18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holkýýýýýý, holkýýýýýý, já mám takovou radost! la jsem v Olmiku kolem keftu, kde bylo napsáno XXL a Baroque mode a modýlky za výlohou vypadaly krásně a mám atičky! Zelené, zajímavě poité, přestřiené i při mé výce pod ňadry a navíc jsou skoro po zem! Juch, juch, třikrát juch! Teda stály dva litry, ale a, jsou překrásný. Na vizitce u atiček je napsáno Deny - Zdenka Kuřitková.
Judit, já ti to nebudu prozrazovat, vak uvidí sama. Od doby, kdy jsme se naposled viděly, mám 15 kilo navrch.
Upravil(a) Hani (6. 5. 2009 12:49)
Není tady
Hani, gratuluji k bezva úlovku Ale za dva tisíce... Hlavně e sedí a jsi s nima tolik spokojená
Není tady
Milé budoucí maminky a maminky po porodu,dámy baculky, i eny útlé - chcete být atraktviní a sexy? Prohlédněte si originální české oblečení pro těhotné za bezkonkurenční ceny! oblečení v běných velikostech uité z extra elastických materiálů s vámi projde pohodlně celým těhotenstvím, přizpůsobí se tam, kde potřebujete :-)
Reklamní sdělení - prosíme - dohodněte se s majiteli serveru
Upravil(a) klokan (18. 5. 2009 13:12)
Není tady
Hezký článek http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vzt … me-modelky
Není tady
Během brouzdání na netu jsem nala jeden webík o xxl módě. Najdete v něm různý tipy a rady, co na sebe :-) http://www.obleceni-xxl.cz/
Nemáte třeba zkuenost s osobní vizáistkou? Ceny a tak? Jsem sice boubelka, ale chci, aby mi to sluelo, take stále hltám nové tipy, ale přijde mi to, e se vude píe to samé, proto bych k vizáistce zala, ale mám strach, e to bude drahé a nic moudrého mi stejně neřekne.
Není tady
Lucca napsal(a):
Během brouzdání na netu jsem nala jeden webík o xxl módě. Najdete v něm různý tipy a rady, co na sebe :-) http://www.obleceni-xxl.cz/
Nemáte třeba zkuenost s osobní vizáistkou? Ceny a tak? Jsem sice boubelka, ale chci, aby mi to sluelo, take stále hltám nové tipy, ale přijde mi to, e se vude píe to samé, proto bych k vizáistce zala, ale mám strach, e to bude drahé a nic moudrého mi stejně neřekne.
Tak jsem si prohledla katalog a opravdu krasne veci pro nas boubelky.
Není tady
Jsem ráda, e jsem pomohla. Vybrala jsi něco konkrétního? Dej mi tip :-)
Tak jsem si prohledla katalog a opravdu krasne veci pro nas boubelky.
Není tady
Verčulko - nezoufej, dá se sehnat pěkný oblečení :-) já mám 162cm a momentálně po porodu 92kg ale i před těhu jsem měla tak 85kg¨take jsem jak reklama na Mischelin a ádnej stres
Nakupuju v CA v Tescu a nejvíc na MMB , tam se dá sehnat spousta krásných kousků na baculky dovezených z Anglie, kde jednoznačně umí oblíknout i "velký" holky
Klidně mi mrkni na rajče do fotek...
Není tady
tady ta paní na mmb má superk kousky pro baculky
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=23433
Není tady
BLUE napsal(a):
Verčulko - nezoufej, dá se sehnat pěkný oblečení :-) já mám 162cm a momentálně po porodu 92kg ale i před těhu jsem měla tak 85kg¨take jsem jak reklama na Mischelin a ádnej stres
Nakupuju v CA v Tescu a nejvíc na MMB , tam se dá sehnat spousta krásných kousků na baculky dovezených z Anglie, kde jednoznačně umí oblíknout i "velký" holky
Tak to mas postavu jako ja,byla jsem na tom v lete lip ted jsem,ale dost nabrala.Ty veci na tom mimibazaru jsou opravdu pekne,ale moc drahe
Není tady
BLUE napsal(a):
Blue, tak to naprosto souhlasím, nejlepí oblečení se seene na MMB , v kamenných obchodech není skoro ance !
