18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
penízku, nesmutni....na mě to taky kadou chvilku doléhá....za chvilku bětka odroste a budu čekat a na vnoučata...
dnes má manel narozky, kristovy léta....chci mu udělat tvarohový dort s ovocem, snad nedojede a večer, at mu děcka popřejí......
Není tady
penizek napsal(a):
akar napsal(a):
jak vase deti snidaji? A. ji nejdriv zeleninu, pak rozevre rohlik - vytahne syr nebo sunku (tu sni), pak az basti rohlik s maslem - nejak ji nemuzu namotivovat aby jedla vse dohromady (asi chci po ni moc, co? )
...no,tak to Amálka batí krásně...měla by jsi vidět Verunku u snídaně ... máme rohlíček(nebo chleba vude).Nejdřív okoue a oulá sýr,co jí namau,nebo rozdrolí plátek sýru,ten pak zobe...dodatečně .ádný exluzivní stolování se u nás nekoná .
nápodobně....zatím se nedoaduje, e by jedla sama....tak ji dávám já kousat do chlebíku
Není tady
akar napsal(a):
penizek napsal(a):
akar napsal(a):
hezky zacatek noveho tydne (u nas taky prsi, a je zima )
teda nevim co se delo, ale A. poslednich 14 krasne spinka (teda spinkala) - zalehla v osm a vstavala v osm - ale dneska v noci se vzbudila pred pulnoci a odmitala spat ve sve postylce (jestli se ji neco zdalo nevim) - tak jsem ji vzala mezi nas a fakt jsem se moc nevyspala - neustale se vrtila a nez usla to bylo taky neco dneska je pro zmenu od rana silene protivna - nejdriv snedla jen trochu snidane, pak nechtela jit na nocnik a ve finale si stoupla ke dverim na terasu a jecela, ze nemuze jit ven ted mi sedi na kline a odmita si s cimkoliv hratahoj akar,a nelezou Amálce zoubky?Nebo jen ta změna počasí .
nevim, vsechno je mozny uz byl u nas dlouho klid - celou dobu pred i po svatbe byla moc hodna, hezky spavala, tak ted az jsem s ni tu sama, tak si to musi nalezite vybrat
ale to je fakt,byla zvyklá,e se poslední dobou něco dělo .
Není tady
jo andulko, dívala jsem se na odkaz na nosítko...vypadá dobře....ale váí 3,5 kg....to jsou vechny podobně těké? mě to přijde hodně, kdy do toho posadím jetě dalích x kilo těké dítě....nevyznám se v tom, jen mě to zarazilo....
Není tady
bubble napsal(a):
penízku, nesmutni....na mě to taky kadou chvilku doléhá....za chvilku bětka odroste a budu čekat a na vnoučata...
dnes má manel narozky, kristovy léta....chci mu udělat tvarohový dort s ovocem, snad nedojede a večer, at mu děcka popřejí......
bubbli,díky .No jo,ty u má asi taky splněno,viď ?
Manelovi vechno nej k narozeninám .Mňam...dortíček ....
Není tady
penizek napsal(a):
bubble napsal(a):
dnes má manel narozky, kristovy léta....chci mu udělat tvarohový dort s ovocem, snad nedojede a večer, at mu děcka popřejí......bubbli,díky .No jo,ty u má asi taky splněno,viď ?
Manelovi vechno nej k narozeninám .Mňam...dortíček ....
taky díky...jj mám splněno, chtěla jsem tři, mám tři, dokonce jsem chtěla i to pořadí pohlaví....jsem astná.....víc dětí bych moná zvládla, ale finance nepřejí.....a opravdu pro mě jsou ty tři děti akorát....
Není tady
akar napsal(a):
jak vase deti snidaji? A. ji nejdriv zeleninu, pak rozevre rohlik - vytahne syr nebo sunku (tu sni), pak az basti rohlik s maslem - nejak ji nemuzu namotivovat aby jedla vse dohromady (asi chci po ni moc, co? )
Akar
Toto je pro mě vtip týdne.
Hned bych tě zavolala k nám na snídani. Myslím, e já si počkám jetě dlouho, ne bude A. jíst rohlík stejně, jako tvoje A.
