4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
prosím o radu.....
hodně často si barvím vlasy-a barva mi hodně vysušuje pokožku hlavy a dělají se mi tak 2,3 mytí ne snad ani lupy,ale šupiny a vypadá to blbě... můžete mi někdo poradit jaký přípravek použít na výživu pokožky hlavy??
Není tady
taky si na hlavu patlám každou chvilku nějakou barvu mě pomáhá šampon Fructis je s výtažkem ovoce ..
Není tady
ještě mě napadlo tu výživu kadeřnice mě doporučila nějakou masku,zábál na vlasy..aspoň 1x za měsíc,není to špatný.máš tam SZ
Není tady
Kdyz jsem si delavala trvalou mela jsem vlasy hodne vysusene a krepate.Pomohl me zabal.Jakykoliv balzam na vlasy nebo kondicioner jsem si nandala na hlavu a zabalila do igelitu prikryla rucnikem a takto jsem sla spat.Rano jsem to oplachla.Vlasy byli krasne jemne a vypadali zdrave.
Není tady
Holky barvené vlasy potřebují výživu, jinak jsou suché a bez života a nedají se nijak tvarovat. Chce to olejíčky. Já si taky barvím a po každém umytí aplikuju olejové serum na vlasy od přírodní marocké kosmetiky zahir a vlasy mám pořád pěkné a tvárné.
Není tady
Myslím, že by to chtělo používat šampony na barvené vlasy, zkus se podívat na notino, kde je velký výběr všech moných druhů šamponů a masek na vlasy
Není tady
ahoj, mně se dělalo to samé...nejvíce na jaře a na podzim. Musela jsem ke kožnímu a dal mi na to nějakou vodičku. Jinak bych asi doporučila nemít si tak často vlasy a určitě používat profi vlasovou kosmetiku a ne obyčejné šampony.
Není tady
christiana66 napsal(a):
ahoj, mně se dělalo to samé...nejvíce na jaře a na podzim. Musela jsem ke kožnímu a dal mi na to nějakou vodičku. Jinak bych asi doporučila nemít si tak často vlasy a určitě používat profi vlasovou kosmetiku a ne obyčejné šampony.
Tak NEMÍT vlasy je zaručeně ten nejlepší recept na bezproblémovou údržbu účesu.
Dámy, než se dáte na reklamu pro všechny ty obchody s nepotřebnýma hadrama, šminkama, srágorama na hlavu, hubu a další tělní partie, zkuste zapracovat na užití rodného jazyka.
Není tady