Není tady
BLUE napsal(a):
tady ta paní na mmb má superk kousky pro baculky
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=23433
Tu znám taky, ale bohuel to je moc drahé.... hledám na mimáči věci za pár korun, tam se fakt tak dobře nakupuje
Není tady
Já mám od paní jednu tuniku co se mi povedla vydrait na aukci za 350,- - jinak je to na mě taky drahý
ALe na MMB se oblíknu spolehlivě Někdy bych chtěla vyrazit do Anglie na nákupy, v tamních oděvních závodech u toti přili na to e větina enských nemá velikost 36 a e kdo nosí 48 nemusí být nutně stará baba libující si v květinových vzorech alá záclona
Není tady
Ahojky, Blue, moc děkuji Oblečení má paní opravdu hezké a pro mě taky drahé, ale po porodu se na MMB určitě juknu, do teď jsem la jen po věcech pro děti Jinak jsem ráda, e v tom nejsem sama
Není tady
Verčulko -nebóóój jasně e v tom nejsi sama :-) já si někdy říkám, e bych vydělala majlant kdybych si otevřela obchod kde by se prodávalo hezký moderní oblečení ve velkých velikostech
Bohuel mám větinou v obchodech "pro baculky" pocit e mají akorát to oblečení pro starý báby...samý dlouhatánský koile a halenky pytlovitého střihu, dlouhé sukně a kalhoty s pukama - no děs a hrůza
joo a taky se automaticky počítá e jak jsme iroká tak musím být i vysoká, ale já jsme prcek take v douhých sukních a dlouhých volných trikách vypadám jako pitomec
Není tady
ahoj holky vidím e máte stejný problém jako já. a to NADMĚRNÁ VELIKOST OBLEČENÍ. v některých obchodem jsem mysela ze snad ijou pro anorektiky a kdy si člověk říká o větí číslo, tak se na něj dívají jako: raději zhubni.
natěstí jsem nala v pohodě internetový obchod je to tenhle: www.petrklic.cz větinou nemám problém s větíma velikostma. zkuste se tam mrknout doufám, e jsem vám pomohla, aspoň trochu
Není tady
A to jsem si myslela, e u mám vechny stránky na netu s nadměrným oblečením projeté. A ne:) Musím uznat, e tam jsou fakt pěkné věci. A asi tam vyberu něco i příteli, to je te takový tučík Tae dík
Není tady
Jsem na tom podobně. Celý ivot jsem při výce 152 cm měla 52 kg a připadala jsem si tak akorát. V přechodu jsem nabrala na 67 kg a nejde to dolů. Prsa ale trojky, take i ve tíhlé době jsem na sebe v normálním obchodě nic nekoupila. Ze zoufalství jsem se naučila ít a roky chodila super oblíkaná za pár korun. Jene nejsem tak ikovná vadlena, abych zvládla střih na svou současnou velikost, navíc dnes u není čas ( náročná práce). Mě zachránilo to, e si u nás otevřela sekáč ikovná paní a fakt tam vozí úasné kousky. Kolikrát mi to padne jak ulitý, ani nemusím zkracovat. V poslední době jsem trefila i pár halenek v Tescu. Dobrou zkuenost mám i s katalogem BonPrix, ale sekáč je výrazně levnějí.
Není tady
To teda! Mě přijde bon prix straně předraený. Někdy tam ty hadry na tu ceny opravdu nevypadají. A ije sekáááč
Není tady
Verčulka napsal(a):
Potřebovala bych poradit. Zůstalo mi 20kg po porodu (nabrala jsem a po), se kterými neumím hnout, a dělám co dělám (rada od Dr. - počkejte a přestanete kojit). Teď nevím, jak se obléknout, abych si nepřipadala tak hrozně (mám 80kg ). Připadá mi, e do toho co by se mi líbilo se nevejdu a tam kam se vejdu, nelíbí se mi to. Co by jste mi poradily? Jak jste to vyřeily vy? Je mi 28 let... Kdytak prosím i o názorný obrázek. Děkuji
Ahoj, moje vagrová má taky problém shodit nadbytečných 18 kilo po porodu a nemůe si vynachválit nakupování oblečení na nepovolená reklama prý se tam dají sehnat pěkné kousky i ve větích velikostech a nevypadají jako na důchodkyně,ale na normální mladé holky;) Tak se tam zkus taky podívat, snad ti to aspoň troku pomůe
Upravil(a) Ronja (14. 9. 2010 18:47)
Není tady
tereza88 napsal(a):
ahoj holky vidím e máte stejný problém jako já. a to NADMĚRNÁ VELIKOST OBLEČENÍ. v některých obchodem jsem mysela ze snad ijou pro anorektiky a kdy si člověk říká o větí číslo, tak se na něj dívají jako: raději zhubni.
