdě, protoe jinak jak se zastavíkoůčár je vzhůru a včera stál jakou dobu, jetě jsme halekali a on furt spal
Není tady
ahojky holky,
tak místo ehlení mi tu zazvonila kamarádka a li jsme ven.. ale pěkně mě to ofouklo take mě to čeká večer a nebo zítra...
meryblue...hezkej avatar... a jetě má nějakou fotečku Stěpíka???
andulko....dáváme mucosolvan...
Není tady
Veru, mám, ale vechny mám z toho naeho fotáku nějak veliký, já s tim pořádně neumim, take musim vechny v Corelu zmenovat a není moc času, ale slibuju, e dám po oslavně na rodinku fotku z oslavy....
Není tady
akar napsal(a):
pred chvilkou mi muj udelal radost, volal, ze necekane dostal bonusy (neco pres 30tis) - coz je super (puvodne je nemel dostat, neni tam jeste cely rok, jen trictvrte) - takovehle necekane fin.injekce muzu (u nas se davaji az pristi mesic, psali mi jak je chci vyplatit, ale jelikoz jsem byla pul roku na materske + jeden mesic dovca, tak necekam zadne zazraky, jestli vubec neco - ale budu rada, za kazdou kacku - i kdyby mi poslali treba tisicovku )
akar.... to sem píe schválně,e jo ?
Není tady
andulko,asi mucosolvan,ale radi vdy zajdu k doktorce.
Ono taky jde o to,jestli si ti Davídek můe,nebo nemůe odkalat.
Není tady
penizek napsal(a):
akar napsal(a):
pred chvilkou mi muj udelal radost, volal, ze necekane dostal bonusy (neco pres 30tis) - coz je super (puvodne je nemel dostat, neni tam jeste cely rok, jen trictvrte) - takovehle necekane fin.injekce muzu (u nas se davaji az pristi mesic, psali mi jak je chci vyplatit, ale jelikoz jsem byla pul roku na materske + jeden mesic dovca, tak necekam zadne zazraky, jestli vubec neco - ale budu rada, za kazdou kacku - i kdyby mi poslali treba tisicovku )
akar.... to sem píe schválně,e jo ?
schvalne ne, ale udelalo mi to radost
Není tady
Akar reakce na loutenku nebyla ádná,akorát teď rýmujem,moná to bude k tomu - oslabenej organizmus
A gratuluju knečekaným bonusům ,taky by se mi nějaký ikly,ale dostanu tak leda prd
Andulko dej Mucosolvan ráno,v poledne a v 16,na noc pak - pokud kale Stoptusin/Sinecod (je to to stejný,akorát Sinecod je podstatně draí).
Jo a zvedni mu madračku pod hlavou.
F má rýmu a dneska začal i kalat
Upravil(a) heri1 (4. 5. 2009 16:03)
Není tady
Holky dík....
vůbec to nechápu, rýmu nemá akorát začal v noci sýpat
dneska u mluví divně...jde poznat v hlase e to má na průdukách
nic jiného ne Hedelix nemám tak raději zajdu zítra něco koupit....jo a myslíte e mám jít k Dr?
Není tady
Holky a neuvěříte ale Davídek celý den chodí po bytě jak "Paa" sem tam se přidrí kuchyňské linky semtam stěny ale máruje po celém bytě sem a tam
s manelem jsme v oku
Není tady
Heri kurňa to jsem zanedbala a měla jsem mu tu loutenku dát taky...ale u to asi nestihnu, né?
Koncem května jdem na Pritronix...kdy jdete vy ostatní?
Není tady
andulka napsal(a):
Holky a neuvěříte ale Davídek celý den chodí po bytě jak "Paa" sem tam se přidrí kuchyňské linky semtam stěny ale máruje po celém bytě sem a tam
s manelem jsme v oku
teeeeda ten se rozchodil velikanska gratulace
Není tady
andulka napsal(a):
Heri kurňa to jsem zanedbala a měla jsem mu tu loutenku dát taky...ale u to asi nestihnu, né?
Koncem května jdem na Pritronix...kdy jdete vy ostatní?
my jdem asi nekdy v lete (ja moc neposlouchala, rikala, ze mi to rekne/napise ted jak pujdem na zloutenku, jen ji mam rict, jestli chci tu placenou nebo neplacenou)
Není tady
co je placená a neplacená?
a kdy jdete na ty příunice, zarděnky....?
Není tady
Akar jak jde chůze Amálce?
já jsem ráda e u apkáme protoe jsem co 14dní kupovala nové tepláky a taky mě tvalo e leze pořát po zahradě a z toho je teď nachlazený
mamka mu v sobotu dala patně plínku(měl venku pindíka) a byl dlouho počuraný....úplně celý Zrovna spal v kočárku a pročural i ten kočárek
neměla jsem tam dost oblečení tak lítal v letních kalhotech....myslela jsem si e se z toho nachladí
teď mě to tve
Není tady
ANDULKO pokud si myslí e to má na průdukách, mazej k dr., nevim na co čeká!!! Pokud má zánět průduek musí mít ATB... Drim palce aby neměl
Není tady
Petrua napsal(a):
ANDULKO pokud si myslí e to má na průdukách, mazej k dr., nevim na co čeká!!! Pokud má zánět průduek musí mít ATB... Drim palce aby neměl
Peti ví co já jsem v tom tele v nemocech se nevyznám....a já k Dr nechodím tak nevím kdy mám jít s Davídkem ale ok...zítra tam zajdu
Není tady
andulka napsal(a):
Petrua napsal(a):
Peti ví co já jsem v tom tele v nemocech se nevyznám....a já k Dr nechodím tak nevím kdy mám jít s Davídkem ale ok...zítra tam zajdu
určitě, třeba to na průdukách nemá a ty bude aspoň klidnějí
Není tady
andulka napsal(a):
co je placená a neplacená?
a kdy jdete na ty příunice, zarděnky....?
no ja myslela, ze Pritronix je ta kombinace priusnice atd. - me rikala Dr. jestli ji chci dat tu kombinaci co je hrazena pojistovnou nebo tu druhou, co se priplaci (tvrdila, ze by mela byt setrnejsi) - no a na to jdem nekdy v lete (ve ctvrtek budu vedet vic)
Není tady