6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já mám v ochodech problém, že mi nic nepadně akorát, mám trochu atypickou postavu (normální baculka), ale našla jsem si e-shop, kde mi halenku upraví na míru, stačilo zadat míry (prsa, pas a boky) a bylo to. Některé halenky a tuniky mají opravdu parádní, pokud chcete něco neobvyklýho do společnosti nebo do práce tak doporučuju httt://www.tolmea.cz.
Není tady
Zkus eshopy, me se docela osvedcili zkus Petrklic, Plne Krivky, nebo treba BlanchePorte, tam urco najdes..
Není tady
Čauky, hlavně nezoufej a nevzdávej se! Najdi si nějakého výživového poradce třeba, pravidelně cvič a nevěž to na hřebík A na oblečení teď třeba využij slev v C&A http://www.galerieharfa.cz/cs/2013/10/0 … #more-7349 , mají tam bezva věci i pro ženský krev a mlíko
Není tady
Baculka se dá krásně obléknout na stánce http://www.sbazar.cz/rajprobaculky.cz sama tam nakupuji již dva roky,paní je moc milá a dá se sní vždy domluvit,neváhejte a alespon se podívejte nebot má právě věci jen pro baculky a je to superrrrrrr
Není tady
Ahoj, chtěla bych zkusit obnovit diskuzi a zeptat se vás, jestli nevíte o nějakém obchodě, kde seženu pěkné věci pro baculky? V obchodech skoro nic nemůžu sehnat a když, tak se mi ta věc vůbec nelíbí. Nevíte někdo o dobrém obchodě, kde mají i větší velikosti?
Není tady
Zdravím vás, nezkoušela si se podívat na internetu? Tam mají větší výběr na různý velikosti. Moje babička mi dala k narozeninám věci z obchůdku www.petrklic.cz, teď už nakupuji jen tam, mají tam super věci. Navíc je to česká značka, takže kvalita je nesrovnatelná. Mají tam velikosti myslím až do 70, takže si určitě vybereš.
Není tady
bonprix,tam je spousta obleceni i pro velice korpulentni damu.Proste obleceni pro stihle,plnostihle i korpulentni
Není tady
Ahoj na tvou radu sem koukla na petrklíč a sem opravdu nadšená věcma, co tam mají. Mají tam různé věci mé velikosti, což sem normálně nemohla nikde sehnat a ještě k tomu velký výběr. Objednala sem si také katalog, který je zdarma, už se nemůžu dočkat až mi dorazí :-) Díky moc za tip.
Není tady
Ahoj, těší mě, že nejsem jediná, kdo je nadšený věcma, které na petrklíči mají. Je to super obchůdek, škoda, že o něm neví ostatní baculky, třeba by si tam vybraly taky krásné oblečení. Jinak nemáš zač děkovat, já sem ráda, že se ti líbí tak jako mně :-)
Není tady
petulaVI napsal(a):
Ahoj, těší mě, že nejsem jediná, kdo je nadšený věcma, které na petrklíči mají. Je to super obchůdek, škoda, že o něm neví ostatní baculky, třeba by si tam vybraly taky krásné oblečení. Jinak nemáš zač děkovat, já sem ráda, že se ti líbí tak jako mně :-)
Ja do nej koukala a petrklic je hodne predrazeny,to radci ten bonprix,ten neni tak drahy a jsou tam mladistve veci.V petrklici jsou spise usedle veci.
Není tady
eremuruss napsal(a):
petulaVI napsal(a):
Ja do nej koukala a petrklic je hodne predrazeny,to radci ten bonprix,ten neni tak drahy a jsou tam mladistve veci.V petrklici jsou spise usedle veci.
ja si tam pred casem kupovala celenku a nejake saly to maji moc pekne .
Ty modely mi pripadaji , jak pro stare baby ..asi bych nic z toho na sebe nevzala .
Není tady
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
petulaVI napsal(a):
ja si tam pred casem kupovala celenku a nejake saly to maji moc pekne .
Ty modely mi pripadaji , jak pro stare baby ..asi bych nic z toho na sebe nevzala .
Nejak jsem tvou odpoved nepochopila.Z ceho s bonprixu nebo petrklice?
Není tady
Dámy, já kupovala z obou obchodů a co se týče kvality, je to jednoznačné. V petrklici to sice není cenově stejné jako v bonprixu, ale materiál a kvalita je fakt nesrovnatelná. Nevím, co je u tebe stará baba. Já mám přes 50 a věci si tam vyberu krásné. To stejné moje dcera, která rozhodně není stará baba a velikost taky nepotřebuje velkou.
Není tady
Zdravím, potřebuji radu. Už delší dobu mám pár kilo nahoře. Oblečení moc nemám, chtěla bych si přikoupit nějaké nové kousky. Otázkou je, kde nakupovat? Máte někdo nějaké tipy na obchůdky?
Není tady
Vyzkoušela bych obchody, kde si volíš na začátku šířku pasu a boků. Vím, že takhle to má unimoda a snad i tchibo, jestli se nepletu. Hodně štěstí
Není tady
Kdyby šlo o tip na prádlo, tak pro plnoštíhlé má zboží výrobce zn. Andrie.
Není tady
kaja198 napsal(a):
Zdravím, potřebuji radu. Už delší dobu mám pár kilo nahoře. Oblečení moc nemám, chtěla bych si přikoupit nějaké nové kousky. Otázkou je, kde nakupovat? Máte někdo nějaké tipy na obchůdky?
Ahoj Kájo, ale aj ostatné holky s týmto "problémom". Súhlasím s niektorými príspevkami, kde hovoríte, že oblečenie pre moletky je často hrôza. V bežných obchodoch zas tá konfekcia často nepresahuje veľkosť 46. Tento problém mala moja mamina. Asi rok dozadu sme našli na internete eshop Cellbes a mama odvtedy inde nenakupuje. Je to žena po 50, trošku bruško, ale inak postava stále fajn, nosí 48 a veci odtiaľ jej sadnú pekne. Hlavne majú módne veci, ktoré teraz "letia" alebo aj normálnu klasiku, taký ten základ šatníku. Veľkosti majú po 64 tuším zo všetkého. Obchod je aj na SK aj na CZ
Není tady
Já i maminka už nějakou dobu nakupujeme taky na petrklic.cz, i když nakupování po internetu moc nemiluju. Ráda se motám po obchůdcích. Chce to proletět město a koukat- u nás v Olomouci jsem teď našla jeden obchůdek, kde mají převážně šaty od malých XS až po velké velikosti XXL, takže si není problém něco vybrat, i když mám k modelce dost daleko
Není tady