Tak u nás:
Dostane půlku rohlíku, je nadená, hned začne ukusovat. Ukusuje obrovské kusy, ty jí pak padají z pusy, jakmile jí nějaký takový vypadne, sebere ho, a ručičkama rozdrolí na co nejmení kousky...
Přitom ukusování občas něco v pusince zůstane, ale na najedení to fakt není. Já do ní mezitím tlačím taky malé kousky přímo do pusy.
Není tady
akar napsal(a):
penizek napsal(a):
akar napsal(a):
hezky zacatek noveho tydne (u nas taky prsi, a je zima )
teda nevim co se delo, ale A. poslednich 14 krasne spinka (teda spinkala) - zalehla v osm a vstavala v osm - ale dneska v noci se vzbudila pred pulnoci a odmitala spat ve sve postylce (jestli se ji neco zdalo nevim) - tak jsem ji vzala mezi nas a fakt jsem se moc nevyspala - neustale se vrtila a nez usla to bylo taky neco dneska je pro zmenu od rana silene protivna - nejdriv snedla jen trochu snidane, pak nechtela jit na nocnik a ve finale si stoupla ke dverim na terasu a jecela, ze nemuze jit ven ted mi sedi na kline a odmita si s cimkoliv hratahoj akar,a nelezou Amálce zoubky?Nebo jen ta změna počasí .
nevim, vsechno je mozny uz byl u nas dlouho klid - celou dobu pred i po svatbe byla moc hodna, hezky spavala, tak ted az jsem s ni tu sama, tak si to musi nalezite vybrat
Vidí, jak je tolerantní, dala vám klid na to, abyste si mohli uít svatbu
Není tady
bubble napsal(a):
penizek napsal(a):
bubble napsal(a):
dnes má manel narozky, kristovy léta....chci mu udělat tvarohový dort s ovocem, snad nedojede a večer, at mu děcka popřejí......bubbli,díky .No jo,ty u má asi taky splněno,viď ?
Manelovi vechno nej k narozeninám .Mňam...dortíček ....taky díky...jj mám splněno, chtěla jsem tři, mám tři, dokonce jsem chtěla i to pořadí pohlaví....jsem astná.....víc dětí bych moná zvládla, ale finance nepřejí.....a opravdu pro mě jsou ty tři děti akorát....
Bubble, já znám lidi, co mají jen jedno a druhé si nemůou dovolit kvůli financím, bytové situaci - nakonec to spolu souvisí... Tak buď ráda, za ty tři čertíky.
Není tady
akar napsal(a):
v jake podobe ji davas zeleninu? na male kousky, nebo ukusuje sama?
Není tady
ada78 napsal(a):
bubble napsal(a):
penizek napsal(a):
bubbli,díky .No jo,ty u má asi taky splněno,viď ?
Manelovi vechno nej k narozeninám .Mňam...dortíček ....taky díky...jj mám splněno, chtěla jsem tři, mám tři, dokonce jsem chtěla i to pořadí pohlaví....jsem astná.....víc dětí bych moná zvládla, ale finance nepřejí.....a opravdu pro mě jsou ty tři děti akorát....
Bubble, já znám lidi, co mají jen jedno a druhé si nemůou dovolit kvůli financím, bytové situaci - nakonec to spolu souvisí... Tak buď ráda, za ty tři čertíky.
jj, bohuel je to tak....v podstatě i my dlouho uvaovali, jestli bětku pořídíme.....dá se to zvládnout, jasně e by se ada a mara mohli mít později líp, kdyby byli jen dva....ale na druhou stranu je učíme skromnosti...mareček ted dostal k svátku nějaké oblečení, co potřeboval a jakou měl radost, hned si to přiměřoval....samo e dostal i nějaké hračky, ale prostě na něm i na adi jde vidět ten vděk i za takové dárky, nad kterými by ostatní děti ohrnuly nos....bohuel musíme trochu počítat penízky, aby jsme vyli, ale u bych tu bezstarostnost za ty tři čertíky nevyměnila....
Není tady
Jo, a kojím u jen v noci.
Večer jsem dávala zapít kai, to u nehrozí a nechce u ani ráno, kdy je probuzená. Zato v noci v tom polospánku bude řvát, dokud nedostane.
Budu muset zkusit nějaký ten Sunar. Kdo jste začínaly a teď, koupili jste zrovna 12?
Mám tu jedničku, co jsme měli pro jistotu, kdyby nelo kojo, tak tím snad nic nepokazím, ne? Kdoví, jestli to bude vůbec chtít....
Není tady
bubble napsal(a):
ada78 napsal(a):
bubble napsal(a):
taky díky...jj mám splněno, chtěla jsem tři, mám tři, dokonce jsem chtěla i to pořadí pohlaví....jsem astná.....víc dětí bych moná zvládla, ale finance nepřejí.....a opravdu pro mě jsou ty tři děti akorát....Bubble, já znám lidi, co mají jen jedno a druhé si nemůou dovolit kvůli financím, bytové situaci - nakonec to spolu souvisí... Tak buď ráda, za ty tři čertíky.
jj, bohuel je to tak....v podstatě i my dlouho uvaovali, jestli bětku pořídíme.....dá se to zvládnout, jasně e by se ada a mara mohli mít později líp, kdyby byli jen dva....ale na druhou stranu je učíme skromnosti...mareček ted dostal k svátku nějaké oblečení, co potřeboval a jakou měl radost, hned si to přiměřoval....samo e dostal i nějaké hračky, ale prostě na něm i na adi jde vidět ten vděk i za takové dárky, nad kterými by ostatní děti ohrnuly nos....bohuel musíme trochu počítat penízky, aby jsme vyli, ale u bych tu bezstarostnost za ty tři čertíky nevyměnila....
Bubble, ono jim to nakonec do ivota bude jen k dobru, kdy se naučí, e nemůou mít vechno.
Není tady
ada78 napsal(a):
Večer jsem dávala zapít kai, to u nehrozí a nechce u ani ráno, kdy je probuzená. Zato v noci v tom polospánku bude řvát, dokud nedostane.
Budu muset zkusit nějaký ten Sunar. Kdo jste začínaly a teď, koupili jste zrovna 12?
Mám tu jedničku, co jsme měli pro jistotu, kdyby nelo kojo, tak tím snad nic nepokazím, ne? Kdoví, jestli to bude vůbec chtít....
tak u nás se kojí přes den i přes noc...připadám si u úplně vycuclá....taky chci koupit nějaké to mlíčko a zkusit, jestli by to nepila.....chtěla jsem ji jak maru kojit do roku a postupně odstavit, ale bude to asi horí....vzhledem k tomu, e moc nesní, jsem ráda, e si aspon cucne....achjo
Není tady
no u se mi to mrně kroutí venku v kočáře, tak jdu za ní....mějte hezký den...
Není tady
Bubbli, mě právě moc nechce jíst ten chleba a rohlíky. Fakt toho sní málo. Take ty svačiny, to je pořád jen o jogurtech a přesnídávkách... toto mě tve, nevím, co s tím. A kojit taky nechce. Já nekojím přes den dávno a za to jsem teda moc ráda, u mě to straně vysilovalo.
kolik jsi kojila marečka?
Není tady
bubble napsal(a):
a dojde, tak mi napi, jak dlouho ti spí Bětka v kočáře? Malá u vůbec a kdy nedopatřením usne, tak spí půl hodiny a to je k ničemu, protoe potřebuje souvislý spánek 2 hod. Jene podruhé u za den neusne. Potřebuje na spaní postýlku, tam se můe otáčet, cestovat. V kočáře se chce ve spánku přetočit a zjistí, e to nejde, e je přivázaná a to ji probudí úplně.
Není tady
ada78 napsal(a):
akar napsal(a):
v jake podobe ji davas zeleninu? na male kousky, nebo ukusuje sama?
ale ona prave ten rohlik pak nedoji - ve finale sni tak jen tu zeleninu, syr nebo sunku a pulku z pulky rohliku
zeleninu: cherry rajcatka rozkrojim na pulku, okurku - silnejsi kolecko na cca 3 vetsi hranolky, papriku taky (ale tu moc nechce) a chutnaji ji redkvicky ze zahradky - tu ji davam celou - okusuje, zuzle, az ji celou zbasti - denne ma minimalne jednu
Není tady
Akar, to je jetě dobré, ta čtvrtka rohlíku, u nás ani to
Ty rajčátka loupe, nebo ne?
