|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Pánové, tak mi vrtá hlavou ten morpheus, a to co mě jednou psal. A když si zde dělá výzkumy nějaký Mikuláš nebo tak nějak, tak proč se nezeptat, vlastně. Tak se vás chci teda zeptat, jaké má vlastně chození případně žití s ženou výhody a nevýhody? Je to opravdu tak skvělé, aby se kvůli tomu musel člověk nějak zvlásť užírat? děkuji
P.S. A nebojte se vyjádřit, zdejší baby vás snad neukousnou.
Není tady
A to ses ptal koho, chlapů? Jupí, rychle pište, jak se vám s námi žije, počííím! 
Není tady

Já bych teda s babou nežila, to musím říct. 
Ale láska dělá divy.
Dokáže spojit i takové protiklady, jako je ženský a mužský svět. Dělá to proto, aby obě poloviny pochopily, že si fakt mají co předat. Ale dělá to už po tisíce let dost neúspěšně. pořád to tam víc vře, než že by se doplňovalo.
To ta naše Ega... Jak mužská, tak ženská.
Není tady
až na trochu hysterie občas se to dá přežít v pohodě:-)
Není tady

Já jsem teda ženská, se ženskou jsem nežila, ale je to nastejno. Nevím, žila jsem 15 let s manželem, ale jezdil po montážích, byl často pryč, tak to celkem šlo, když nebyl doma, byl klid. S přítelem nebydlím, jen občas, dost často, u sebe vzjemně přebýváme, ale nevím, jak by to fungovalo denodenně, pořád. Neumím si to představit. Ale Neudatelný, dnes je spousta párů, co spolu nežijí, tráví spolu volný čas, svátky, dovolenou, jdou do kina, na výstavu, někam ven a pak jde každý zpátky do svého. I tak se dá praktikovat partnerství. Někomu o vyhovuje. Jestli to má nebo nemá výhody, s někým žít. No, máš ho u sebe, žijete v jedné domácnosti, pertnerka ti třeba vypere, uvaří, ty uklidíš a nakoupíš, víc se spolu sžíváte, jste si víc na blízku, ale taky víc na ráně. Řešíte spolu normální každodenní starosti. Asi to má výhodu v tom, že je ti nablízku vždycky. Nebo, jak říkál Bolek Polívka v jednou filmu - můžeš si zašu..t, i když se ti nechce. To je samože vtip, ale jinak nevím.
Ale jinak, pokud žiješ sám, nemusíš se užírat, je to normální soužití, víc o toleranci a taky víc o kompromisech. Když žiješ sám, děláš si jen to, co chceš, když žiješ s někým dalším, už bereš trochu víc ohledy i na něho.
Já jsem vyzkoušela oboje, oboje má svoje výhody i nevýhody.
Není tady
Tak. Pan "Neodolatelný" se asi bude zlobit, že sem zase lezu, když jsem "jenom" žena, která např. čte při televizi (a někdy dělám i dalších x věcí zaráz, že pak z žádné nemám nic,
jsou udělány polovičatě, odfláknuty, ba i "zbabrány"), ale to jsme my, sliepky
. Stává se, že pro nás není zbytí, když se věcí, které považujeme za nejdůležitější, nahromadí příliš...
Nemohu si odpustit jeden životní postřeh o vás, mužích: Ač furt reptáte, bez nás být nedokážete, nechcete a ani nemůžete.
Milujete nás, pořád po nás koukáte, a děláte kvanta eskamotérských kousků, abyste některou z nás ulovili a usadili ji do svého nejoblíbenějšího křesílka..., ono je totiž nesmírně pohodlné, když aspoň občas stojí na svátečním stole teplé jídlo, když se najdou a SAMY vyperou poztrácené a nevonné fusekle, když jednou začas prolítne bytem jakási malinkatá bytost, pokřikující na vás "Tati, tatííí"...
..., také vás, myslím, těší závistlivé pohledy kamarádů, když svoji choť jednou v roce můžete předvést v třpitivých šatičkách za sto euro, na které jste pro ni v potu tváře celý měsíc dřeli..., nemluvě o drobných pikantnostech z ložnice, které triumfálně vytasíte ve společnosti svých pivních přátel v hospůdce na konci ulice...
No a v neposlední řadě, nějaká ta nedokonalá bytost, zvaná žena, se občas hodí k vyplakání se na rameni, když celý svět se proti vám spikl..., její vstřícná náruč najednou hřeje, chlácholí, utišuje bolest..., to se ovšem zásadně nikdy a nikde nesmí přiznat, protože vaše dobyvatelská mužnost
by jistě utrpěla nesmazatelný šrám, že jo?
Takoví jste, netuše, že většina z nás, děvčat, to ví, miluje na vás, či nenávidí (podle toho, čím nás právě obdarováváte...), ale..., jaké to překvapení, také se snaží skrýt za nesmyslné fráze o tom, že nejlepší je být sám...

Upravil(a) ViktorkaLove (3. 5. 2009 9:36)
Není tady
Mě se se ženou žilo rozhodně lépe než s mužem
... pak jsme se obě přestěhovali k chlapům (každá k tomu svému) a bylo po klidu. Občas přemýšlíme, že to dáme zase dohromady spolu.

Není tady
holky, já teda nechci rejpat
ale on chtěl znát názor chlapů na to, jak se jim žije s ženskýma, ne naopak 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
holky, já teda nechci rejpat
ale on chtěl znát názor chlapů na to, jak se jim žije s ženskýma, ne naopak
Čau Pajko, já to vim, a Asha myslím taky. Jenom jsem chtěla, aby se ňákej chlap nasr... a ozval, taky proto, že jsem enem průměrně zvědavá ženská, a jejich pohled a názory mě prostě bere... 
Není tady

Když ono na Babinetu zas tolik chlapů není. Možná měl Neudatelný zadat dotaz za jinou diskuzi. Na nějaký Chlapinet. Tady se dost dobře nemůže divit, že reagují ženy.
Není tady
No jo, jako šafránu, že jo, ale když už promluví..., to je pak orgazmů... 
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
No jo, jako šafránu, že jo, ale když už promluví..., to je pak orgazmů...

Není tady
Ahoj..no tak co rici..asi to ze kdyz clovek potka nejakou tu vyvolenou alespon na cas tak to podle me stoji zato, clovek ma v tom druhem oporu,cloveka na ktereho se muže spolehnout ona ta zenska vidi obcas veci trochu jinak nez chlap...a ze kvuli vam blbnem je uplne jasny jsem moc pruhledni..ale nedokazal bych si predstavit zivot bez zeny..clovek ma pocit ze tu prazdnotu nenese sam...a je hezky kdyz te nekdo pohladi a chytne za ruku kdyz to clovek neceka...vyhody i nevyhody ma kazdy jine..kazda je jina..a kazda mela svoje kouzlo...
Není tady
Neudatelný napsal(a):
Pánové, tak mi vrtá hlavou ten morpheus, a to co mě jednou psal. A když si zde dělá výzkumy nějaký Mikuláš nebo tak nějak, tak proč se nezeptat, vlastně. Tak se vás chci teda zeptat, jaké má vlastně chození případně žití s ženou výhody a nevýhody? Je to opravdu tak skvělé, aby se kvůli tomu musel člověk nějak zvlásť užírat? děkuji
P.S. A nebojte se vyjádřit, zdejší baby vás snad neukousnou.
Aha ? Tak to je ono vlakno, kde jsem mel neco kvakinout. Takze mila Viktorko : Kvák. Spokojena ? 

Kdyby jsi chtela vickrat kvaknout tak pres ctrl+c a ctrl+v vlozim, kolikrat budes chtit 
A ted k Neudatelnemu : nevim, co by jsi chtel vedet o spoluziti se zenou. Vis, me je tu na babi vcelku fajn, ale ver tomu, ze kdybych mel napsat, co si o zenach a spoluziti skutecne myslim, Admin me vyhodi a zabanuje jako Zephyra do roku 2020
Takze radeji vedu neutralni reci o nicem a mam klidek a pohodu
Na vlakne tusim zda chteji chlapi zenu jen vosu.kat jsem napsal par drsnejsich prispevku a nekolika babinetkam se z toho nejak neudelalo dobre 
Není tady
Tomikk napsal(a):
...vyhody i nevyhody ma kazdy jine..kazda je jina... a kazda mela svoje kouzlo...
Snad má, ne?!? 
Není tady
morpheus napsal(a):
Aha ? Tak to je ono vlakno, kde jsem mel neco kvakinout. Takze mila Viktorko : Kvák. Spokojena ?
Kdyby jsi chtela vickrat kvaknout tak pres ctrl+c a ctrl+v vlozim, kolikrat budes chtit
Za tohle tě prostě žeru...
Já moc dobře vim, jak nás máš rád a jak přenádherně o nás (kvalitních, samozřejmě...
) tady píšeš. Díky. A vy ostatní, co nás házíte všechny do stejného kurniku, vemte si, prosím příklad, a vnímejte alespoň malinko ta naše vzácná pohlazení... 
Není tady
Viktorko, ja se snazim na zeny nekydat, i kdyz nektere by si zaslouzily par na holou ( sado maso, nekterym se to dokonce i libi 
)
Nemyslim ted babinetky, ale tak ruzne - staci otevrit noviny, nebo se divat na TV
Podle me, pokud to neni naprosto mila, jemna, nezna a hodna divka, nema cenu se ni zabyvat delsi dobu, nez jednu noc. Ale po prepoctu ceny za lov takove postelovky na jednu noc a holky v bordelu, vychazi mi levneji ta z bordelu. Takze neudatelnemu bych spis radil setrit energii, nedelat ze sebe pred babama vola tim, ze je budu presvedcovat o vlastnich kvalitach, ony nam to i tak nezbasti a radeji investovat do kvalitni kur*y. Ale popravde, ja jsem moji holku sbalil na poezii
Mozna to neni spatny napad, co Ty na to, neudatelny ?
Není tady
Modroočka: "dnes je spousta párů, co spolu nežijí, tráví spolu volný čas, svátky, dovolenou, jdou do kina, na výstavu, někam ven a pak jde každý zpátky do svého"
To máš, Modroočko, pravdu, ale tento model soužití se dá praktikovat spíš u nás, co jsme už vychovaly ta svoje mláďata a máme "volněji". Že by takhle mohly žít mladé páry, když chtějí mít třeba dvě děti, to asi nejde. Tedy "bezbolestně". Aspoň já si to moc neumím představit.
Není tady
Zeptala jsem se jednoho kamaráda, a ten odpověděl toto:
tak odpoved bude jednoduchá..... potrebuješ protejsek a kdo to nechápe a klade takový debilní otazky, je vůl
(teda nevím, jestli ta odpověď tady vzhledem k cenzuře projde, ale zkusím to)
Požádala jsem ho, jestli by to mohl trochu rozvést, tady to je:
život jsou puzzle,
a ty hledáš ten dílek, kterej k tobě padne
Kamarád je mladý, svobodný, bezdětný. Myslím, že odpovědi podle věku se liší.
Jak píše Tercila na Modrooččinu reakci. Taky si myslím, že model, kdy chceme mít spolu děti, je něco jiného, než náš, co už jsme děti vychovali. Že tam už má muž u nového vztahu jiné priority a pohledy. Stejně jako žena.
Upravil(a) majkafa (3. 5. 2009 13:09)
majkafa napsal(a):
život jsou puzzle,
a ty hledáš ten dílek, kterej k tobě padne
Majko, toto je krásnýýýý
Ovšem ze života, a z práce v MŠ vím, že některé dílky z puzzle, jsou nenávratně ztraceny... Co pak?
Není tady
Mám se ho zeptat? :-) To je jeho odpověď.
Takže odpověděl: Nic, nebyl to ten pravej dílek.
Upravil(a) majkafa (3. 5. 2009 13:12)
Tomíku, děkuji za tvou odpoěď. Moc mě zaujala.
majkafa napsal(a):
Mám se ho zeptat? :-) To je jeho odpověď.
Takže odpověděl: Nic, nebyl to ten pravej dílek.
Jak to delas, ze dokazes mluvis s Bohem ? 

Není tady
Mám ho právě na ajsku. 
Přihlásil se mi tam sám.
Upravil(a) majkafa (3. 5. 2009 13:14)
majkafa napsal(a):
Mám ho právě na ajsku.
Přihlásil se mi tam sám.
Ty vado 

Ja chci takyyyyyy.... 

Není tady