natěstí jsem nala v pohodě internetový obchod je to tenhle: www.petrklic.cz větinou nemám problém s větíma velikostma. zkuste se tam mrknout doufám, e jsem vám pomohla, aspoň trochu
Terko, nevím, jestli tady jetě chodí, ale zajímalo by mě, jak je na tom petrklíč se spodním prádle. Dneska jsem tam toti zabrouzdala a nevypadá to vůbec patně. Posuď sama http://www.petrklic.cz/akcni-nabidka.aspx Ty ceny mi přijdou taky dobré, tak m zajímá jestli je to opravdu kvalitní Děkuji moc za odpověď.
Jinak nedávno jsem objevila stránky www.klingel.cz a tam je taky pěkný výběr. Některé věi jsou tam na mě moc drahé, ale dají se tam najít i levnějí kousky.
Máte nějaké zkuenosti s nakupováním bot on-line? To je toti asi poslední věc, které se u nakupování přes internet celkem bojím.
Není tady
nikoleta01 napsal(a):
tereza88 napsal(a):
natěstí jsem nala v pohodě internetový obchod je to tenhle: www.petrklic.cz větinou nemám problém s větíma velikostma. zkuste se tam mrknout doufám, e jsem vám pomohla, aspoň trochuTerko, nevím, jestli tady jetě chodí, ale zajímalo by mě, jak je na tom petrklíč se spodním prádle. Dneska jsem tam toti zabrouzdala a nevypadá to vůbec patně. Posuď sama http://www.petrklic.cz/akcni-nabidka.aspx Ty ceny mi přijdou taky dobré, tak m zajímá jestli je to opravdu kvalitní Děkuji moc za odpověď.
Jinak nedávno jsem objevila stránky www.klingel.cz a tam je taky pěkný výběr. Některé věi jsou tam na mě moc drahé, ale dají se tam najít i levnějí kousky.
Máte nějaké zkuenosti s nakupováním bot on-line? To je toti asi poslední věc, které se u nakupování přes internet celkem bojím.
Veci moc pekne,ale drahe.....Vetsi veci sezenu jen v sekaci, v zahranici alespon mysli na nas boubelky tady u nas zrejme podle vyrobcu ziji jen anorekticky.
Není tady
Naprostý souhlas! Je pravda, e v sekáči najdu někdy hodně dobré úlovky, ovem nestává se to nějak často:( Přece jenom máme tu monost objednat si něco ze zahraničí, ale já s tímhle vůbec neumím. Navíc bych měla strachp oslat peníze někam do neznáma.
Není tady
Nedávno jsem při brouzdání na internetu narazila na tyto stránky, kde taky prodávají xxl oděvy http://www.obleceni-xxl.cz/ Nějak jsem to nezkoumala, protoe na sebe seenu natestí něco sluivého i v normálních obchodech, ale můete se mrknout, třeba se to někomu bude hodit...
Jinak jsem slyela dobré reference na sekáč v Praze na Ohradě, ale co je na tom pravdy nevím...
Není tady
Ahoj, zkus mrknou i sem: http://www.otto-shop.cz/c-13258372-vets … osti.html, mají moc pěkné věci od vel. 40 a po vel. 58 a hlavně dost velký výběr
Marie73 napsal(a):
Nedávno jsem při brouzdání na internetu narazila na tyto stránky, kde taky prodávají xxl oděvy http://www.obleceni-xxl.cz/ Nějak jsem to nezkoumala, protoe na sebe seenu natestí něco sluivého i v normálních obchodech, ale můete se mrknout, třeba se to někomu bude hodit...
Jinak jsem slyela dobré reference na sekáč v Praze na Ohradě, ale co je na tom pravdy nevím...
Není tady