|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

morpheus napsal(a):
VL : Ale musi prijit rychle, pac moja tchyňa Jaruna za chvilku prinde ze ZOO a budu mit po ptakach
Budu se muset venovat jeji dceri a ne viset na Babi, jak dement
Bo ona je razovita, jak cip
A cyp je s tvrdým. 
Není tady

Inak, ja si myslím, že aj single život, aj život v páre (alebo aj v širšej rodine či nejakej komunite) má svoje pre a proti a každý by si mal úprimne sám preskúmať, čo mu vyhovuje najlepšie. Asi najhoršie situácie vznikajú, keď sa človek nechá dotlačiť - verejnou mienkou, nátlakovou rodinou, médiami, okolím, apod. - do niečoho, čo mu bytostne nesedí. Mne principiálne vyhovuje byť single, ale keď stretnem človeka(vlastne chlapa, pardón), ktorý mi "sadne" a vieme si nájsť podobný modus vivendi, dokážem sa ho celkom bezbolestne vzdať. Najhoršie v živote asi je byť permanentne nespokojný s tým, čo mám, a túžiť po tom, čo nemám.
Spoľahlivá cesta do pekiel.
Není tady
Sel : tak ja se priznavam bez muceni, ze jako singla me to nebavilo, prilis mnoho volnosti, prilis prazdny byt, prilis ticho...Jsem rad, ze ziju v paru s holkou, ale pritom nejsem zadny zoufalec, ktery by byl liny si cas od casu zalovit a chce mit vse pripraveno k okamzitemu pouziti
je mile o nekoho pecovat 
Není tady
Selima napsal(a):
morpheus napsal(a):
VL : Ale musi prijit rychle, pac moja tchyňa Jaruna za chvilku prinde ze ZOO a budu mit po ptakach
Budu se muset venovat jeji dceri a ne viset na Babi, jak dement
Bo ona je razovita, jak cip
A cyp je s tvrdým.
Ne, ja se ptal jedne ostravacky a ze jich znam, kurna a ta me ujistovala, ze cip je furt s mekym
Tak nevim, jak to teda myslela, myslela asi toho cypa, s \"mekym\" o!o , nevim...
To je teda cypovina...
Není tady

Je... a moja babyčka bola z Ostravy
a vôbec, sme 
Upravil(a) Selima (6. 5. 2009 14:45)
Není tady