Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 23. 5. 2009 15:34

luminka
♥♥♥♥♥--

Re: Deprese, nízké sebevědomí a problémy s komunikací

A taky by to prospělo Vám všem, že jo. Chodím na internet hlavně proto, abych utekla od skutečnosti, která se mi ani za mák nelíbí. Přestat sem chodit, to je jako být hozena do skutečnosti, kde je ekonomická krize, protivné kolegyně, příbuzná naparující se umělými nehty...

Není tady

#27 23. 5. 2009 15:35

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

a tady to není???

Strach je malá smrt...

Není tady

#28 23. 5. 2009 15:41

Majja
♥♥♥♥♥--

to snad je další lavský sad

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#29 24. 5. 2009 9:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

big_smile Lumi, internet nemusíš zrušiť, stačí obmedziť... a snaž sa hlavne obmedziť myšlienky an všetky tie negatívne veci, strachy... to fakt nikomu a ničomu nepomôže. Vždy, keď také myšlienky prídu, choď si zabehať, urob veľké upratovanie, vpylej záhradu... zažeň ich. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 24. 5. 2009 9:57

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

luminka napsal(a):

A taky by to prospělo Vám všem, že jo. Chodím na internet hlavně proto, abych utekla od skutečnosti, která se mi ani za mák nelíbí. Přestat sem chodit, to je jako být hozena do skutečnosti, kde je ekonomická krize, protivné kolegyně, příbuzná naparující se umělými nehty...

Lumi, skutečnosti neutečeš, co tak ji vzít v potaz a něco s tím dělat. jenže mně se zdá, že ty s tím nic dělat nechceš a že si v tom svým skuhrání vysloveně libuiješ. Protože kdyby to tak nebylo, snažila by ses to změnit. S tebou je to těžký, můžeme do tebe mluvit jako do dubu a ty si pořád meleš jen to jedno, jak jsi na tom špatně.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#31 24. 5. 2009 10:35

luminka
♥♥♥♥♥--

Dneska jsem se pokusila trochu o tom přemýšlet, nemyslím si totiž, že bych byla ošklivka, jen špatně nesu, když se někdo jiný vylepší a je chválen. To se asi cítím nějak ošklivější, nebo spíše odstrčená. Tak jsem zkusila trochu toho pozitivního myšlení. Když si někdo dá umělé nehty, zhorší tím ten mizera kvalitu těch mých? Ne! Když si kolegyně nechá delší vlasy, zkrátí tím ta potvora ty moje? Ne! Když má kolegyňka nové šaty, přijde automaticky zloděj a ukradne mi ty moje? Ne, to málo, co ve skříni mám, tam zůstane. Chce to asi úspěchy druhých nebrat jako útok na sebe. Jenomže tu chvilininku, co je ten druhý chválen, já prostě těžko nesu.

Není tady

#32 24. 5. 2009 10:48

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

luminka napsal(a):

Dneska jsem se pokusila trochu o tom přemýšlet, nemyslím si totiž, že bych byla ošklivka, jen špatně nesu, když se někdo jiný vylepší a je chválen. To se asi cítím nějak ošklivější, nebo spíše odstrčená. Tak jsem zkusila trochu toho pozitivního myšlení. Když si někdo dá umělé nehty, zhorší tím ten mizera kvalitu těch mých? Ne! Když si kolegyně nechá delší vlasy, zkrátí tím ta potvora ty moje? Ne! Když má kolegyňka nové šaty, přijde automaticky zloděj a ukradne mi ty moje? Ne, to málo, co ve skříni mám, tam zůstane. Chce to asi úspěchy druhých nebrat jako útok na sebe. Jenomže tu chvilininku, co je ten druhý chválen, já prostě těžko nesu.

Clovece, to je zajimava myslenka s tema nehtema. To me pobavilo jakoze moc. Kdyz vidim nekoho s umelymi nehty, prijde mi to hodne nevkusne (zejmene ty ruzny vzory) a v dusi se tomu celkem zasmeju, protoze ta  snaha mi pripada proste trapna ;-)) O to vic me to pobavi, kdyz si dotycna mysli, ze to je navic hezke...
Sorry za prispevek mimo tema, nedalo mi to. Neni to jen otazka nejakeho  vnitrniho nastaveni hodnot?

Upravil(a) baba.jaga (24. 5. 2009 10:49)

42!

Není tady

#33 24. 5. 2009 13:33

luminka
♥♥♥♥♥--

Nešlo o různé vzory, ale elegantní francii. Ta osoba má navíc ještě i vkus.

Není tady

#34 24. 5. 2009 13:40

majkafa
Host

francie nefrancie, mně to připadá k ničemu všecko, celé umělé nechty. Některé se mi výjimečně i líbí, ale takhle se omezovat? Dyk si s tím člověk ani pořádně neutře zadek, když jde na velkou. lol

#35 24. 5. 2009 13:40

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

francie nefrancie, mně to připadá k ničemu všecko, celé umělé nechty. Některé se mi výjimečně i líbí, ale takhle se omezovat? Dyk si s tím člověk ani pořádně neutře zadek, když jde na velkou. lol

Tak uprimne, osoba, ktera si necha na svoje vlastni nehty namontovat nejaky plast, mi nepripada jako osoba, co ma vkus. A jeste ten vytvor nechat obdivovat. No jezisi.

Upravil(a) baba.jaga (24. 5. 2009 14:24)

42!

Není tady

#36 25. 5. 2009 13:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

luminka napsal(a):

Tak, tak - máš to nejako príliš KONKURENČNE nastavené. Ja som sa minimálne pri orientálnom tanci naučila(ale platí to aj inde), že každá žena - bez oľhadu na vek, postavu a ďalšie kritériá - vyzerá pri tanci inak a INAK nemusí znamenať a neznamená ZLE, ale len a výlučne INAK. Žiadna z mojich učiteliek nie je mladá vychtrlica, jedna je naopak dosť kyprá žena po 45-ke a napriek tomu je extrémne svižná a pri tanci vyzerá žensky. Ďalšia je momentálne tehotná s dvojičkami a pri tanci pôsobí veľmi jemne a tak nejako nežne... Proste treba asi zabudnúť na tie konkurenčné a reklamné hovadiny, čo nám furt prúdia do uší, a naučiť sa vidieť krásu aj v inakosti. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#37 25. 5. 2009 13:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga napsal(a):

majkafa napsal(a):

Tak uprimne, osoba, ktera si necha na svoje vlastni nehty namontovat nejaky plast, mi nepripada jako osoba, co ma vkus. A jeste ten vytvor nechat obdivovat. No jezisi.

Iste máš právo na svoj názor, ale Luminka ho má tiež - a jej sa zjavne umelé nechty páčia. SO WHAT? Podaj návrh zákona za zrušenie umelých nechtov, inak to nevidím. A vkus? Bože, nie je nič diskutabilnejšie ako vkus. Ja by som plakala, keď vidím mladých ľudí v tých gaťoch s pudlom pri kolenách(tzv. raperské nohavice), lebo v skupine podľa mňa vyzerajú ako škola pre telesne postihnutých na výlete. Plus k tomu mikina s kapucňou, v ktorej sa hrbia á la Zvonár od Matky božej - vždy som v pokušení hodiť im nejaké drobné a vyjadriť súcit. Ale premôžem sa a beriem to tak, že IM sa to asi páči. yikes Čo už, všelijakých nás pánbožko má...

Upravil(a) Selima (25. 5. 2009 13:52)

Brita

Není tady

#38 25. 5. 2009 13:53

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, zase ty nehty tak neprožívejte. Tak to není můj styl,ale znám plno osob, které s nimi normálně chodí na velkou, ryjí v záhoně, myjí nádobí, chovají děti. Myslela jsem, že je to taky omezení. Není.Jde o kvalitu provedení. Sama se hrabu v záhoně a mám svoje krátké nehty a musím říci, že se mi udržují hůře, než kamarádky umělé.
Tedy posuzovat člověka zda má vkus dle nehtů, jak taky dost přízemní, ne?

Upravil(a) Klubko (25. 5. 2009 13:54)

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#39 25. 5. 2009 14:31

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

majkafa napsal(a):

Iste máš právo na svoj názor, ale Luminka ho má tiež - a jej sa zjavne umelé nechty páčia. SO WHAT? Podaj návrh zákona za zrušenie umelých nechtov, inak to nevidím. A vkus? Bože, nie je nič diskutabilnejšie ako vkus. Ja by som plakala, keď vidím mladých ľudí v tých gaťoch s pudlom pri kolenách(tzv. raperské nohavice), lebo v skupine podľa mňa vyzerajú ako škola pre telesne postihnutých na výlete. Plus k tomu mikina s kapucňou, v ktorej sa hrbia á la Zvonár od Matky božej - vždy som v pokušení hodiť im nejaké drobné a vyjadriť súcit. Ale premôžem sa a beriem to tak, že IM sa to asi páči. yikes Čo už, všelijakých nás pánbožko má...

Tak to je jasne, kazdy ma svuj vkus etc. Ale prijde mi prinejmensim dost divne zavidet nekomu umele nehty. To zrovna neni nic, co by teoreticky nemohl(a) mit kazda. Zadne nedostatkove zbozi to neni. Jen jsem se snazila to lumincino trapeni zlehcit tim, ze to stejne zalezi na vnimani a hodnotach kazdeho. Pro me umele nehty nejsou zadnym signalem o tom, ze dotycna ma vkus. To je vsechno.

42!

Není tady

#40 25. 5. 2009 14:35

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Holky, zase ty nehty tak neprožívejte. Tak to není můj styl,ale znám plno osob, které s nimi normálně chodí na velkou, ryjí v záhoně, myjí nádobí, chovají děti. Myslela jsem, že je to taky omezení. Není.Jde o kvalitu provedení. Sama se hrabu v záhoně a mám svoje krátké nehty a musím říci, že se mi udržují hůře, než kamarádky umělé.
Tedy posuzovat člověka zda má vkus dle nehtů, jak taky dost přízemní, ne?

Tak pro me je to relevantni jakoze dost, ale samozrejme neni to jedina vec, ktera rozhoduje ;-)) Musi tam byt vice faktoru.

42!

Není tady

#41 25. 5. 2009 14:39

Petuna
♥♥♥♥♥--

A teď si představte někoho kdo má nehty tak naprosto ošklivé a lámou se jen když zafouká vítr? Moje vina že jsem si je až do svých 15 let kousala.A mohu se dnes snažit jak chci a to je mi 40 aby nehty byly zdravé a pohodě ale pokaždé se moje snaha vůbec nevyplácí, ulomí se prostě do masa. Takže nosím umělé, nenápadné, dělám vše a konečně se nestydím dát ruce na stůlskurt

Není tady

#42 25. 5. 2009 15:08

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Ono asi nepůjde o nechty....žejo. Tady půjde o problém úplně jiný.

Zaujal mě tvůj "únik " z reality, tedy ta tužba. Toto jsem přesně prožívala v jedno jisté období. Dnes už bych za nic na světě nechtěla o svou realitu a její tvorbu přijít.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí