Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 3. 5. 2009 16:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Chození/žití s ženou

morpheus napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Stvořitel nechodí do aiska. Ale určitě nám může vkládat slova do úst. Našim blízkým, i nepřátelům. Záleží, na co kdo slyší... hjarta

Jasne ze nechodi, ale jak to majkafa psala, tak me napadlo, ze snad mluvi s tim, co vi vsechno a vi to nejlepe smile Bezdetny, svobodny, mlady ...vi o zivote a o vztazich prd smile kecy, na ktere se docela dobre nabali naivni zenska.

taky jsem jako bezdětná, svobodná a mladá věděla všechno nejlépe reta

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 3. 5. 2009 16:55

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

taky jsem jako bezdětná, svobodná a mladá věděla všechno nejlépe reta

Já to vím i jako stará a dětná lollollollollol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#53 3. 5. 2009 17:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lollol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#54 3. 5. 2009 18:07

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Morpheus: "Ano Majkafo, zivot a hledani dilku je jednoducha vec smile Ale nez najdes ten spravny dilek, muzes prijit o vse, co Ti bylo drahe, treba o takovou malickost, jako jsou deti, barak, auto, chatu, pote Ti vyluxuje Tvuj bankovni ucet a kdyz se po 20 letech konecne vzpamatujes z toho soku, chodis uz o holi a jsi rada, ze se sama najis nekde v domove duchodcu smile Ten druhy (protejsek - tez nezapadajici dilek) si zase neskutecne polepsi"

Tak, to je právě správně, protože na světě (bohužel?) existuje ROVNOVÁHA, ať už se nám to líbí nebo ne...... wink big_smile

Není tady

#55 3. 5. 2009 20:15

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Tercilo, co papas ze jsi tak chytra ? Dej mi taky kousek, prosim smile Ano, jiste rovnovaha wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#56 3. 5. 2009 20:31

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Já, prosím, jenom nepapám, já k tomu ještě i studuji big_smile wink
Ty jsi ještě nic o rovnováze neslyšel? big_smile Vy jste ve škole neměli chemii? big_smile

Dodatek: žádný kousek, já se o olivy, které tu mám zrovna u monitoru, fakt nerada dělím. V tom případě jsme taky vlastně v rovnováze: já je mám všechny, Ty ani jednu - teoreticky je to půl na půl big_smile, takže je to v pořádku tummenupp reta

Upravil(a) Tercila (3. 5. 2009 20:33)

Není tady

#57 3. 5. 2009 20:32

morpheus
Babinet Klub
Web

Tercilo, vazne ne, vysvetli mi to prosim smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#58 3. 5. 2009 20:34

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

To by bylo na dlouho a já za chvíli odjíždím big_smile

Není tady

#59 3. 5. 2009 20:37

morpheus
Babinet Klub
Web

Tercila : Cekal jsem, ze logictejsi vysvetleni nemas, nez jen proste rovnovaha - preber si to jak chces, ja odjizdim smile Vysvetleni se nejspis nikdy nedockam, ale co uz...dumbom

Není tady

#60 3. 5. 2009 20:55

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

To jsem ráda, že jsem Tě nezklamala big_smile
A jaké jiné vysvětlení chceš, než příklad těch oliv? smile
A omlouvám se, ale já opravdu každou neděli večer odjížím big_smile

Není tady

#61 3. 5. 2009 21:01

morpheus
Babinet Klub
Web

Tercilo : S jakyma olivama ? vavava

Není tady

#62 3. 5. 2009 21:08

majkafa
Host

Jak je žere kočka, ne? Morphe, ty nečteš. lol

#63 3. 5. 2009 21:12

morpheus
Babinet Klub
Web

Ale ctu wink To ja jen tak...trosku se s Tercilou ponatahovat smile S tema olivama to je pekne stupidni vysvetleni, ale budiz wink

Není tady

#64 3. 5. 2009 21:14

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Tercila napsal(a):

Ty jsi ještě nic o rovnováze neslyšel? big_smile Vy jste ve škole neměli chemii? big_smile

Sakra, celý život jsem si myslela, že rovnováha je záležitostí fyziky..., nebo matematiky??? Mno, studovat bývá i ošemetné... skurt

Není tady

#65 4. 5. 2009 12:09

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

viktorko, rovnováha je všude ve fyzice, v chemii( obě strany reakce musí být v rovnováze) i v matematice viz rovnice..takže rovnováha je fakt všude,dokonce i  biologii:-)

Není tady

#66 4. 5. 2009 14:11

javena
♥♥♥♥♥♥-

Neudatelný napsal(a):

Pánové, tak mi vrtá hlavou ten morpheus, a to co mě jednou psal. A když si zde dělá výzkumy nějaký Mikuláš nebo tak nějak, tak proč se nezeptat, vlastně. Tak se vás chci teda zeptat, jaké má vlastně chození případně žití s ženou výhody a nevýhody? Je to opravdu tak skvělé, aby se kvůli tomu musel člověk nějak zvlásť užírat? děkuji

P.S. A nebojte se vyjádřit, zdejší baby vás snad neukousnou.

Nejsem pán, ale je to asi stejný, jako zkoumat, jestli je lepší jít pěšky nebo jet autem. smile Všechno má svý pro a proti. Někdy je lepší se v tom tak nehrabat a jednoduše žít. wink

Není tady

#67 4. 5. 2009 16:03

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Výhody chození:
- endorfiny
- zamilovanost
- těšíš se na šu.kání (či milování)
- zašukáš si častěji než když jsi sám a musíš každý večer lovit
- holka se zájmem poslouchá cokoli jí řekneš
- poznávání druhé lidské bytosti
- honíš si ego a nemusíš si honit něco jiného (máš komu ukázat, že vyděláš prachy, že máš svaly, že umíš psát poezii a že znáš pár knížek ze střední školy)
- sdílení (keců, intimity, citů a pocitů, zážitků a to takových, jaké s muži nebo sám se sebou třeba nazažiješ - ale nemusí to nutně být výhoda)
- teplé jídlo k večeři (uvařené s láskou od tvé milé)

Nevýhody:
- méně času na sport (pokud ho neprovozujete spolu a ještě k tomu na stejné výkonnostní úrovni - pak je to naopak výhoda)
- méně času na kamarády
- nedobrovolně si začneš uklízet
- slabší povahy popírají svou osobnost (dělají se lepšími či jinačími)
- jsi vtažen do řešení vztahu (i když bys nejradši nic neřešil, protože podle tebe je vše OK)
- jsi tlačen do komunikace (sms, email, telefon a vůbec)

Pokračování příště.

PS: a na co ti ten průzkum bude? Vybereš si to nejnačančanější a podle toho se pak budeš řídit? Anebo se konečně rozhodneš, co vlastně chceš ty sám a podle toho si zařídíš život?...

Není tady

#68 4. 5. 2009 17:55

majkafa
Host

Nicolasi, bod
mě rozesmál. Už jsem se viděla, jak jsem odjakměživa se zájmem poslouchala COKOLIV, co mi můj protikus řekl. lol

Jo a ještě k bodu nevýhody:
Jsi tlačen do komunikace sms, ...  atd.
NAOPAK, mně všichni mí protikusové psali a volali sami od sebe a já jsem velmi zdrženlivá. A nechci brát telefony, když volají. lol

Jak často říkám: NEPAUŠALIZOVAT! dumbom

Upravil(a) majkafa (4. 5. 2009 18:04)

#69 4. 5. 2009 21:04

Neudatelný
♥♥-----
Místo: Jagerndorf

Dík za příspěvky, některé jsou zajímavé, hlavně na první straně. Viktorie máš zajímavý příspěvek, Tomík a jiní taky.

Mikuláši taky dík, ale nač mě to bude nech už na mne, taky nevím, co ty děláš se svými výzkumy.

Pozor: Velmi zlý člověk!

Není tady

#70 4. 5. 2009 21:30

Neudatelný
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

morpheus napsal(a):

Jo a mam o 30 let mladsi partnerku lol

Nevěřím big_smile

a co soudíš ty?

Není tady

#71 5. 5. 2009 10:07

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

majkafa napsal(a):

Nicolasi, bod
mě rozesmál. Už jsem se viděla, jak jsem odjakměživa se zájmem poslouchala COKOLIV, co mi můj protikus řekl. lol

Jo a ještě k bodu nevýhody:
Jsi tlačen do komunikace sms, ...  atd.
NAOPAK, mně všichni mí protikusové psali a volali sami od sebe a já jsem velmi zdrženlivá. A nechci brát telefony, když volají. lol

Jak často říkám: NEPAUŠALIZOVAT! dumbom

Přiznám se, že netuším, kde jsi vzala ty paušály :-) Všem je naprosto jasné, že jednotlivé zkušenosti se mohou různit (např. věkem, pohlavím, nemocemi, sociálním statutem apod.)
Každý píše svým způsobem a svým jménem. Ne jménem všech. To z podstaty diverzity osobností ani přeci není možné.
Popis zkušeností není automaticky popisem principů. Tam je možné, že jich není přesně tolik, kolik je lidí, ale je jich výrazně méně a že některé principy a zákonitosti fungují vždy a všude (čili paušálně).

Není tady

#72 5. 5. 2009 10:12

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Neudatelný napsal(a):

Mikeš napsal(a):

morpheus napsal(a):

Jo a mam o 30 let mladsi partnerku lol

Nevěřím big_smile

a co soudíš ty?

O čem? smile
O Morpheově partnerce? va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#73 5. 5. 2009 10:14

majkafa
Host

Nicolas napsal(a):

Přiznám se, že netuším, kde jsi vzala ty paušály :-) Všem je naprosto jasné, že jednotlivé zkušenosti se mohou různit (např. věkem, pohlavím, nemocemi, sociálním statutem apod.)
Každý píše svým způsobem a svým jménem. Ne jménem všech. To z podstaty diverzity osobností ani přeci není možné.
Popis zkušeností není automaticky popisem principů. Tam je možné, že jich není přesně tolik, kolik je lidí, ale je jich výrazně méně a že některé principy a zákonitosti fungují vždy a všude (čili paušálně).

Jen jsem nechtěla, aby si "nezkušený" Neudatelný myslel, že bude muset denně napsat 86 sms a čtyřikrát zatelefonovat - dle tvého bodu, že bude tlačen do komunikace. Protože to tak není všude.

Tvé - pohlavím, nemocemi - jsem přečetla - pohlavními nemocemi. lol Nu, ale i těmi se zušenosti mohou různit. big_smile

Upravil(a) majkafa (5. 5. 2009 10:15)

#74 5. 5. 2009 18:14

Neudatelný
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

Neudatelný napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Nevěřím big_smile

a co soudíš ty?

O čem? smile
O Morpheově partnerce? va

Ne myslel jsem k tématu. Mikeš byl nebojácný kocour, pokud si pamatuji z pohádek:)

kdo je Petr? a kdo je Zephyr?

Upravil(a) Neudatelný (5. 5. 2009 18:28)

Není tady

#75 6. 5. 2009 12:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

ViktorkaLove napsal(a):

Kukaj, bujónku, jakú mám paměť a postřeh: Kdesi jsi psal, že mladým mužem tě někdo nazval před 45-ti lety. Pokud to byla úctivá úča na ZŠ, tož ti může být tak..., mno..., jak dalece jsi na svůj věk háklivý/pyšný??? rodna pussa rock

wink On má sklon preháňať... Vydeľ všekto dvoma, pripočítaj tri - a už si blízko pravde. big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí