29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Když odmaturujeme, jsme rádi.
Když poznáváme první polibky, je to úžasné a okouzlující.
Když najdeme toho pravého do života, je to štestí a jistota.
Když se z lásky narodí děťátko, je to zázrak a je to štěstí....
14 5
NAŠE BABINETÍ RODINKA: http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=12527
NAŠE WEBOVKY (autor: Novia): http://jarnatka-babinetu.websnadno.cz/
Andulka (TP: 31.3.2008)
28.1.2008 David 1900g/44cm (31+0)
Rustynka (TP: 8.3.2008)
1.3.2008 Patrik 3040g/49cm (39+0)
Heri1 (TP: 24.3.2008)
15.3.2008 Filip 2950g/48cm (38+5)
Gweenyx (TP: 15.3.2008)
21.3.2008 Matouš 3800g/52cm
Wanesa (TP: 17.4.2008)
25.3.2008 Karolína 2650g/48cm
Ondřej 2750g/49cm Camelia (TP: 1.4.2008)
28.3.2008 Michal 3300g/50cm
Katti (TP:12.4.2008)
7.4.2008 Daniel 3690g/51cm
Akar (TP: 29.3.2008)
8.4.2008 Amelie 3870g/51cm
Aluska (TP: 7.6.2008)
16.4.2008 Mathias 1990g/44cm
Ada78 (TP: 23.4.2008)
21.4.2008 Adéla
Novia (TP: 1.5.2008)
26.4.2008 Damián 2820g/47cm
Verunka (TP: 29.4.2008)
27.4.2008 Adam 3850g/52cm
Petruša (TP: 20.4.2008)
27.4.2008 Jakub 3550g/52cm
Penizek (TP: 28.4.2008)
28.4.2008 Veronika 3900g/52cm
Meryblue (TP: 27.4.2008)
3.5.2008 Štěpán 3600g/50cm
Suma (TP: 25.4.2008)
6.5.2008 Sebastian 4180g/52cm
Bubble (TP: 17.5.2008)
8.5.2008 Alžběta 2950g/46cm
Slunicka (TP: 18.5.2008)
14.5.2008 Richard 3460g/52cm
Želvička 17 (TP: 22.5.2008)
22.5.2008 Petra 3100g/48cm
Není tady
do noveho domecku same dobre zpravy - vsem hodne deticky a tehulkam navic prospivajici tehu
Není tady
ahoj v novém domečku a rovnou se i loučím Dobrou noc všem
Není tady
Petrus jeste nez zmizis, zobrazujou se ti na nastence obrazky? (prvni a posledni? ) me ne, tak nevim, jsem se sla znovu kouknout do zdroje a vse je OK, tak se chci ujistit
Není tady
AKAR nezobrazujou, už jsem si thoo všimla minule...
PRO PENÍZKA když jsme s etu nějak "seznámily" jako těhulky, psala jsem ti jednou, že už si vzpoomínám na tebe i Vašíka, že jsme si už psaly. A teď jsem to úplnou náhodou našla, koukla jsem tu na poslední stránku Maminek a batolátek. Takže http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=5267
Není tady
Petruša napsal(a):
hm tak to budem muset pockat na Novii, jestli to nema nekde ulozene, asi ty dva odkazy nejak nefunguji
Není tady
Ahojky a hezké ránko...
předně do nového domečku jen to NEJ
obrázky blbnou, jednou tam jsou, jednou ne, hodím to na rodinku ,ale MR si vzal noťas, takže až ve čtvrtek
u nás se zase něco děje, poslední asi 4 dny šel Dami spát před půl 9 a kojila jsem ho až kolem 4 a v 6 vstával.... dnešní noc se budil zase skoro co hodinu mě omejou
Není tady
Dobré ráno,
do nového domečku jen ty nejlepší zprávy
!
dodatečně:Štěpánkovi všecičko nejlepší k 1.narozeninám .
Verunko,hezky si žehlení užij ,dnes je na to počasí akorát
.
Novi,a už je Damíkovi líp?Nebo jsem to přehlídla ....
.
Heri,ty rifličky jsou super...ta cena ne .
Upravil(a) penizek (4. 5. 2009 8:53)
Není tady
Petruša napsal(a):
PRO PENÍZKA když jsme s etu nějak "seznámily" jako těhulky, psala jsem ti jednou, že už si vzpoomínám na tebe i Vašíka, že jsme si už psaly. A teď jsem to úplnou náhodou našla, koukla jsem tu na poslední stránku Maminek a batolátek. Takže http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=5267
Petruš ,já si pamatuju,jak jsme si posílaly fotky e-mailem
.A jak to uteklo
....
Není tady
Předevčírem jsem uklízela skříň u dětiček.A vyřadila 3 tašky malých věciček.... je mi z toho nějak smutno .Když jsem je schovávala po Vašíkovi,věděla jsem,že je ještě použiju.Teď je mi jasný,že už je pro nás potřebovat nebudeme.Hmmmm
....nějak mi to při vyklízení došlo.
Není tady
A dobré ránko, holky....