Není tady
ada78 napsal(a):
my mame doma sunar 12. (bananovou - Hami ani sunar bez prichuti nechtela) - tohle zblajzne hned, ale nema mliko kazdy den, kdyz ma hodne mlecnych veci pres den (jogurt, kasi, lipanka atd) , tak uz ji mliko necpu - ma to na stridacku, nekdy ma polivku k veceri misto kase a dostane pred spanim sunar (aby nemela stereotyp )
Není tady
ada78 napsal(a):
Akar, to je jetě dobré, ta čtvrtka rohlíku, u nás ani to
Ty rajčátka loupe, nebo ne?
neloupu nic, ani rajcata, ani okurku, ani papriku, ani redkvicku (akorat kedlubnu )
Upravil(a) akar (4. 5. 2009 10:37)
Není tady
ada78 napsal(a):
bubble napsal(a):
a dojde, tak mi napi, jak dlouho ti spí Bětka v kočáře? Malá u vůbec a kdy nedopatřením usne, tak spí půl hodiny a to je k ničemu, protoe potřebuje souvislý spánek 2 hod. Jene podruhé u za den neusne. Potřebuje na spaní postýlku, tam se můe otáčet, cestovat. V kočáře se chce ve spánku přetočit a zjistí, e to nejde, e je přivázaná a to ji probudí úplně.
spime taky jen jednou denne (po obede) - min. 1,5 max 3
Není tady
ahojky, děkujeme mooooc za roztomilé gratulaceeee-) jak jsem psala, oslavu s rodinou budeme mít a v sobotu, včera jsme dali prckovi dárky od nás, byl vykulenej a nevěděl, která bije-) ale líbilo se mi to-) odpo byla procházka...docela fajn den...
Jůůůů, Ronja u je těhulka? ta si taky teda počkala holka.....
Musim předělat metřík, u se nám zasekl....ach jo, to uteklo...taky na vás padá občas nostalgie?
V kočáru se prckovi taky moc nelíbí, u od mala, někdy v něm vydrí hodnej dlouho, hlavně ve městě, tam je na co koukat...a někdy spustí hysterák-)
Akar, taky to tak děláme, kdy u se mu nelíbí v kočáru, chvíli ho nechápe tapkat za ruku, ale nedělám to ráda...ale jedině tak je spokojenýl..
elvi, taky skoro kadý den běhám pro balíček na potu, řádim taky na MMB-)
Novi, ty jo, tak to mě pobavilo ta historka s fackou,...taky mě to moná čeká-))))
Sluni, taky se opatruj...
Ve nej do nového domečku....
těpík snídá Um-mlíko-jetě z flaky a k tomu dětské suenky...zatim...
Není tady
penizek napsal(a):
Petrua napsal(a):
AKAR nezobrazujou, u jsem si thoo vimla minule...
PRO PENÍZKA kdy jsme s etu nějak "seznámily" jako těhulky, psala jsem ti jednou, e u si vzpoomínám na tebe i Vaíka, e jsme si u psaly. A teď jsem to úplnou náhodou nala, koukla jsem tu na poslední stránku Maminek a batolátek. Take http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=5267Petru ,já si pamatuju,jak jsme si posílaly fotky e-mailem .A jak to uteklo ....
neuvěřitelně Vem si e D byly dva a Vaíkovi tři a teď máme roční druý děti...
Není tady
Ahoj
Akar já sýr strouhám a na ten rohlík mu ho připlácnu a sní to vcelku a unku rozsekám a ulehám s máslem a pak lehce namau,take nemá anci to vyďubovat .Rohlík dávám na půlku,nebo kolečka a chleba musí mít na malinký čtverečky a po dvou,max 3 na talířku,jinak to drobí,nebo háe na zem.Teď zjistil,e co hodí na zem,seere pes,tak ho to dost baví
Rajče neloupu,dávám nakrájený na měsíčky - jí i lupku,okurek na kolečka.
Bubbli taky jsem koukala na ostatní aukce,paní není trokař
Penízku nebuď smutná .Ale je fakt,e docela váně o tom dalím miminku uvauju
Není tady