29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
v Baltimoru jsem byla jeden den
no já bych tam žít nechtěla , ale prolézt to tam , to jo
brácha tam má celkem starosti, vysoké školné, chtěl by se vrátit, ale tady může jen učit na VŠ a to nechce
takže kvůli práci zůstávají
já bych cestovala pořád, kdyby byly penízky, ale chcem přestavovat, tak to budeme muset ještě odložit
mě nevadí jezdit i s baťůžkem na zádech
Není tady
holky tam já jdu na drby
Tak se opatrujte
Není tady
Mě se tam moc líbilo bydleli jsme v super čtvrti, park s velkým bazénem kousek od nás a práci, jsme měli kousek. Lidi se tam chovají ohodně lépe než tady.
Mi cestujeme od 8. měsíců s malou a je to super
Není tady
no my plánujem příští březen francouzské alpy, letos jsme nebyli a už se nemůže dočkat a to bude malému 7-8 měsíců a pak v létě , teda asi spíš září nějaké to moře
Není tady
můj brách tam žije od r. 1990 s celou rodinou, ze začátku to měli krušné, protože on studoval postgraduál a ze stipendia živil 4 člennou rodinu s 2 malýma dětma,teď má práci , co má rád, ale školné na slušné střední a vysoké škole pro 2 děti je hodně zmáhá, teď se u nich ve firmě i hodně propouští
navícřeším sešvagrovou bolesti hlavy, má je úpo*né a nikdo ji nevyšetřil, ( mají pojištění, mají zelené karty), Dr. jí řekne, že ji bolí hlava taky a to je vše, takže až příště přijedou , tak jí to zkusím zařídit to vyšetření a dle výsledku adekvátní léčbu
Není tady
Tak to máte obdobné mi, ale Itálii, pomalu chci učit Vanessku lyžovat
Jestli to vyjde, tak přítas by chtěl jet už letos ke konci září do Chorvatska, mi moře potřebujeme kvůli zdravotním problémům, ale mám spíš pocit, že to vyjde až příští rok
Není tady
nemůže to mít švagrová z psychiky, pokud to mají opravdu, takhle náročné a nebo od páteře to jsem měla já a to jsem někdy nebyla schopná ani fungovat, normálně jsem viděla mžitky před očima z bolesti
Není tady
My by sme chtěli jet v září do chorvatska, ale záleží na povaze Vanessky. S Týnkou cestujeme od jejích 7 měsíců a vždy to bylo fajn. Vybírali jsme lety nejdýl 3 hodky. Kamarádka lítá ne dovču se synem každou chvilku už od jeho 2 měs. a to i dálky, to já bych s naší tajtrdlí asi neriskla
Teda holky tak vy si cestujete po americe, to musí být hezký. Já byla na svatební cestě v jižní am. byli jsme ve Venezuele, ale moc nadšená jsem nebyla. Víc se mi líbila Dominikánská rep. a láká nás Kuba, ale to nejdřív musí holky vyrůst.
Není tady
no švagrová ulehá tak na 2-3 dny několikrát měsíčně, zvrací u toho, takže já jakožto neurolog bych ji ráda vyšetřila, obyč. volně dostupné léky ji vůbec nezabírají
iffi ty jsi taky cestovatelka
no mám kamarádaa letušáka a říká, že Kuba už není to , co bývala, že je z toho už takový Egypt, už to nemá tu atmosféru, říkal
jinak já bych ráda i Nový Zéland, Čínu, Thajsko , Japonsko , Indii
Není tady
Tiffi, kde jste byli s Týnkou, mi jsme s Vanesskou letěli v 8. měsících do Tunisu a byla to super dovolená. Jestli pojedeme letos na dovču to závisí na Oliverovi, jestli bude jako Vanesska, tak pojedeme, ale spíš asi autem do Chorvatska
Není tady
holky já byla v chorvatsku jen 2 x , jednou se školou na Velké Lošinu, samí ježci , no vůbec se mi tam nelíbio
a před 2 lety na RAbu a supúer, písčité pláže, s postupným vlezem do vody- super pro malé děti, pláže se daly najít super osamělé, hezké městečko- takže snad to za rok vyjde a pojedem
Není tady
No tak to mi potom písni, jestli jste na něco přišly, lidské tělo je složité.
Teda Jani to jsou sny, snad se nám podaří se takhle někam dostat:)
Není tady
Jani já byla v Bašské Vodě a tam se mi moc nelíbilo a minulý rok jsme procestovali celou Istrii a to bylo super
Není tady
jojo, no já mám v plánu RTG krční páteře, MR mozku a EEG u ní, takový standard u bolestí hlavy a uvidíme, ale oni přijedou tak za rok až
jo plány cestovatelské jsou, ale když nevyjdou tak se taky nic nestane- hlavně, že jsme zdraví, a máme se rádi
Není tady
Poprví jsme byli s Týnkou v Turecku, mam to i na webíku. V chorvatsku jsem byla už hodněkrát, hodně jsme jezdili na Makarskou, ale tam jsou dost přeplněný pláže, tam bych s dětma nejela.
Není tady
Tak do Turecka bych taky chtěla, ježíš mě zase svrběj cestovatelský boty
Není tady
No to se jí nedivím . Já teprve minulý týden našla super kadeřníka, který se vyrovná mé bývalé kadeřnici, která těžce onemocněla.
Není tady
Holky ještě jsem se chtěla zeptat, nemáte náhodou, některá paragon od vitamínů nebo nějakých preparátů v těhotenství.
Přítel mi koupil 4 vitamíny dopředu a ztratil paragon a pojišťovna proplácí na nějakej kredit penízky zpět a já to nemám čím doložit
Není tady