18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky,
Kuba má ráno kolem osmé mlíko a pak v 10 svačinu,někdy chleba se sýrem,někdy bobíka nebo jogurt. Včera měl poprvé rajče, dala jsem mu ho bez slupky. Ale on neumí ukusovat,anit en chleba. Kdy mu ho dam do pusiny, tak neví co s tim, spí jen stáhne zubama ten sýr a kdy mu dam rohlík, tak do něj kousne a zahodí ho. Na kousky to batí v pohodě, asi prostě neví co s tim velkým dělat
a byli jsme oba u zubařky, a on prý má tu uzdičku nějak jinak a apravděpodobně mu to budou muset časem miknout. Uvidíme, dost se to tu u řeilo, tak vím o co jde
Není tady
do nového domečku samé dobré zprávy
Akar jo u nás je to to samé....odloupne co má na chlebu a jí to zvlá
zeleninu jí vechnu ale kedlubnu vařím
polévky stále mixuju....ty vodové patně jí a cintá
Není tady
jo k ěm věcičkám - některý si schovávám (ale minimum) a u jsem poslala druhou krabici do DD. Je mi to líto, taky bych ráda schovala pro dalí...
Není tady
Ahoj holky,
to jsem ráda, e taky neblbnu s tím balíčkováním jenom já Dneska přily dvě bodýčka, s límečkem, no úasný
Vychází to na kadý den jeden balíček
Mi přily vrácený daně, tak řádím.
Akorát musím vysolit v budoucnu pět litrů za opakování zkouky, teď jsem si objednala literaturu za patnáct stovek, auto asi bude muset na garančku, ach jo, kde vzít a nekrást
No jinak u nás se teď vstává docela zvlátně, před devátou, take já vstávám v osm a v klidu si vypiju kafčo, nasnídám se, i si stihnu namalovat obličej na xicht, zřejmě směřujeme k vynechání jednoho spaní
K zubařce jdeme v červnu, je tu nějaká co se zaměřuje na miminka. Jedna dvojka se pořád nechce proříznout, take máme mrzouta a v noci jedno buzení.
U nás v kočárku to docela ujde, pokud jsou kolem pejskové nebo malé děti, tak je to v pohodě, pak se válíme v parku na louce, je to místo, kam nesmí psi, no akorát dneska to na válení nevypadá.
Jinak my schováváme vechno oblečení.
Není tady
Petrua napsal(a):
penizek napsal(a):
Petrua napsal(a):
AKAR nezobrazujou, u jsem si thoo vimla minule...
PRO PENÍZKA kdy jsme s etu nějak "seznámily" jako těhulky, psala jsem ti jednou, e u si vzpoomínám na tebe i Vaíka, e jsme si u psaly. A teď jsem to úplnou náhodou nala, koukla jsem tu na poslední stránku Maminek a batolátek. Take http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=5267Petru ,já si pamatuju,jak jsme si posílaly fotky e-mailem .A jak to uteklo ....
neuvěřitelně Vem si e D byly dva a Vaíkovi tři a teď máme roční druý děti...
No,to má pravdu ...
Není tady
penizek napsal(a):
Petrua napsal(a):
penizek napsal(a):
Petru ,já si pamatuju,jak jsme si posílaly fotky e-mailem .A jak to uteklo ....neuvěřitelně Vem si e D byly dva a Vaíkovi tři a teď máme roční druý děti...
No,to má pravdu ...
já jsem se u toho tlemila kdy jsem to četla, jak jsi dostala přes ucho.. A za chvíli bude mít podobný věci od Verunky
Není tady
Heri,to se nedivím,e jetě uvauje o miminku .
Jak píe,e dává Filípkovi na talířek jen 2-3 kousky...u nás to jde taky jen takhle.A dobrý nápad s nastrouhaným sýrem,to zkusím .
akar,tak Amálka je pěkný jedlík .
bubble,mě se taky splnilo,co jsem chtěla .Za děti jsem moc ráda,neměnila bych ani náhodou! Dál u nebudu osud pokouet...
A nejsi sama,kdo kojí i přes den,u nás jede denní kojo pořád .V noci se Verunka budí vyjímečně(3x ukám ).
elvi,bodla by tiskárna na peníze,co ?Nebo nějaký sponzor .
Není tady
Petrua napsal(a):
penizek napsal(a):
Petrua napsal(a):
neuvěřitelně Vem si e D byly dva a Vaíkovi tři a teď máme roční druý děti...No,to má pravdu ...
já jsem se u toho tlemila kdy jsem to četla, jak jsi dostala přes ucho.. A za chvíli bude mít podobný věci od Verunky
...To jo a jetě odkouká lumpárny od bráchy .I kdy ten je celkem v pohodě.A na to,e si začal íííleně vymejlet .
Není tady
To je náhodou supr, e pořád kojíte, třeba se to mimčo takhle odstaví jednou samo
Tiskárnu tu mám docela kvalitní barevnou, moná začnu tisícovkama, a netrokaříme
Není tady
taky schovávám vechno oblečo....
My spíme u jen jedno denně po obědě 2h...
Jo, prcka občas taky chvilku venku ponosim, ale těch 11kg, co asi u má u se nedá dlouho nosit...nejsem ádná hubenina, ale i to je na mě moc-)
Není tady
11 kg má Kobliha taky, zatím se to jetě dá, nosím před spaním v nosítku
No a venku, kdy jí to nebaví v kočárku.
Já právě čekám, e se nějak postupně posuneme k tomu jednomu poobědovému spaní, protoe se to postupně posouvá.
Teď spinká do těch devíti, v jedenáct odpadne zase, vzbudí se tak před jednou a v pět zase na hodinu tuhoň. Moc se mi to nelíbí vzhledem k tomu, e pak jde spát a v devět. Dá se říct e s přechodem na letní čas se to spaní posunulo o tu hodinu.
Není tady
penizek napsal(a):
Petrua napsal(a):
penizek napsal(a):
No,to má pravdu ...já jsem se u toho tlemila kdy jsem to četla, jak jsi dostala přes ucho.. A za chvíli bude mít podobný věci od Verunky
...To jo a jetě odkouká lumpárny od bráchy .I kdy ten je celkem v pohodě.A na to,e si začal íííleně vymejlet .
D si taky jeden čas vymejlel. Teď u je to odbrý, ale zase mě tve e kecá hovadiny (jako slova kterýneexistujou)
a tiskárnu na prachy bych taky nějakou brala Mam tu uetřený 2.000 za který jsem chtěla koupit konfer. stolek v barvě tý stěny a včera nám upadl výfuk, take bude houby a ne stolek
Není tady
elvička17 napsal(a):
11 kg má Kobliha taky, zatím se to jetě dá, nosím před spaním v nosítku
No a venku, kdy jí to nebaví v kočárku.
Já právě čekám, e se nějak postupně posuneme k tomu jednomu poobědovému spaní, protoe se to postupně posouvá.
Teď spinká do těch devíti, v jedenáct odpadne zase, vzbudí se tak před jednou a v pět zase na hodinu tuhoň. Moc se mi to nelíbí vzhledem k tomu, e pak jde spát a v devět. Dá se říct e s přechodem na letní čas se to spaní posunulo o tu hodinu.
jé to já bych brala, Kuba jde večer do postýlky ve 20.00, ale usíná taky před devátou,ale ráno vstává mezi 6.30 - 7
Není tady
Heri diky za tip, zkusim zitra na snidani
ja vecicky taky schovavam, mozna se budou hodit (jestli se bude druhy kluk, tak to pujde vse na MMB , ale to neva, hlavne aby druhy bylo )
Není tady
pred chvilkou mi muj udelal radost, volal, ze necekane dostal bonusy (neco pres 30tis) - coz je super (puvodne je nemel dostat, neni tam jeste cely rok, jen trictvrte) - takovehle necekane fin.injekce muzu (u nas se davaji az pristi mesic, psali mi jak je chci vyplatit, ale jelikoz jsem byla pul roku na materske + jeden mesic dovca, tak necekam zadne zazraky, jestli vubec neco - ale budu rada, za kazdou kacku - i kdyby mi poslali treba tisicovku )
Upravil(a) akar (4. 5. 2009 12:10)
Není tady
Velice obdivuju holky vaí odhodlanost. Já se druhýho pořád jetě bojím. Necítím se jetě na to.
Akorát kdy vidím někde malinkatý miminko, tak mě napadne, e bych chtěla mít taky jetě takový jednou, ale kdy přijde na to dělání, tak dostanu strach
Petruo, kdy ti Kubíček pak odpadne, kdy vstává u před sedmou?
Tak to je milý s těma bonusama, elvák měl 200 táců, nicméně u nás jde vechno na barák
A jinak v mý poslední práci, ani uk, krize je velice dobrý důvod
Jetě jsem se chtěla zeptat, jestli u jste byly u zubaře s miminem a jak se jim tam líbilo?
Upravil(a) elvička17 (4. 5. 2009 12:13)
Není tady
Heri mel F. nejakou reakci na zloutenku? (ja jen, na co se mam pripravit, jdem ve ctvrtek a na vikend prijedou nasi, chceme jit v sobotu na Okor atd. - proste vyletovat, tak jestli nahodou nebudem skrz ockovani doma )
Není tady
Zelvi, ja to zase radeji nechci oddalovat, protoze by se mi pak nemuselo chtit a jedinacka bych mela jen velice nerada. Muj se zase vcera vecer ptal, kdy ze budem delat to druhy?
Není tady
Zelvi, tak to ma slusny bonusy (mela jsem podobne, ale to uz je minulost ) a taky slo vse do domecku.
a kdy se do staveni vrhnete (nebo jste uz zacali? )
Není tady
my jeste u zubare nebyly musim najit nejakeho vhodneho zubare, ktery bere deti a vubec nekoho bere (ja mam zubare na Morave a muj v Praze )
Není tady
akar napsal(a):
Zelvi, ja to zase radeji nechci oddalovat, protoze by se mi pak nemuselo chtit a jedinacka bych mela jen velice nerada. Muj se zase vcera vecer ptal, kdy ze budem delat to druhy?
Akar, honí se mi hlavou spousta věcí a tohle taky.
Sama jsem vyrůstala jako jedináček a vím, e následky si člověk s sebou nese.
Také mám pocit, e Petruku asi nebudu moct dát do jesliček, třeba a mi skončí dvouletá rodičovská, co ona vyvádí jenom u babičky, kdy jdu já nebo elvák jen na záchod, nebo kdy jí tam nechám na hlídání, no comment.
Take asi by bylo lepí zůstat doma s druhým.
Měla jsem hezký plány, ohledně práce doma atd., teď v realitě vidím, e to ádná sranda nebude.
Taky u mi není dvacet...
Nicméně, pořád vítězí zatím ten pocit, e si chci Petruku v klidu uít
Není tady
akar napsal(a):
Zelvi, tak to ma slusny bonusy (mela jsem podobne, ale to uz je minulost ) a taky slo vse do domecku.
a kdy se do staveni vrhnete (nebo jste uz zacali? )
Akar, projekt u je hotový, teď to vázne na jakémsi povolení ohledně připojení vody. Potřebujeme souhlas majitelky vedlejího domu a ona je pořád někde v USA.
Nějak kolem dvacátého by měla být tady, tak u se to snad konečně hne. Je to hrozný, pořád něco. Nicméně letos se začne s hrubou stavbou. Tomu věřím, no musím
Není tady
AKAR gratuluju manelovi k bonusům (ELVI 200t... )
ELVI u zubaře jsem byla s Kubou dneska, někde ní jsem to psala. A dopoledne usíná v +- 11. Někdy vstane a kolem 13.30 - 14.00 a to u větinou odpoledne nespí. Jinak odpoledne usne taky třeba kolem 17, spí dřív, ale nenecham ho spát dýl ne do nějakých 17.15 - 30 (podle toho kdy usne )
Není tady
elvička17 napsal(a):
akar napsal(a):
Akar, honí se mi hlavou spousta věcí a tohle taky.
Sama jsem vyrůstala jako jedináček a vím, e následky si člověk s sebou nese.
Také mám pocit, e Petruku asi nebudu moct dát do jesliček, třeba a mi skončí dvouletá rodičovská, co ona vyvádí jenom u babičky, kdy jdu já nebo elvák jen na záchod, nebo kdy jí tam nechám na hlídání, no comment.
Take asi by bylo lepí zůstat doma s druhým.
Měla jsem hezký plány, ohledně práce doma atd., teď v realitě vidím, e to ádná sranda nebude.
Taky u mi není dvacet...
Nicméně, pořád vítězí zatím ten pocit, e si chci Petruku v klidu uít
vsak treba jeste pockej az na to budes pripravena, hnat se do druheho, jen proto, abys mela splnino je blblbost (ja se na to celkem tesim)
no A. dela taky vetsinou sceny, kdyz si ji nekdo bere nebo kdyz ji prijde sestrenice hlidat - ale jakmile ji ten clovek rychle zabavi (z 90% jidlem ) tak je razem klid a pak kdyz si ji beru zpet, tak se od nich vetsinou nechce odlepit
Není tady
Teda Petruo Ty Kubíčka budí
Já teda kdy jsem se potřebovala učit, tak jsem nechávala Petruku spát i do sedmi večer , ale taky do těch esti tak různě kolem postýlky ustím a tak...
Není tady