Veru, mohla bys dojít vyžehlit i k nám, jaksi to u nás vázne.
Penízku, nesmutni...máš dvě krásné, zdravé děti Co s tím teď budeš dělat?
Není tady
ada78 napsal(a):
Proč dojdu vždycky, když tu nikdo není?
Aduško,já tu jsem ,jen šmejdím po zprávách na internetu
.
Není tady
hezky zacatek noveho tydne (u nas taky prsi, a je zima )
teda nevim co se delo, ale A. poslednich 14 krasne spinka (teda spinkala) - zalehla v osm a vstavala v osm - ale dneska v noci se vzbudila pred pulnoci a odmitala spat ve sve postylce (jestli se ji neco zdalo nevim) - tak jsem ji vzala mezi nas a fakt jsem se moc nevyspala - neustale se vrtila a nez usla to bylo taky neco dneska je pro zmenu od rana silene protivna - nejdriv snedla jen trochu snidane, pak nechtela jit na nocnik a ve finale si stoupla ke dverim na terasu a jecela, ze nemuze jit ven
ted mi sedi na kline a odmita si s cimkoliv hrat
Není tady
Veru uzij si zehleni, ja si nejak nevzpominam, kdy jsem zehlici prkno naposledy vytahla - tahle cinnost u nas moc nefrci
Není tady
ada78 napsal(a):
A dobré ránko, holky....
Veru, mohla bys dojít vyžehlit i k nám, jaksi to u nás vázne.
Penízku, nesmutni...máš dvě krásné, zdravé dětiCo s tím teď budeš dělat?
díky .... Zatím ty věci neprodám,ani nic.Časem je ještě přeberu,něco nechám a zbytek prodám,nebo rozdám
.
Není tady
akar napsal(a):
hezky zacatek noveho tydne (u nas taky prsi, a je zima
)
teda nevim co se delo, ale A. poslednich 14 krasne spinka (teda spinkala) - zalehla v osm a vstavala v osm - ale dneska v noci se vzbudila pred pulnoci a odmitala spat ve sve postylce (jestli se ji neco zdalo nevim) - tak jsem ji vzala mezi nas a fakt jsem se moc nevyspala - neustale se vrtila a nez usla to bylo taky necodneska je pro zmenu od rana silene protivna - nejdriv snedla jen trochu snidane, pak nechtela jit na nocnik a ve finale si stoupla ke dverim na terasu a jecela, ze nemuze jit ven
ahoj akar,a nelezou Amálce zoubky?Nebo jen ta změna počasí .
Není tady
jak vase deti snidaji? A. ji nejdriv zeleninu, pak rozevre rohlik - vytahne syr nebo sunku (tu sni), pak az basti rohlik s maslem - nejak ji nemuzu namotivovat aby jedla vse dohromady (asi chci po ni moc, co? )
Není tady
Štěpánkovi dodatečně vše nej nej nej k 1. roku...hlavně zdravíčko, štěstíčko a brzy brášku nebo sestřičku, at si má s kým hrát...
Není tady
penizek napsal(a):
akar napsal(a):
hezky zacatek noveho tydne (u nas taky prsi, a je zima
)
teda nevim co se delo, ale A. poslednich 14 krasne spinka (teda spinkala) - zalehla v osm a vstavala v osm - ale dneska v noci se vzbudila pred pulnoci a odmitala spat ve sve postylce (jestli se ji neco zdalo nevim) - tak jsem ji vzala mezi nas a fakt jsem se moc nevyspala - neustale se vrtila a nez usla to bylo taky necodneska je pro zmenu od rana silene protivna - nejdriv snedla jen trochu snidane, pak nechtela jit na nocnik a ve finale si stoupla ke dverim na terasu a jecela, ze nemuze jit ven
ahoj akar,a nelezou Amálce zoubky?Nebo jen ta změna počasí
.
nevim, vsechno je mozny uz byl u nas dlouho klid - celou dobu pred i po svatbe byla moc hodna, hezky spavala, tak ted az jsem s ni tu sama, tak si to musi nalezite vybrat
Není tady
a taky přeju krásné zprávičky do nového domku
heri, ta aukce je super...jdu do toho... paní má víc takových aukcí, beru všechno, však chleba nepotřebujeme....
Není tady
akar, to přejde, možná si zvykla i na frmol, tak ted je jí smutno, že se "nic" neděje....snad na ni neleze nějaká nemoc....a nebo možná ty zoubky.....
Není tady
akar napsal(a):
jak vase deti snidaji? A. ji nejdriv zeleninu, pak rozevre rohlik - vytahne syr nebo sunku (tu sni), pak az basti rohlik s maslem
- nejak ji nemuzu namotivovat aby jedla vse dohromady (asi chci po ni moc, co? )
...no,tak to Amálka baští krásně...měla by jsi vidět Verunku u snídaně
... máme rohlíček(nebo chleba všude).Nejdřív okouše a ožužlá sýr,co jí namažu,nebo rozdrolí plátek sýru,ten pak zobe...dodatečně
.Žádný exluzivní stolování se u nás nekoná
.
Není tady